0
a málhagyík a legtutibb![]()
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Igen anno nyomtam benne végig egy 2hetes harcászatot azt hittem amputálja a karomat.aztán mit látok?! A punk gyerek rohangál egybe aminek a hevederjeit lecserélte láncra
csúnya gondolataim támadtak
![]()
A spekon egy nemet textilgyarto ceg, a Luftwaffe egyik ejtoernyo beszallitoja.
Köszönöm az infót![]()
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
A Karrimorom kintalváshoz megpakolva
http://i.imgur.com/mtufMKf.jpg
| Thumbs Up |
Bár nem hátizsák,de télen veszek egy ilyet:Pelican 1450 börönd,
pel_1450_blk.jpg szinte törhetetlen,víz álló :
És ebbe fogom pakolni majd a vész esetére a fölszerelést.abból is csak a fontosabb dolgokat,a többi meg hátizsák az 5.11 vagy a maxpdedition falcon2 be.
| Thumbs Up |
| Received: 55 Given: 140 |
Szia,
Nekem is van egy kisebb Pelican "borondom", eloben is nagyon strapabironak tunik (persze en nem alltam neki tesztelni, mint a videoban).
Az kulonosen tetszett, hogy mig a legtobb termeknel hosszasan reszletezik, hogy mire nem vonatkozik a garancia, ennel csak 2 ilyen van: szandekos tonkretetel es capatamadas.
Bel
Most vettem. Kemény 4.000.-Ft.
7647_1_300.jpg7647_2_300.jpg7647_3_300.jpg7647_4_300.jpg7647_5_300.jpg7647_6_300.jpg
A kép sarkában szerepel a vaterás eladó neve. Ennyiért ingyen van.
Teszteltem egy camel baget. Itt olvasható.
img_20140727_125943.jpg
| Thumbs Up |
Érdekes és jó leírás. Nézegettem én is az ivózsákokat, majd végül egy ilyen mellett döntöttem a bergen kompatibilitása miatt. Pár kérdésem lenne. Mennyire használható a két kis zseb? Mi az amit oda tennél és nem a ruházat zsebeibe? Értem én, hogy Molle, de milyen zsebet vagy egyéb felszerelést tennél a tevepúpra púpnak?