Oldala 28 of 177 ElsõElsõ ... 1826272829303878128 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 271 to 280 of 1766

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    És újra jött egy csomag, és újra összecseréltek 3 dolgot. Tehát 2-vel ezelõtt összecseréltek egyet. 1-el ezelõtt 6-ot. Most pedig újra 3-at.

Jelenleg van 7 olyan késem amit nem rendeltem meg. 0 olyan késem amibõl összesen már 7-et rendeltem (3 alkalommal). És van 3 olyan dolgom amit nem rendeltem meg.

1 dolog pedig hiányzik. Azt írták hogy visszaküldik a pénzt, de én még semmilyen pénzt nem látok a számlámon. Most már kezdek ideges lenni a sok hülyeség miatt. Hogy lehet mindig mindent összecserélni? Vagy mi nem fogy azt így akarják rásózni másokra?

Én már több ezer dolgot postáztam és eddig csak 1-et kevertem össze, és 2 alkalommal küldtem mást. (De mindhármat megoldottam mikor befutott a vásárlók panasza.)

Ha én meg tudom csinálni egy kis szobában, akkor hogy lehet hogy egy nagy Internetes bolt ennyire szerencsétlen?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Ha én meg tudom csinálni egy kis szobában, akkor hogy lehet hogy egy nagy Internetes bolt ennyire szerencsétlen?
    Saját tapasztalat alapján, a jelenlegi munkahelyem például véve, hogy mi az, ami nálad mûködik, de nagy létszámnál elveszik:
    - saját céged, vállalkozásod
    - érdekel, mi történik a termékeiddel, vevõiddel
    - egyáltalán foglalkozol azzal, amivel kellene
    - neked fontos az elégedett ügyfél
    - Te tudod, hogy belõlük élsz
    - nem csak egy kimutatást kapsz szép színes grafikonokkal, hanem a Te arcodba ordít a vásárló (jó, neked küld emailt)
    - nem a szõnyeg alá söpröd a gondokat, mert nem oldódnak meg maguktól
    - nem veszik el az információ a túl sok irodista miatt (nálunk kb 80 fizikaira 60 irodista van)
    - ebbõl kifolyólag van felelõse a történteknek, problémáknak
    - a felelõsnek megvannak a jogi/technikai eszközei, hogy:
    - a felelõs végezze a dolgát, nevezetesen megoldja a problémát

Na hát nálunk ezek hiányoznak, illetve elég gyerekcipõben járnak. Csak hogy egy példát mondjak: amikor idekerültem, tele voltam tervvel, ötletekkel, lelkesedéssel. Persze hiába mondtam, egyikbõl se lett semmi (ok, nem igaz, az egyikbõl fél-egy év múlva igen, de mindezt 8 év alatt...). Tavalyelõtt Xmillióért jött egy külsõ cég, aminek hatására tavaly óta (igen, gyorsreagálásúak) lehet leadni ötleteket, hogyan lehetne jobb a vállalkozás. Sajnálatos módon senkitõl soha nem hallottam volna, hogy bármely ötletéért akár anyagi, akár szellemi elismerésben részesült volna. Na hát így növi ki magát egy cég szánalmas, pénzéhes, profithajhász birodalommá... Az a szavam járása odabent, hogy nekem ilyen áron nem kell...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem tudom, de nálam így megy a dolog:

Valaki rendel valamit, észreveszem hogy nincs már belõle.

Írok a vevõnek, elmondom neki hogy mi a helyzet. Megkérdezem tõle hogy baj lenne-e, ha mondjuk választhatnak valamit ami vagy ugyanannyiba kerül, vagy akár valamennyivel még drágább is és azt küldeném neki el. Ezt általában el szokták fogadni, de ha nem akkor felajánlom azt, hogy beszerzem a hiányzó dolgot és késve ugyan, de elküldöm. Ritkán fordul elõ ilyesmi, de ezzel a két ajánlattal mindig megoldható a dolog.

A múltkori összecserélõs dolgot pedig úgy oldottam meg, hogy az egyik vevõ elküldte a másiknak, és ezért én elküldtem neki amit rendelt és küldtem neki egy másikat is, ingyen, ajándékba, a segítségért. A másik vevõ meg ugyan nem jelzett vissza, de írtam neki egy üzenetet hogy össze lett cserélve, de tartsa meg amit kapott és a másik vevõ pedig elküldi neki azt ami hozzá ment. Tehát a két vevõ kapott 1-1 ajándékot. Én hibáztam, úgyhogy kárpótoltam õket.

Szerintem minden cég így kellene hogy intézze a problémákat. Ehelyett meg mi van? Összecserélnek mindent, hiányoznak dolgok, aztán most meg nem is válaszolnak.

Lehet hogy keresnem kéne egy másik céget, mert bár szeretek tõlük rendelni, ez úttal egy kicsit felidegesített amit csináltak.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egészségetekre.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pi%C3%B1a_colada

Jól esik jéggel, most hogy ilyen meleg van.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma megint írt a bolt, küldtek egy ingyen házhoz szállítós és egy 10 dolláros engedmény kupont. Ez jó, de nem lehet a kettõt egyszerre használni. Akkor mit érek velük? Ráadásul a hiányzó dolog után még mindig nem küldték a számlámra az 5 dollárt, amit megígértek. Most visszaírtam nekik, hogy adjanak akkor egy 25 dolláros kupont a két másik helyett és kész, akkor költök egy kicsit többet és õk nem veszítenek pénzt én meg kárpótolva leszek. Meglátjuk hogy mi lesz a válasz. Remélem elintézik aztán minden rendben lesz.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Találtam 2 üveg limonádét, 8% alkoholtartalom. Egészségetekre.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Még egy kiscica elpusztult, az elõbb temettük el.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    25 perc alatt összeraktam a széket. 5 perc alatt megvolt maga a szék, de 20 perc kellett a legutolsó csavarnak.

Senior Member Fallout11's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Pest megye
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Remélem adtál neki rendesen :-)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Végül csak összejött, de megszenvedtem vele. Dõlt rólam az izzadság, az meg marta a macskakarmolásokat a kezemen és a lábamon.

A szék nem annyira kényelmes mint a másik, de ez van. Olcsó volt, én meg elleszek vele.