0
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Last edited by Grafitos; 06-13-2014 at 11:22 AM.
A kérdés csak az anyag. Én vásznat használok, bírja, de nehéz és könnyen koszolódik.
Az igazi állítólag a szakadásmentes (ripstop) vitorlavászon. (szintetikus)
| Thumbs Up |
Nem mondanám, hogy világmegváltó ötlet, de azért biztos hasznos a 2in1 verzió
http://gearjunkie.com/hackedpack-hammock-backpack
| Thumbs Up |
Ez nagyon állat..igaz 275 fontocska..Canvas bedroll a neve...tulajdonképpen egy sátor, egy függõágy, egy bivakzsák és egy hálózsák keveréke - ha mindezt külön megvennénk az is kerülne ennyibe, de fele ennyire sem lenne kompakt..szóval örömmel fogadnám karácsonyra
bedroll_woodland.jpgcanvas-bedroll-hammock2-1024x768.jpgcanvas-bedroll-open-flip-1024x768.jpg
ha rendelnéd:
http://www.wynnchester.co.uk/bedroll...nture-bedroll/
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Gondolom pappito is lecsap majd a posztodra és ajánlani fogja, hogy keress rá a swag szóra. Sok hasonlót fogsz találni, a föld déli féltekén elterjedt szabadtéri alvóhely. Amikor volt szerencsém azon a környéken járni, aludtam is hasonlóban. Feledhetetlen élmény volt, igaz nem csak a zsák miatt, hanem a környezet, a vörös sivatag miatt is. Találhatsz szabásmintát is hozzá, itthon is el tudod készíttetni, ha szerzel megfelelõ anyagot hozzá.
| Thumbs Up |
Rákerestem..és ténylegEz a swag inkább egy minisátor, nemigaz? Lehet hogy impregnált katonai sátor anyagból le lehetne gyártatni..nameg egy jókis téli zsák bele..275 fontnál tuti olcsóbbra jönne ki.
A veres sivatagban valószínüleg nem játszott a kondenzvíz probléma, de biztos szépen be lehet lehelni egy ilyet..aztán meg dunsztolódni reggelig![]()
Last edited by Grafitos; 11-27-2014 at 09:34 AM.
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Az általad linkelt típus már swag "deluxe". Amiben én aludtam, az ennél mezeibb változat volt, fejtér nélküli, kabrió változat. Pont a csapadékveszély hiánya miatt.
| Thumbs Up |
Az van, hogy amióta megvan a függõágy, azóta bele vagyok szerelmesedve, néha viszont megjön a kedvem a menedékben alváshoz isErre ez tökéletes 2in1 megoldás lenne.
Nyáron szeretnék majd kint aludni indián módra mondjuk egy ilyenben.
2 lengyel katonai poncho összegombolva..(csak esõ ne legyen
![]()
hát ez azért megaluxus motyó a hétköznapi swaggerek cuccához képest. Maga a swagging csak azt jelenti (ma már, gondolom) h minden cuccodat beletekered abba, amibe alszolleginkább a flycamp ponyvájába.
Egyébként gyalog biztos nem vinnék egy ilyet (majd' négy kiló) de autós/motoros túránál ideális és kényelmes lehet. Sokkal könnyebb sátrak vannak, vagy egy függõágy ponyvával is sokkal könnyebb és kisebb pakk, bár valószínûleg alacsonyabb komforttal.
Ez amit a képeken látok elég menõ, csorog utána a nyálam![]()