Oldala 73 of 162 ElsõElsõ ... 2363717273747583123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 721 to 730 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ..most,hogy már hideg fejjel át tudom gondolni a dolgokat pár dolog eszembe jutott...az ilyen nem világvége,hanem katasztrófa helyzetekben a legfontosabb,hogy legyen a csomagban pénz...akinek nincs hová gyorsan mennie,fontos,hogy egy szállodai szobára,ruházatra,némi élelemre legyen pénze....mert pólóba,papucsba nehéz a csillagok alatt..és nincs idõ pakolászni,...komolyan.... tényleg nincs....és ez csak egy kis dolog volt...mi lehetett egy vörös iszapnál???...kellett ez a dolog,mert kezdett az éberség szép lassan a mindennapok unalmában alább hagyni...

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Holnap szabinap..erdõgyanús

Senior Member Yrkon's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Veszprém megye
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Szerencsére nekem még nem volt ilyen SHTF élményem. (Csak felhõszakadásos, ahol egy szál mosolyban rohantam ki - a kádból - csákánnyal lapáttal a ház elé szükségárkot ásni, mert különben félig megtelt volna a pincénk vízzel. Szerencsére nyár volt, és nem volt senki az utcán Volt vízelvezetõnk, meg akna a pincelejáróban de az elõbbi nem bírta elvezetni, az utóbbi meg megtelt... jó "kis" zuhé volt.) Doom, örülök, hogy nem történt komolyabb baj! A szomszédok szemfelnyílása meg csak hab a tortán. Az "Öregnek" odafent tényleg kifürkészhetetlenek az útjai Pénz nekem is van a BOB-ban, egy fém szivartartóban. Vízhatlan is, meg sok helyet sem foglal.
    Heti prepperkedés:
    Ma hoznak 30 mázsa tûzifát; télen egy darabig nem fogunk megfagyni. Csak ne egyedül kéne elrakosgatnom

Senior Member Yrkon's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Veszprém megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Csak nem Te is Állambácsinak dolgozol? Nálunk elég sz*r idõt mondanak, bár úgyis fát rakodok. Pedig már én is kimozdulnék egyet végre a kutyával.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ja nem..csak néha intézek magamnak egy hétközbeni szabinapot..mert megérdemlem alapon
    Itt holnap már ok lesz..megyek fel a hegyre dolgozni..kutyát is viszem, bár lehet csak hátáráltatni fog..bele akarok végre vágni a veremház projektbe..
    Úgy gondolom, hogy egy esõs nap utáni napon, ami ráadásul hétköznapra is esik van a legkevesebb esély arra, hogy valaki felfedezze az építkezés körüli mozgolódást, vagy kiszúrja a kalapálás hangjait.
    Most ebédszünetben vettem is pár deka 100 as, meg 120as szöget
    Last edited by Grafitos; 06-30-2014 at 11:03 AM.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ezt nem tudom hova tegyem: szoval ma kb 1500m-en keresztul uldoztem egy tolvajt a biztonsagi orrel parban, s lehagyott minket! Szerencsere egy masik munkatarsam pont ment haza autoval, s o elevagott. Igy elkaptuk. A lenyeg, hiaba bicajozok, gyurok, nem vagyok formaban. Futnom kell!

Senior Member kovu78's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    londonercsecse
    kitartás

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ne aggódj, formában vagy..csakhát a futás egy olyan öszetett izommozgást megkívánó sport, hogy arra csak futással lehet felkészülni..attól még lehetsz fitt.

Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Ezt nem tudom hova tegyem: szoval ma kb 1500m-en keresztul uldoztem egy tolvajt a biztonsagi orrel parban, s lehagyott minket! Szerencsere egy masik munkatarsam pont ment haza autoval, s o elevagott. Igy elkaptuk. A lenyeg, hiaba bicajozok, gyurok, nem vagyok formaban. Futnom kell!

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Vettem egy Hauser öt tálcás aszalót. Ki kellett próbálnom.
    A kis sárga barack fám teljes termését, kábé 4kg gyümölcsöt felhasználtam.
    12 órát voltak a gépben.
    A végeredmény:
    aszbar1.jpgaszbar2.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Futni..... az strapás... Inkább tanulj meg féltéglával dobni! Mindjárt helyben marad, ráadásul egyszerûbb lesz helyben tartani is.
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!