Eredmény 1 to 6 of 6

Topic: Másnap (The day after)

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up
    Received: 718
    Given: 795

0 Not allowed!

Másnap (The day after)

A történet Kansas Államban játszódik, a '80-as években. Akkor, amikor Európában az interkontinentális rakétatelepítések miatt a hidegháború újabb tetõpontjához ér. Nyugat-és Kelet-Berlin között kiújulnak a konfliktusok: a TV-ben mindenki ezt nézi, a rádióban mindenki ezt hallgatja. De az emberek 30 éve ebben élnek, nem hiszik el, hogy a világvége bekövetkezhet.

Végül a szovjet vezetés elrendeli Nyugat-Németország megszállását. Az Egyesült Államok hadserege reagál, a dominók dõlni kezdenek, és végül beköszönt a nukleáris háború. Egy kansasi kisváros lakói épphogy csak túlélik az atomtámadást, majd napról napra próbálnak életben maradni, miközben a fél világ romokban hever.

http://www.imdb.com/title/tt0085404/

A teljes film:

Senior Member borsodi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Évek óta kerestem ennek a filmnek a címet és magát a filmet is, csak az utolsó képkockák rémlettek a statárium.

És, hogy teljes legyen a hozzászólás, mivel az általad beszúrt magyar nyelvû filmet törölték a youtube-ról itt elérhetõ angol nyelven:

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up
    Received: 718
    Given: 795

0 Not allowed!
    Sokáig fent volt magyarul. Én le is töltöttem, megvan FLV formátumban magyar szinkronnal.

Senior Member Yrkon's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Veszprém megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ismét fent van magyarul is: http://www.youtube.com/watch?v=P6bIfUTYqhI
    Last edited by Yrkon; 08-06-2013 at 09:18 PM.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    http://www.filmezz.eu/film.php?n=mas...ZpJnE9JnQ9Jnc9

...az eleje vontatott a 35. perctõl viszont nagyon jó,a brutális valóság...nem tudom mit kezdhetnék ekkora erõkkel szemben ha elszabadulnak..nem tudom mihez kezdjek oldalamon a kedvenc késemmel,egy hátizsák kajával a kutyával az ölemben,ha elszabadítják ezt az erõt...mi alkottuk emberek,tudjuk uralni?tudjuk mi fog történni ha megnyomjuk azt a gombot?...paranoia tudom,de három napja nyugtalan vagyok...úgy keltem fel,hogy 73 nap és történik valami...miért és mi lesz nem tudom...megérzés ,sugallat...talán...mindenesetre jót fogok nevetni ha letelik magamon.....de azért szemem ,fülem a híreken....bocs,hogy ilyenekkel terhellek titeket....

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tegnap este megnéztem.. hát egy ilyet túlélni... édemes?!? Ilyenre én nem készülök aszthiszem..

Doom, ne legyen igazad! De egyébként valami nagyon "benne van a levegõben".

A topic keresõszavai: