0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Fél éve én is úgy bele voltam szerelmesedve a BK2be..szép kés, letisztult és aki tervezte ért a túléléshez..aztán olvastam sok pro és kontrát..a legtöbb negatív azzal kapcsolatban jött, hogy lehúzza a gatyát olyan nehéz..nekem ez nem volt ellenérv
Aztán idõvel több magyar készítõ kését megtapizva (pl késtalin) rájöttem, hogy minõségben és árban hozzák a nemzetközi szinvonalat és autentikusabb is egy magyar ember magyar késsel idea. És itt beleviheted az ötleteidet és a saját képedre formáltathatod az eszközt...Meg a felhasználhatóságban is kell a kompromisszum a finom munkák felé..
Nálam most egy HP Vaddisznó vinné a prímet..mint még sokaknál itthon.
Félre ne érts, nem lebeszélni akartalak..szép kés, jó kés, must have kés...remélem sikerül birtokba venned egyet (ja és tesztelni, fotózni)
Thumbs Up |
Rush 72 azért nem választottam mert az írtózatosan nagy, (47 l, most gyorsan megnéztem) és szerintem BOB- nak tökéletes.
Igen, a Patrol már tényleg inkább a BOB kategória.
Amúgy a derékhevedert Patrolnál ki lehet venni nem kell hogy ott fityegjen ha kell ha nem.
Melyik tatyót érted a sima 5.11-es alatt?
Thumbs Up |
A Rush 24 meg kicsi szerintem. Igazából a Hazard 4 M.O.D.-hoz közeli méretûtt keresek. Vagyis egy hanygyányival nagyobbat. Rá kellett jönnöm, hogy a váltáska nem annyira az én mûfajom, ugyanis azt gondoltam hogy Ah jó lesz a MOD biciklizéshez is, de minden bizonyal a Prime kényelmesebbe lesz.
Azért ezek a méretek mert még tanulok és ha televágom a tatyót 10 kilónyi könyvel meg 1,5 lietr vízzel, és még a laptpomat az és az EDC is benne van, stb. Volt már néhány nehéz pillanatom. Ja és még kell némi hej ilyen random dolgoknak hogy pulcsi meg még egy liter víz vagy meg mit tudom én.
Mondjuk lehet kéne a MOD-omra egy Strap pad meg egy derékheveder, így biztos kényelmesebb lenne.
Egyébként nem egyszer jelezték nekem hogy ez a válltáska meglehetõsen nagy és rajtam nem anyira adja a low profil szerintem.
Thumbs Up |
http://m.aliexpress.com/item-desc/1890072843.html
Szerintetek? Ismeri valaki?tapasztalat vélemény?
Thumbs Up |
.
Last edited by Salmo; 11-21-2014 at 09:44 PM.
Thumbs Up |
Thumbs Up |
A sulya is kicsi: 0.4kg Hogy is van ez az erdotorveny? 500g lehet az egesz balta? Vagy csak a fej felso hatara ez?
na most amit a kezeddel vagy a bakancs talpával nem tudsz eltörni azt nem is érdemes eltüzelni...felteszem élõ fát nem akar kivágni senki...minek egyébként.....az az eszköz vagy mi igazából semmire sem jó amire a terepen szükség lehet..kalapács nem kell,a sátorcöveket le lehet szúrni,--ha köves van kõ--,balta--hagyjuk már....drót vágó--milyen drót nõ az erdõben?----csõfogó---no comment---kés,csavarhúzó,fûrész,halpucoló---hagyjuk már...minek egy kirándulásra??---vegyél egy jó kést,mást úgysem fogsz használni,a 0,4 kg-ba inkább egy kis csoki,nasi vagy egy fényképezõgép.....na jó esetleg egy nagyon kicsi balta,ha nagyon muszáj,a megnyugtatásra....de inkább szedd össze az elszáradt ágakat,az a legcélravezetõbb és óvod az erdõt is...