Oldala 63 of 162 ElsõElsõ ... 1353616263646573113 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 621 to 630 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Voltam kint szombaton a helyen..vittem egy havert, akivel elõzõ este együtt iszogattunk esett szó bushcraftról, túlélésrõl, kis preppingrõl..aztán bedobta, hogy másnap akár ki is jönne velem..érdekli a hely.
    Így a kintalvás sajna elmaradt, ellenben lehet sikerült kerítenem egy túra, vagy preppertársat.
    Sikerült kinézni az állandó menedék helyét is...tényleg meredek, meg dzsungeles, de azért nincs annyira rejtve mint dondoltam...ezen is dolgozni kellene...
    Ketten hamarabb készen lesztek majd, viszont képeket szívesen látnék a menedékhely építési fázisairól és szerintem nem csak a magam nevében mondhatom..
    Köszönöm , Szeretek tollas ágat csinálni meg farigcsálni túra közben..

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Enemy Hozzászólás megtekintése
    viszont képeket szívesen látnék a menedékhely építési fázisairól és szerintem nem csak a magam nevében mondhatom..
    De nem ám! Az enyémben is!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 109
    Given: 65

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Enemy Hozzászólás megtekintése
    Így van LSVF..
    Én is mindig nyitott szemmel járok.. Aki fával tüzel, tudja, hogy tüzelõbõl sosem elég
    Hozzátenném, hogy az öreg, anyai Tatám egész évben a bizonyos "göngyölegét"(csinálok majd egy fotót és leírom mi is lenne az) gyártja, amivel télen tüzelget. Különösen jó elfoglaltság neki ha esik az esõ(ilyenkor a mûhelyben) vagy ha nagyon meleg van(diófa alatt). Persze 80 éves és ráér ilyenekkel molyolni..
    Erre én is kíváncsi vagyok milyen az.
    Mi a maradék kérget is összeszedjük, zsákba-dobozba, fûrészport is maradék sütõ/fáradt olajjal keverve......
    Kazánunk van, így megy a mûanyagszéktõl kezdve a rojtos cipõn át az asszony kidobott retiküljéig minden. Amit lehet pörzsülünk elfele. Károsanyag kibocsájtás lesz kicsit, de a fa amíg kinõ ugye......spórolni kell néha.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    IMG_20140518_211855.jpgIMG_20140518_211936.jpg
    Próbálok megtanulni horgászni, egyenlõre csak elméletben!
    Alatta fizika...

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Az én horgászati tudásom a csajozási tudásommal egyenlõ.. belógatom a kukacom elõbb utóbb majdcsak ráharap valami

Senior Member bögre's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Tolna
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A horgászat nem egy bonyolult dolog ha csak hobbibol csinálod! Egy egyszerü fenekezö vagy uszos szerelékkel szép sikereket lehet már elérni.

A fizika meg egy nagyon jo dolog!! Ha megérted és utánna tudsz rendszerbe gondolkodni meglátod hogy menyi összefügés van és milyen logikusan épül fel a világ! És ez igaz a többi természettudományra! Nekem a fizika és kémia volt a két kedvenc tantárgyam! Mai napig tanulgatom de csak a netröl!
    Bögrét megilleti a városba és vagy faluba érkezõ lányok esetében az elsõ éjszaka joga és a Brüsszel környékén lefoglalt égetett szesz 10%-a, kezdeményezheti a pápa, a jeruzsálemi fõrabbi és a Kínai Kommunista Párt fõtitkárának leváltását, a Tippmixen megtett fogadásait pedig az érintett csapatok végeredménynek fogadják el.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Canada
    Thumbs Up
    Received: 90
    Given: 8

0 Not allowed!
    A fizika meg egy nagyon jo dolog!! Ha megérted és utánna tudsz rendszerbe gondolkodni meglátod hogy menyi összefügés van és milyen logikusan épül fel a világ! És ez igaz a többi természettudományra! Nekem a fizika és kémia volt a két kedvenc tantárgyam! Mai napig tanulgatom de csak a netröl!
    Egyetértek veled. Én is nagyon szeretem a fizikát, és minden új tudományos hírt elolvasok utána nézek a neten. Ha a fizikát érted a világ müködését is megérted. A kémia annyira nem a kedvencem

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Medve Hozzászólás megtekintése
    Az én horgászati tudásom a csajozási tudásommal egyenlõ.. belógatom a kukacom elõbb utóbb majdcsak ráharap valami
    Ezt mindenki igy csinalja...

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Ezt mindenki igy csinalja...
    Kivétel ez alól, akik két kapura játszanak. Õk úgy állnak hozzá, mint az agyaggalamb lövészek. Az ember söréttel lõ, elõbb-utóbb majdcsak megpusztul valami.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Medve Hozzászólás megtekintése
    A csajozás az más. Ott a halak kényszerítik a kiválasztott horgászt hogy belógassa a kukacát.
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!