0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
2kW??? Nem rossz! Sött!
Valami bövebb info? Milyen fajta? Valami leirás van rola? Mekkora a cuc?
Bögrét megilleti a városba és vagy faluba érkezõ lányok esetében az elsõ éjszaka joga és a Brüsszel környékén lefoglalt égetett szesz 10%-a, kezdeményezheti a pápa, a jeruzsálemi fõrabbi és a Kínai Kommunista Párt fõtitkárának leváltását, a Tippmixen megtett fogadásait pedig az érintett csapatok végeredménynek fogadják el.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Nekem pont a fürdõbe nem vált be az infrapanel. 500w, szóval feltételeztem, hogy ha feldobom a plafonra, majd érezni fogom a sugárzó hõt..hát nem..már azt hittük, hogy szarul kötöttük be, ami gyakorlatilag lehetetlen. aztán lejjebb tettem, és így már érzem..nem akartam, hogy folyamatosan menjen..meg amúgy sem akartam állandó hõt a fürdõben, ezért kapcsolóra kötöttük..
Most úgy használjuk, hogy fürdés elõtt 15 perccel odamegyek, felkapcsolom..mire megyünk jó.
Na de ez sem megoldás..szóval nekem kicsit csalódás volt.
| Thumbs Up |
Sok fotózni valód lesz mostanában..engem érdekelne az Oakland féle sörgép gyártási folyamata is..na errõl a mágnesmotorról már nem is beszélve...
A motorral kapcsolatban közben az ütött szöget a fejembe, hogy Nikola Teslának és a 19. század közepétõl a rengeteg elektronikával foglalkozó tudósnak és fejlesztõnek ne jutott volna eszébe az ellentétes pólusok taszításának egyszerû elvén mûködõ, forgó szerkezet munkára fogása? Nem hiszem el, hogy ez a youtube huszároknak ugrott be elsõnek...
| Thumbs Up |
Bevallom ösintén régen énis "feltaláltam" egy mágnesmotort amit aztán meg is épitettem. AZ eredmény kb semmi nem lett.
És utánna youtubozgatok és mit látok??? A mágnesmotoromat a saját találmányomnak hitt cucot!Szintén hasonlo eredményel mint ami nekem lett.
De szerintem müködöképes lehetne csak kéne szerezzek valami olyan anyagot ami szigeteli a mágneses erövonalakat....És nem zavar be a müködésbe.
Bögrét megilleti a városba és vagy faluba érkezõ lányok esetében az elsõ éjszaka joga és a Brüsszel környékén lefoglalt égetett szesz 10%-a, kezdeményezheti a pápa, a jeruzsálemi fõrabbi és a Kínai Kommunista Párt fõtitkárának leváltását, a Tippmixen megtett fogadásait pedig az érintett csapatok végeredménynek fogadják el.
Át fogom küldetni magamnak a szükséges dolgokat. Egyelõre én is csak annyit tudok, hogy mûködik. Dióhéjban elkezdte nekem magyarázni, hogy milyen mágnes kell hozzá, szögbeállításokkal való játék, stb.
Én is szeretném lerajzolva, adatokkal együtt látni a dolgot.
Sõt vagyok olyan mocsok, hogy csak akkor kezdem el magamnak megépíteni, ha látom, hogy hónapokon keresztül problémamentesen mûködött a barátomnál és termelte az áramot. Óvatos duhaj vagyok.![]()
Egyelõre állnak a projektek. Fõállás, mellékállás, hétvégén 800 négyszögöl földecske, építkezés, traktor építés, ólépítés, stb.....Sok fotózni valód lesz mostanában..engem érdekelne az Oakland féle sörgép gyártási folyamata is..na errõl a mágnesmotorról már nem is beszélve...
Sajnos már most is több felé vagyok szakadva, semmire nincs idõm.
Ha lesz mit fényképeznem, fel fogom tenni.
| Thumbs Up |
Hát lehet..bár az elsõ videó, amit ezzel kapcsolatban láttam egy pc hûtõventillátor lapátjára ragasztgatott pontmágnesek, meg igen..talán volt néhány hajlított mágnes is..Lehet hogy ez olyan spéci? Minden esetre várjuk a hosszútávú tesztet és bármi infót amit felénk csöpögtetsz errõl hálásan megköszönünk. Ha egy ilyet 30-40 pénzbõl össze lehetne hozni, és korlátlan ideig mûködhetne én is nekikezdenék barkácsolni. (persze a csapágyak úgyis beszarnak elõbb utóbb)
| Thumbs Up |
Ha csak a csapágy lenne a probléma, beszereznék néhány csúcsminõségû csapágyat, meg teflonos nanobioöko olajat hozzá![]()
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
| Thumbs Up |
Én hiszek Oaklandnak..azt mondja, h a saját két szemével látta a mûködést..jóféle dugattyúcsapágy évekig kihúzná olajfürdõ mellett![]()