Oldala 11 of 220 ElsõElsõ ... 9101112132161111 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 101 to 110 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    2013.februári állapot..Azóta folyamatosan bõvül, hamarosan új képet is rakok majd fel.
    862086_340977462680471_723114500_n.jpg

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló aksurv Hozzászólás megtekintése
    Koszi, az infot.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Magyarország
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Auchan-ból

Az Auchan-ban találtam a camping cuccok között:

GoCamp Travel Set:
    2x 100ml flakon
    1x 80ml spray-s falkon
    2x 10ml tégely
    1x átlátszó mûanyag tasak, villámzárral, csukópánttal

cs1.jpgcs2.jpgcs3.jpg

és most jöjjön a lényeg!
    Az ára: 300,-Ft igen háromszáz !!! forint.

Member iMac's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Österreich
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Gerber féle Bear Grylls kollekció darabjait volt szerencsém az egyik itteni osztrák túrabolt tulajdonos barátom révén kipróbálni élesben, olyan környezetben, ahol nyilván használni szeretnénk (tehát nem szobában, steril körülmények között). Már a próba elõtt sem voltam tõlük elragadtatva, hiszen Papica (Bushcraft oldalról) is eléggé lehúzta több terméküket, youtube-on is sok negatív kritikát kaptak a tesztelõktõl. Mindenesetre próbáltam ennek ellenére minden ellenérzésem félre tenni és adni egy esélyt nekik. A késekrõl annyit, hogy most ha jól tudom már a 3-ik szériánál tartanak. Az elsõ széria maga volt a katasztrófa, hiszen a nyele szétjött tollaság készítése közben. A második széria ezen hibáját már javították, de az éltartóssága valódi használat mellett nem valami jó. A harmadik széria már ezt próbálta kiküszöbölni, de ez az élezhetõség rovására ment. Ugyanis a dudvában nem minden esetben áll a rendelkezésünkre egy gyémántporos élezõ és ott bizony puritán eszközökkel kell néha beérni. A következõ tesztalanyom a Bear Gryyls féle szikravetõ volt, ami szerintem a kategóriájában az egyik legrosszabb. A próba során velem tartó kollégám/barátom kínai no name szikravetõjével is könnyebb volt begyújtani a kis faforgács kupacot közelrõl. Az eredeti svéd Light My Fire szikravetõ ebben a kategóriában verhetetlen, amibõl ráadásul most jött ki a 2.0 verzió (nem tudom anyagban is változott-e vagy csak robosztusabb, az új verziót még nem próbáltam, mert még mindig a lassan 2 éves régit használom). BG multitool eszközeibõl kipróbálhattuk a nagyobbik verziót (tehát nem a minit). Ez már valamivel használhatóbb eszköz, mint az eddig felsoroltak, de ha választanom kellene egy Leatherman Wingman vagy egy Gerber BG - Ultimate Multi-tool között, akkor az elõbbinél maradnék, már csak az ára miatt is jobb vétel a Leatherman Wingman, mert otthon Magyarországon is csak kb. 10-11 ezer Ft és minõségben szerintem egy lapon nem lehet õket említeni a Leatherman javára. Összességében nézve a dolgokat, azt tudom mondani, hogy én a Bear Grylls féle cuccokat inkább tartom egyfajta divat cikknek, mint minõségi céleszközöknek. Árukról nem is beszélve, mert túlárazottak és jobb minõségû felszerelést olcsóbban lehet megszerezni. Természetesen ez csak az én szubjektív véleményem és nem áll szándékomban ezzel bárkit is megbántani.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Vettem egy fegyvermarkolatot és egy elsütõbillentyût néhány másik kisebb alkatrésszel. Ahhoz képest hogy most rendeltem, keresztül jött az egész országon 2 munkanap alatt. Pedig postán küldték és nem gyorsítottan csomagküldõ szolgálattal. Nagyon meg vagyok elégedve.

Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma vettem egy MFH tárdobálót, és egy FireFlash szikravetõt. A tárdobáló-zsebek között volt M-tramp is, ami a szolnoki Reintex cég márkája, ám mivel gondolom az is Kínában készül, ezért inkább az MFH-t választottam, az drágább, de jobb.

A FireFlash szikravetõ az egyik legjobb volt a bolt kínálatából, ám a papírzsebkendõt csak nehezen sikerült vele begyújtanom, és még meg is sebesítettem magam...Lehet én vagyok a béna

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Ezt vettem és most rászereltem a Remingtonra.
    Már meg van egy ideje, de csak most jutottam oda hogy videót készítsek róla.

http://www.youtube.com/watch?v=rKpHb1PFQ1c

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Opsec - nem túl okos ötlet széles világ elé tárni, mert vannak ismerõseim, akik majd mennek és elveszik - ez az õ stratégiájuk, s hidd el, el is fogják venni, ha értéke van.
    Viszont szívesen részt veszek privátban szervezett, csoportos beszerzésekben olyan termékekkel, amiket lerendel a brigád egy adott helyre, majd mindenki felveszi. Tárolóeszközök, nagy tömegû, nagykeráras tartós élelmiszer, stb.
    Last edited by Traveller; 05-26-2013 at 07:15 AM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A beargryllis féle kacatokra pedig egy forintot nem szabad pazarolni. Én csak olyan eszközöket veszek, amelyek garantáltan mûködnek, mert amikor használni kell, az olcs nagyon drága is lehet, mondjuk az életed lesz az ára.
    Ismerõsre két hete rátörték az ajtót erdõ alatti házában. Gázpisztolya volt, ppk, természetesen az elsõ
    lövés után nem töltött újra. Végül megoldotta a problémát, piszok nagy szerencséje volt, de elég volt csak ránéznem, hogy maga mondja, önvédelemre, csak forgót..vagy a szerencséseknek Glockot.
    Csak bevált és letesztelt dolgot szabad venni, ez a lényeg, a marketingeseknek ne adj kenyeret.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én most hoztam az egyik barátomnak, ugyan nyílt irányzékos huzagolt cserecsövet Rem.870 expresshez...hivatalosan 85.000.- HUF...ha ez segít a viszonyításhoz.