Oldala 36 of 51 ElsõElsõ ... 26343536373846 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 351 to 360 of 507

Topic: Hátizsákok, málhazsákok

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Bizony belefér az oldalzseb mögé a balta.

hatizsak.jpg
    Last edited by Pityubá; 07-31-2014 at 02:01 PM.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Yrkon Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem lesz nyerõ a az a Maxpedition, mert nagyobb kellene - a képeken nagyobbnak tûnt. Olyasmit keresek, ami min. 3 napos túrára elég, amellett én sem szeretem, ha tele van kívül függelékkel: zöröghet, beakadhat ide-oda. Pityubá, a Tiéd már inkább jónak tûnik. (fõleg, ha olcsóbb is, bár ez annyira nem tényezõ; egyszer akarom csak megvenni) Tudnál mondani esetleg elérhetõséget a beszerzéshez?
    Szuper akkor el kell mennem a munkaruházati boltba és megkérdeznem a beszerzés helyét, vajon elárulják-é nem tudom.
    Annyit vettem ki a megrendelésébõl, hogy Budapestrõl küldik a hátizsákokat, 2 õt vettem így kaptam engedményt 1 zöldet, és 1 flektarnt, 8500 Ft volt darabja.
    Tökéletesen elég 3 naposra, a polifoam tartó helyére teszem a ponyvákat ez merevíti a hátfalat(2x3+3x3 kutyaólnak) belûl összehúzom az alsó elválasztót és mehet reá a kompressziós zsákban lévõ hálózsák, a felsõ zsebben van a 4szín terep poncsó, oldalsó zseb fémkulacsok, alsó részben a nehéz fémek + a tábori konyha.
    Vállhevederek belsõ alu keresztcsõhöz vannak rögzítve nagyon masszív cucc, elég méretes vagyok és tökéletesen be tudom magamon szabályozni a zsákot.
    Márciusban 3napos túrán 26 Km mentünk Mecseki hegyekben 16Kg teherrel, nem törte fel a vállaimat.
    Kívül az átalakított gyalásóm, bicskafûrészem fityeg, balta nyelével bedugva a kulacsos rekesz és a zsák közé, a baltafej megtartja nem csúszik le.
    Polifoam a hátizsák alatti bekötési pontokra vízszintesen rögzítve, ha magas a dzsindzsa akkor felül hevederekkel rögzítem, hogy el ne szakadjon.
    Eredeti gyári számozású Bundeswehr hátizsákról beszélek.

Senior Member Yrkon's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Veszprém megye
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Isten ments, ezért ne fáradj! Csak azért kérdeztem az elérhetõséget, hogy az Általad említett boltot felhívva megkérdezzem, vállalnak-e kiszállítást. Bár, ha Bp-rõl hozzák, akkor megveszem, ill. vetetem ott. Talán olcsóbb, mintha eggyel több kézen megy keresztül. A számozás segíthet abban, hogy ne kópiát vegyek? Mer ahogy láttam a webshopokat, tele vannak "BW-mintájú", "BW-kópia" cuccokkal

De ha mégis megteszed, hálám üldözni fog! (már csak az a kérdés, hogy mikor és hogyan tudom leróni...)
    A pakolási kiskáté nagyon tetszik, alkalmazni fogom! Igaz, nekem nem polifoam-om van, hanem önfelfújó derékaljam, ami harmad akkora szerencsére. ( ilyesmi: http://www.overlandbudapest.hu/media...orange_1_1.jpg )

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Pityubá Hozzászólás megtekintése
    Bizony belefér az oldalzseb mögé a balta.

hatizsak.jpg
    Az a kék a balta? nekem le vannak varrva a zsebek de holnap lefotózom.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Azt mondták nékem eredeti, ott van NAGY BETÛKKEL, MFH csak az alatta lévõ számozásra (ami valójában termékszám) figyeltem. Egyébként ez a jobb minõség.
    Azt ugyan nem írják, hogy kópia vagy nem kópia. Jó a varrása vízhatlan erõs anyagból van, az ára is kedvezõ volt a számomra, max 80 literes.
    Égek mint a Reichstag Ha arra járok megkérdezem ki a beszállító próba szerencse.

Csatolmány 3480

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Yosihiro Sato Hozzászólás megtekintése
    Az a kék a balta? nekem le vannak varrva a zsebek de holnap lefotózom.
    Igen (Üvegszálas nyelû T gazdaságos balta, ha elhagyom nem siratom) de nékem nincs levarrva az alja sem a teteje.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igen (Üvegszálas nyelû T gazdaságos balta, ha elhagyom nem siratom) de nékem nincs levarrva az alja sem a teteje.
    Most meg én égek mint a reichstag ! Mert nincs levarrva nekem se egy idióta vagyok bocsánat

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Itt az enyémrõl pár kép megy egy a címkérõl: WP_20140801_001.jpgWP_20140801_002.jpgWP_20140801_003.jpg

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Yosihiro Sato Hozzászólás megtekintése
    Itt az enyémrõl pár kép megy egy a címkérõl: WP_20140801_001.jpgWP_20140801_002.jpgWP_20140801_003.jpg
    Jófajtának tûnik a hátizsákod, látom más a gyártója mint a mienké. Mi pénzbe került ?
    Tetszik Magyarország rovással írva.
    A cimkét fordítsd le légyszi, Ich spreche kein Deutsch.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jófajtának tûnik a hátizsákod, látom más a gyártója mint a mienké. Mi pénzbe került ?
    Tetszik Magyarország rovással írva.
    A cimkét fordítsd le légyszi, Ich spreche kein Deutsch.
    Köszönöm sajnos ezt zsákot nem láttam még kereskedelmi forgalomba hozzám egy katona ismerõsömtõl került. Õk ezt használják bent missziókban és a komolyabb gyakorlatokon. Arra az idõre kiosztják aztán vissza szedik. Htk-ja nem tudom mennyi ha esetleg tudok még szerezni mindenképp szólok A címke magyarul van csak mivel egy technikai zseni vagyok valahogy fejjel lefelé rakta be csak a kezelési útmutatót írja le illetve hogy spekon Gmbh ami fogalmam sincs mi