0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Emberek ért valaki motorokhoz karbulátorokhoz istenért nem indulos dolgokhoz?
Szoval adott egy csehszlovák remekmü konkrétabban egy babettamotor. Szoval én rátettem egy láncfürész karbulátort hogy megy e vele. Tökéletesen ment gyönyörüen reagált a gázra. Örültem is. Szétszedtem összeraktam. Most meg ne makar normálisan menni. Ha elinul akkor 3-4 mp után lefulad mindenhogy. De ha véletlen elindulna akkor meg a gázadásra belassul nincs és nem is lehet normális alapjáratot beálitani és akadozva megy.
Van benn valami gumimenbrános cuccos ami a benzint engedi. Na szerintem ott nem müködik valami. Egyáltalán azt a menbránt mi mozgatja?
Bögrét megilleti a városba és vagy faluba érkezõ lányok esetében az elsõ éjszaka joga és a Brüsszel környékén lefoglalt égetett szesz 10%-a, kezdeményezheti a pápa, a jeruzsálemi fõrabbi és a Kínai Kommunista Párt fõtitkárának leváltását, a Tippmixen megtett fogadásait pedig az érintett csapatok végeredménynek fogadják el.
A motorfûrész porlasztó membrán benzinszivattyús, és a forgattyúházban lévõ nyomásváltozás mozgatja, vigyázat 2 membrán van a másik az üzemanyag mennyiségét szabályozza a vákuum függvényében.
Nagyon lényeges a menetes fúvókatûk beszabályozása, jó lett volna ha megjegyzed a kitekerési menetszámokat.
Néked ki kell fúrni a babetta forgattyúházat és menetes csonkot hajtani bele ezt lehetõ legrövidebb, vékony mûacsõvel összekötni a porlasztó felfekvõfelületén lévõ látszólag semmiszerepe lyukkal. Oszt ennyi volna.
UI: Ezt a megoldást használtuk a gyorsasági Simsonokon anno.
Last edited by Pityubá; 07-30-2014 at 06:11 PM.
| Thumbs Up |
Tudom hogy van rajta egy pici luk. Azért is gondoltam elösször hogy nem fog menni de nagyon meglepett hogy tökéletesen ment vele.
Nem szeretném nagyon furkálni a fötengely házát. Valahogy megy az a dugatyu nyomásváltoztatása nélkül is elég szépen ez már bebizonyosodott. De nemtudom hogy csináltam... :S
Gyorsasági szimszon mit takar? Végletekig kihegyezett szimszon ami meg 90 el de 2 nap után elhalálozik?![]()
Bögrét megilleti a városba és vagy faluba érkezõ lányok esetében az elsõ éjszaka joga és a Brüsszel környékén lefoglalt égetett szesz 10%-a, kezdeményezheti a pápa, a jeruzsálemi fõrabbi és a Kínai Kommunista Párt fõtitkárának leváltását, a Tippmixen megtett fogadásait pedig az érintett csapatok végeredménynek fogadják el.
Ismerõsöm gyorsaságizott anno Dunaújvárosban. Néki segédkeztem a motor tuningolásban.
Nem 90-et ment hanem 130-at. 16000 Ford/percnél 13 LE elméleti teljesítmény, 5 seb. kikönnyített P20 váltó. Mz átalakított hûtõbordázat. Speckó kiszámított épített rezó. Fõtengely átmérõ levéve, lendkerék nem volt, alapjárat 3000Ford/perc csak megszakító bütyök, naná, hogy akksiról ment a gyújtás nem terhelte az sem a motort.
És még sok minden más ami most nem jut eszembe. 1 versenyt+az edzést bírta ki.
| Thumbs Up |
Hány köbcentis volt mert gondolom nem az 50 es vagy 51 es!![]()
Volt egy ismerösöm velem könyitette ki esztergán a fötengelyt az ö simoja ment 90 et és a saját szememmel láttam!![]()
Kedves egészségedre. Mint írtam ez gyorsasági versenymotor volt, 1 hengeresre átalakított P20 motorblokkot képzelj el beleültetett Simson fõtengellyel.
Maga a versenymotor nem hasonlított semmiben sem az utcai Simsonokra.
50 köbcentire volt felfúrva, a dobogós helyeztteknek levették a hengerfejet és megmérték a furat/löketet, nem lehetett csalni.
A motor 12000 ford/perc alatt nem volt terhelhetõ, tehát 12500 nél lefelé kellett váltani és 14500 nál felkapcsolni, ezt folyamatosan végig a versenyen, hát nem lehetett leányálom, a motort betolva kellett indítani, nem volt rajta berúgókar.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Ez a folyékony gumi bejön mint anyag..http://gumispray.hu/ köszi a linket
Táskáim alját kívülrõl nem lenne rossz lekenni 1-2 rétegben
| Thumbs Up |
Na ma megint probálkoztam. Nem a karbulátor a rossz! Visszaraktam az eredeti karbit. Azzal se megy. Elindul és 4-5 mp után megáll. Ha szivatoval megy akkor 10-15m ig is müködik. A gyujtásra gyanakszom. Mikor nézem a szikrát nem folyamatos szikra van hanem néha kisseb néha nagyobb.... Pedig tökéletes volt eddig a gyujtás.
| Thumbs Up |
Pityubá!
Na ez hogyvan?! A láncfürészkarbi gyönyörüen mûködik. Nem vezetek vissza sehova semien nyomást!
Olyan szépen jár!Ma végigmentem a falun! Nagyonsokan tajparasztak néztek
. De megy vagy 50 et. Pár aproság meg valami normális tank még kell rá. 8.án motorostalálkozo!
![]()