Oldala 29 of 51 ElsõElsõ ... 19272829303139 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 281 to 290 of 505

Topic: Nõi és férfi szerepek a családban és a társadalomban

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,120
    Given: 1,134

0 Not allowed!
    Én nem írok semmit, értelme úgyse lenne, inkább fordítok egy cikket vagy hírt.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Ugyanígy vélekedtem akkor is Nem veszem túl komolyan a dolgokat.

Amúgy nem tekintek rád feministaként, nem is ismerlek, és nem is érdekel. Ez nyilván hihetetlen a mai "megmondom a tutit"-korban, de még véleményem se nagyon van, mert minek, van másnak bõven, én nem töröm magam ilyesmivel.
    Annyit írtam, hogy a feminizmus ugyanolyan kupac sz.r mint a sovinizmus. Ezzel minden gondolkodó ember tisztában van, és itt a fórumon nincs olyan ember, akinek ezt külön ki kellene fejteni

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ti hogy veszitek észre, létezik még olyan hogy egy nõ kiáll az embere mellett?

Régebben az volt a lényeg, volt a férfi, aki vitte haza a pénzt, meg a nõ, aki otthon dolgozott. A férfi hozta a döntéseket, a nõ meg segítette benne. És a férfi úgy hozott jó döntéseket, hogy az asszonya megteremtette a jó döntések meghozatalához szükséges környezetet.

Létezik még ilyen?

Kinél ki hozza a döntéseket? Ha döntést hozol támogat az asszony? Próbál segíteni? Vagy õ hozza a döntéseket? Kinek a szava számít jobban? Vagy magadra hagy ha döntened kell? Ha gond van akkor segít, vagy azt mondja hogy a te bajod, oldd meg magad a problémát?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Általában eldöntjük, hogy valami igazi probléma-e, vagy csak bemeséljük magunknak, meg átgondoljuk, hogy tulajdonképpen mit is akarunk.

Mi mindig megbeszéljük a dolgokat, és igyekszünk összegyûjteni a pro és kontra érveket. Utána húzunk egy egyenleget, és amerre billen, az lesz a döntés. Persze ez csak a rendes dolgoknál mûködik, bálkirálynõt a szokásos demokratikus szavazáson szoktunk választani...

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Asszonnyal mit csináltok ha rosszalkodik?
    Tegnap veszekedtünk, elmentem, és mire visszajöttem szét volt cseszve a laptopom touchpadja :/ azt mondja nem nyúlt hozzá, közben az elõzmények között láttam, hogy szöszölt a gépemmel.

Mit lépnétek erre?

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló glassbox Hozzászólás megtekintése
    Tegnap veszekedtünk, elmentem, és mire visszajöttem szét volt cseszve a laptopom touchpadja :/ azt mondja nem nyúlt hozzá, közben az elõzmények között láttam, hogy szöszölt a gépemmel.

Mit lépnétek erre?
    Ott vannak az elõzmények - mutasd meg neki mint bizonyítékot és tedd hozzá, hogy mikor elmentél otthonról még kifogástalanul állapotban volt a gép.
    Az elõzmények alapján akkor használta valaki (mondjuk Õ) a gépet, amikor te épp nem voltál otthon, ellentétben a laptopoddal és a barátnõddel.
    Plusz nem olyan weboldalakat nézegetett ami te szoktál úgy általában - és mutasd is meg neki a korábbi böngészési elõzményekkel alátámasztva.
    Valószínû, hogy nem akarja majd végignézni és hallgatni a mutatni és mondanivalódat, mert bûntudata lesz. Amikor már elindul és ott akar hagyni téged a laptopnál, akkor mond neki azt, hogy "Akkor ezek szerint mégiscsak te voltál az elkövetõ!". Ezután mondd neki, hogy nem tört össze a világ emiatt, de legközelebb vigyázzon jobban az általa használt eszközökre.
    Van olyan helyzet is hogy végig hallgatja a mondani valódat és esetleg be is ismeri a tettét(ritka dolog egyébként,de van ilyen). Ekkor is meg tudod beszélni szépen vele a dolgokat, hogy nem haragszol reá, de legközelebb úgy vigyázzon az eszközeidre mint ha a sajátjai lennének.

Nem kell ideges lenni rá, mert mindenki hibázhat.
    Egy jó párkapcsolat alapja az õszinteség, megértés és a tisztelet.

A szavaknak sokszor nagyobb erejük van mint a fizikai kontaktusnak.

Nincsen barátnõm egyébként, ha ez nyom a latba valamit.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    én virágot vinnék és bocsánatot kérnék..de nekem már feleségem van, nem barátnõm

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ha nálunk van gáz csak facepalm és annyi. Van hogy vitatkozok, de annak semmi értelme, a veszekedésnek még annyi se. Úgyhogy csak egy

és ennyivel letudom a dolgot. Úgyhogy mostanába na házvásárlás körüli nézeteltérések miatt meg már bele van gyógyulva az arcomba a tenyérlenyomat.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló glassbox Hozzászólás megtekintése

Mit lépnétek erre?
    USB-s egeret a gépbe, mintha észre sem vettem volna, hogy szét van cseszve, sokszor nagyobbat üt mint a kéz.
    Pityubával nem lehet veszekedni, a család már megtanulta.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Uh köszi a válaszokat. Ütõsek
    De tényleg. Ilyenek volnának a nõk.