0
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Rendeltem MRE-t 1900 ft-os áron![]()
| Thumbs Up |
Vaterárólma megyek átvenni
![]()
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Köszönöm a válaszokat!
Az üveggel az a baj, hogy nehéz és törékeny. Egyik sem elõnyös tulajdonság, ha menni kell.
Milyen festékkel fested le az üveget?
| Thumbs Up |
Ha menni kell, úgyis csak egy bizonyos mennyiséget tudsz magaddal vinni. De ekkor meg akár beleöntheted a egy szatyorba vagy a háti zsákba is. Ami a festéket illeti, teljesen mindegy mert csak a fénytõl kell védenie az üveg tartalmát.
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
| Thumbs Up |
Mivel többen kérdezték utánajártam, ~2100 lenne a 2017-es MRE, és 22 euro lenne a postaköltség/karton.
Csak akkor rendelem meg ha biztosan lesz rá vevõ, mert nem akarom hogy rám rohadjon.
| Thumbs Up |
Az a büdös életbe nem rohad rádde legalábbis van 3 éved megválni tõle..
![]()
| Thumbs Up |
Elmeletileg a 2017 csak a kotelezo ellenorzes eve, ettunk mar 7 eves peldanyt is ami tokeletes volt
A ramrohadast atvitt ertelemben mondtam, nem keves penzem allna benne ha megrendelem, es nekem annyira nem jon be minden menu![]()
| Thumbs Up |
A srác, akitõl a 6db MRE-t 1900 ért vettem meglepõ módon egy szolnoki katona..Dumálgattunk és kérdeztem a készletrõl.
Azt mondta neki már csak 3 van, de több kollégájáról tudja, hogy van nekik eladó és ennyiért õk is megválnának tõle. Rendes volt, felajánlotta, hogy õ meg akkor elintézi a felhozást, meg az adásvételt Szolnokról. Amúgy 11 ker Gazdagrétre kell kibrümmögni érte.
Megvan a száma, akinek kell priviben átnyomom ugyanis a tõrzsõrm. Úr az engedélyt megadta![]()