0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Ertem. Kulonben nem allt komolyabban szandekomban megvenni, csak mert meg nem talalkoztam ilyennel, igy gondoltam megkerdem a velemenyeteket! Egyebkent meglepodtem volna, ha vlki jokat irt volna rola!![]()
Thumbs Up |
Nem tudom van-e valakinek tapasztalata a Ganzo 201 és 301-l. Mi a fõ különbség, mert én nem nagyon látok olyat, ami indokolná a 50%-s felárat (az olló és a sima penge kicsit más).
Thumbs Up |
Ez a válasz jött a kérdésemre:
deng chen
02:11 Jul 09,2014
dear ,the handle is 12cm.thank you.
02:10 Jul 09,2014
Dear ,sorry about that .
the blade is 15.5cm,Hope you can order it ,thank you.
Have a good day.
Thumbs Up |
How long do you want big master, my best friend ever?? We will make it for you dear best friend
order please..lucky and long life to you, and your big family my friend
![]()
Thumbs Up |
Az adott szituációt akartam karikírozni a saját tapasztalataim alapján megírt, kissé eltúlzott levélkével
Ez a stílus amúgy, a kínai üzleti mentalitásból, a gyatra angoltudásból és a Google fordító használatának szerencsétlen összhangtalanságából adódik..szerintem nagyon vicces és általában és is my friendes levéllel válaszolok![]()
Last edited by Grafitos; 07-09-2014 at 01:45 PM.
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Thank you ordering..god bless you![]()
Thumbs Up |
Régóta tervezek beszerezni egy Bahco Laplandert...tud valaki jó linket hozzá? tapasztalatok?
Köszi elõre is..
Thumbs Up |
Gyors kérdés, mi a különbség a Ganzo 201 és 301 közt? Van árban 50% különbség, de nem látom okát. Súly, nagyság és az eszközök nagyon hasonlóak. Van valakinek tapasztalata?