0
van ebben igazság, de mondjuk az én telefonomban nem cserélhetõ az akku. (vagyis biztos cserélhetõ, de nem szétszerelés nélkül) de ha van a napelemes motyóban akku, akkor ott hagyhatod valahol napközben töltõdni és este szeded ki belõle a villanyt, az nem hangzik butaságnak
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Úgy van. Ami gyanúsan olcsó (+ méretre is pici), arról sejthetõ, hogy nem tudja azt leadni amit ráírtak.
Egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy beszerezzek valami töltõ/akksi kombót. Legutóbb ennek a powerbanknak adtam egy esélyt:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6146194265.html
Akkor akciós volt, szállítással együtt durván 3000 pénzre jött ki. 20.000mAh volt ráírva...
Leteszteltem >> kb ~4000mAh-t tud. (értsd: gyakorlatilag kb 2x tudom vele feltölteni a telóm, vagy ~1x a tabletet)
Csodát nem vártam 13$-os PB-tól, backupnak jó lesz![]()
Last edited by PPp; 08-19-2014 at 01:19 PM.
| Thumbs Up |
Power bankok:
| Thumbs Up |
Tudja valaki, hogy egy soha fel nem toltott ceruza aksi meddig tarthato el ugy hogy meg hasznalni is lehessen?
| Thumbs Up |
Akkor mindegy, hogy hasznalom e vagy sem az elettartamat tekintve? Azaz nem tehetem el oket a gyari csomagolasban toltetlenul es 10-20 ev mulva nem lehet oket feltolteni/hasznalni? Az auto aksikbol kiindulva, ugye ha nincs benne elektrolit, akkor korlatlan ideig elall gondolom! Tudom, hogy a ceruza aksi mashogy van osszerakva!
Last edited by Kisss; 10-28-2014 at 05:13 PM.
Nagyjából ez a helyzet, de évenkénti töltéssel már jól kitolható a Nikkel Metálhidrid akkuk élettartama.
Az ólmos autó akkukra csak akkor érvényes a raktározhatóság ha még sohasem voltak feltöltve kénsavval.![]()