0
Bizony belefér az oldalzseb mögé a balta.
hatizsak.jpg
Last edited by Pityubá; 07-31-2014 at 02:01 PM.
Szuper akkor el kell mennem a munkaruházati boltba és megkérdeznem a beszerzés helyét, vajon elárulják-é nem tudom.
Annyit vettem ki a megrendelésébõl, hogy Budapestrõl küldik a hátizsákokat, 2 õt vettem így kaptam engedményt 1 zöldet, és 1 flektarnt, 8500 Ft volt darabja.
Tökéletesen elég 3 naposra, a polifoam tartó helyére teszem a ponyvákat ez merevíti a hátfalat(2x3+3x3 kutyaólnak) belûl összehúzom az alsó elválasztót és mehet reá a kompressziós zsákban lévõ hálózsák, a felsõ zsebben van a 4szín terep poncsó, oldalsó zseb fémkulacsok, alsó részben a nehéz fémek+ a tábori konyha.
Vállhevederek belsõ alu keresztcsõhöz vannak rögzítve nagyon masszív cucc, elég méretes vagyok és tökéletesen be tudom magamon szabályozni a zsákot.
Márciusban 3napos túrán 26 Km mentünk Mecseki hegyekben 16Kg teherrel, nem törte fel a vállaimat.
Kívül az átalakított gyalásóm, bicskafûrészem fityeg, balta nyelével bedugva a kulacsos rekesz és a zsák közé, a baltafej megtartja nem csúszik le.
Polifoam a hátizsák alatti bekötési pontokra vízszintesen rögzítve, ha magas a dzsindzsa akkor felül hevederekkel rögzítem, hogy el ne szakadjon.
Eredeti gyári számozású Bundeswehr hátizsákról beszélek.
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Isten ments, ezért ne fáradj! Csak azért kérdeztem az elérhetõséget, hogy az Általad említett boltot felhívva megkérdezzem, vállalnak-e kiszállítást. Bár, ha Bp-rõl hozzák, akkor megveszem, ill. vetetem ott. Talán olcsóbb, mintha eggyel több kézen megy keresztül. A számozás segíthet abban, hogy ne kópiát vegyek? Mer ahogy láttam a webshopokat, tele vannak "BW-mintájú", "BW-kópia" cuccokkal
De ha mégis megteszed, hálám üldözni fog! (már csak az a kérdés, hogy mikor és hogyan tudom leróni...)
A pakolási kiskáté nagyon tetszik, alkalmazni fogom! Igaz, nekem nem polifoam-om van, hanem önfelfújó derékaljam, ami harmad akkora szerencsére. ( ilyesmi: http://www.overlandbudapest.hu/media...orange_1_1.jpg )
| Thumbs Up |
Azt mondták nékem eredeti, ott van NAGY BETÛKKEL, MFH csak az alatta lévõ számozásra (ami valójában termékszám) figyeltem. Egyébként ez a jobb minõség.
Azt ugyan nem írják, hogy kópia vagy nem kópia. Jó a varrása vízhatlan erõs anyagból van, az ára is kedvezõ volt a számomra, max 80 literes.
Égek mint a ReichstagHa arra járok megkérdezem ki a beszállító próba szerencse.
Csatolmány 3480
| Thumbs Up |
| Thumbs Up |
Itt az enyémrõl pár kép megy egy a címkérõl: WP_20140801_001.jpgWP_20140801_002.jpgWP_20140801_003.jpg
| Thumbs Up |
Köszönöm sajnos ezt zsákot nem láttam még kereskedelmi forgalombahozzám egy katona ismerõsömtõl került. Õk ezt használják bent missziókban és a komolyabb gyakorlatokon. Arra az idõre kiosztják aztán vissza szedik. Htk-ja nem tudom mennyi ha esetleg tudok még szerezni mindenképp szólok
A címke magyarul van csak mivel egy technikai zseni vagyok valahogy fejjel lefelé rakta be
csak a kezelési útmutatót írja le illetve hogy spekon Gmbh ami fogalmam sincs mi
![]()