0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Én a LOWA túrabakancs mellet döntöttem,minõségi német márka.
DSCF0044.jpgDSCF0045.jpg
http://geotrek.hu/webshop/markak/lowa/40
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Nézzétek el nekem, de most nincs kedvem átolvasni a fél topikot, hagyományos surranót keresek 42-es méretben, újat, olcsón, mindegy, hogy a katonai vagy a rendõrségi változat. A beszerzési forrásom, akitõl az elõzõt vettem (meg másoknak közvetítettem), elköltözött, és a kifutó készletében már amúgy is csak 45+-os volt az utolsó. 8-9ezer forintért adta baráti áron, ilyesmi árfekvésû érdekelne engem is.
Nem ragaszkodom a surranóhoz amúgy (csak 99%-ban), ha tudtok olyan ajánlani, ami megfelel az alábbi kritériumoknak, ne fogjátok vissza magatokat
10k huf alatti ár
bõr, lehetõleg rétegelt
surranó-szintû talp
bokáig vízállóság
nálam is opció a kiálló szeg, megcsúszó kasza, leesõ tégla, alattomosan megbújó tehénsz.r elleni védelem
nem baj, ha nyáron meleg, illetve ha télen plusz bélés kell hozzá, a meleg nem zavar, plusz bélésem meg van
természetesen azt is mondjátok meg, ha nem találok ilyent
http://www.decathlon.co.hu/vadaszcip...00-cipo-1.html ma vettem egy ilyet,elég jó,kényelmes....a régi is hasonló volt, dekás, csak nem vízálló......azt 5 éve nyúzom télen nyáron mindenhová,semmi baja...csak már nem túl esztétikus
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
a régi az ez http://www.decathlon.co.hu/vadaszcip...ru-cipo-1.html ha van egy topic a Kés mindenek felett...akkor erre a cipõre ez illik,5 éve meg van,mindenhová ebbe járok,boltba,kutyát sétáltatni,pecázni,amíg meg volt a telek ebbe ástam,ha nagyon koszos volt ment a kádba aztán megszáradt,ez elpusztíthatatlan...és még mindig jó és hihetetlenül kényelmes...egy gond a hóba,vizes fûbe félóra alatt átázik...de esõbe,kis pocsolyába,sárba jó,nem hideg és nyáron nem meleg....az új elvileg vízálló,és tényleg,tegnap és ma reggel direkt belementem a pocsolyába és ácsorogtam benne,,,vízálló.....Csatolmány 2588Csatolmány 2589Csatolmány 2590
Last edited by Doom; 05-04-2014 at 11:35 AM.
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Köszönöm a tippet, most utánanéztem, tõlünk nem messze van is dekás bolt, szerintem az újabb verzióra benevezek, mert nekem vízállónak is kell lennie. Azán ha lesz egy surranó is valahonnan, akkor a két cipõ pont kétszer annyi ideig fogja bírni majd![]()
| Thumbs Up |
| Received: 87 Given: 58 |
Ilyen márkájú gumicsizmát vettem 2 éve szintén decába.
Pozitívum:kényelmes, jó áron volt, sokat gyalogoltam már benne, fasza vastag talpa van, jól néz ki
Negytívum: nem sima felület-jobban ragad rá a kosz, "nehezen" tisztítható, 2év után is megmaradt a fura szaga és nem lábszag!!!,"lattyogós" a szár hangja ha vékonyabb fajta gatya van rajtam
Persze nem téli csizma, de havat ebbe szoktam lapátolni, meg néha télen is erdõzök benne...hát nem meleg....
Próbakor a bolti zene miatt nem hallottam "lattyogós"hangot csak otthon. Nem vittem vissza mert messze van tõlünk a deca.
Novesta, Aigle, Lösamó. Ezek tutik csak az utsó 2 elég húzós.
| Thumbs Up |
Ja igen lépõ tényleg faja. Én még decás lépõre nem hallottam panaszt.
| Thumbs Up |
Tudom nyár van!, de az intersportos hótaposó, neve McKinley is elég jó. Már jött ki más verziója is.
Van nékem 1 már kb3 éve talán. Hasonlít a Hanwagra, csak nem bûrke a szára hanem orkán anyagfélefajta és bundás.
Az egyetlen lábbelim amiben nem fázik úgy a lábam mint szokott. Elég lábfázós vagyok. És "occó" vala, 15.000 Huf.
Ennyit megért. Csak a gumi külsõ merevebb mint a többié de jó.
Ha egyhelyben ülök -fokban másfél 2 óra a fázás kezdete.
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Pont most akartam feltenni a kérdést, hogy Decában valakinek van-e tapasztalata a cipõkkel kapcsolatban, de egy ilyen Namib 100-at lehet nézek akkor, tetszik.
A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.