0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
A gumikesztyülobbi áll az egész mögött!![]()
Dejo is volna...
Bögrét megilleti a városba és vagy faluba érkezõ lányok esetében az elsõ éjszaka joga és a Brüsszel környékén lefoglalt égetett szesz 10%-a, kezdeményezheti a pápa, a jeruzsálemi fõrabbi és a Kínai Kommunista Párt fõtitkárának leváltását, a Tippmixen megtett fogadásait pedig az érintett csapatok végeredménynek fogadják el.
...persze biztos,hogy ez is van benne....de azért engem megnyugtat,hogy az emberek odafigyelnek a dolgokra és felelõsség teljesen viselkednek...minél többen cselekednek így ,nekem annál több az esélyem,kevesebb embertõl kaphatom el.....a másik,hogy a felkészülés is nagy biznisz,azért miránk is ránk épült egy iparág.....
...ma délelõtt volt egy spontán menekülõ csomag mutogatás a szinten...emlékeztek nemrég volt a tûz a lépcsõházban...leültünk a lépcsõházban,sütiztünk és söröztünk....a legjobban a kedvenc nénikém tetszett...gyógyszerek,víz csatos !!!!! üvegben,pénz,igazolványok,fehérnemû,papírzse pi,szappan,egy gurulós szatyorban,zacskóban almás süti..amit meg is ettünk..
...hozzájárultam egy maszkkal a projekthez..
Én használt katonai cuccokat veszek elsõsorban.azért miránk is ránk épült egy iparág..![]()
..én a ruházatot a horgászboltban,sokkal olcsóbb mint a vadászboltban és ugyan az...ja és az apróságokat...világítórúd,lámpák,sporttás ka..
Ebolagyanús eset Németországban
http://mno.hu/hirtvkulfold/ebolagyan...zagban-1241619
..megjött a " Nagypályás gyilkos"...
érdekes cikk
http://index.hu/kulfold/2014/08/10/e...bola-jarvanyt/
Hát lehet Doom bejön a látomásod .... szerintem ha valaki behurcolja Európába az ebolát akkor robbanásszerûen fog végigsöpörni .Én most fogok egy fokozattal feljebb kapcsolni prepperkedés téren , feltöltöm a készleteket .
Igen illetve remélem nem...az európai ember legnagyobb ellensége a beképzeltsége és a kishitûsége...valamint a pénz utáni hajsza....nem hajlandó felemelni a fejét,beleragadt a munkahelyébe,a vagyonába,a sérthetetlenségébe..míg egy távol-keleti országban természetes,hogy valaki maszkban flangál...nálunk képzeljétek mekkora röhögés lenne,ha most én maszkba mennék vásárolni...az európai buta és beképzelt...szörnyû vége lehet itt,rosszabb mint Afrikába...
..mert hát tessék megnézni,mindenki bemegy betegen is dolgozni és elviszi a gyerekét is betegen az óvodába,,mert másképp kirúgják vagy a táppénzbõl nem tud megélni...adósság,élelem,stb...na meg a bunkóság---simán összefogdossák a kenyereket a boltba...
- a kényszer,hogy mindenki közösségbe menjen
- nyaralási szezon,mindenki utazik
-hitetlenség,butaság,elõítéletesség
-ja és allergia szezon,prüszköl mindenki
ha hinnék a konteokba azt mondanám...
..azt hiszem én is ezzel fogom tölteni a délutánt....el kell jutni oda,hogy csak a kutyát sétáltatni és levegõzni kelljen kimenni a lakásból..ne kelljen boltba,közösségbe menni...sok maszk és kesztyû,valamint szemüveg és sok hipó....
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Azthiszem itt van pár honapra vagy hétre a sokat emlegetett shtf... :S Neszeneked europa.
Valami tanács prepperektöl preppereknek erre a helyzetre kihegyezve?
Kiváncsi leszek ha rájönnek az emberek hogy mekkor a baj mekkora pánik lessz...
Bögrét megilleti a városba és vagy faluba érkezõ lányok esetében az elsõ éjszaka joga és a Brüsszel környékén lefoglalt égetett szesz 10%-a, kezdeményezheti a pápa, a jeruzsálemi fõrabbi és a Kínai Kommunista Párt fõtitkárának leváltását, a Tippmixen megtett fogadásait pedig az érintett csapatok végeredménynek fogadják el.
egyetértek veled Bõgre
Abban az esetben, ha egy magyar nagyvárosban elszabadulna, akkor mi a protokoll? Milyen lépéseket tenne a kormány és a katonaság?
Ebola
Az ebolavírus kizárólag Afrikában létezik, és 1976-ban regisztráltak elõször. A trópusi esõerdõkbõl származó vírus az Ebola nevû folyóról kapta a nevét, mely a Kongói Demokratikus Köztársaság (korábban Zaire) északi részén található.
Ez az alattomos vírus az egyszálú RNS-vírusok (ribonukleinsav-vírus) családjába tartozik, az úgynevezett filovírusokhoz, melyek elágazásokkal rendelkeznek ill. u-formájúak vagy köralakúak lehetnek. Az ebolavírus különbözik a legtöbb más vírustól. Legutóbbi ismereteink szerint a vírusburok egy glikoproteinje megsérti az erek belsõ falát bélelõ endothel sejteket, minek következtében az erek áteresztõvé válnak.
Az ebolavírus a fertõzöttekkel való direkt kontaktussal vagy a járvány következtében elhunyt személy holttestével való érintkezés útján terjed, és a gyomor-bél-csatornában valamint a tüdõben vérzéses tüneteket okoz. Az esetek 30-90 százalékában a betegség halálos kimenetelû.
Ajánlott magatartási szabályok járványok megjelenése esetén:
Mindig kövesse a hatóságok utasításait, még ha azt nehéz is elfogadni (pl. karantén).
A járvány alatt bejelentési kötelezettség van érvényben – ha magán vagy másokon a betegség tünetit észleli, azt azonnal jelezze a hatóságoknak.
Ha magán észleli a betegség tüneteit, kerülje a társas érintkezést és várja meg a kiérkezõ orvosokat.
Törekedjen a maximális higiéniára: gyakran mosakodjon, mosson kezet, fõleg étkezés vagy fõzés, illetve a lakásába való visszatérés elõtt.
Maradjon távol a tényleges és a potenciális gócpontoktól (pl. nyomornegyed, állatfarm).
Lehetõleg ne menjen olyan helyre, ahol nagy tömegek fordulnak meg (pl. metró, bevásárlóközpont).
Ügyeljen a cseppfertõzésre: arcát takarja el egy kendõvel, vagy maszkkal.
Ne érintkezzen a betegség tényleges vagy potenciális hordozóival.
Ne érintkezzen emberi vagy állati eredetû testnedvekkel, vizelettel, széklettel.
Ne érintkezzen olyan tárgyakkal, melyek kapcsolatba kerülhettek a fertõzöttel, illetve annak testnedveivel, vizeletével, székletével.
Semmilyen formában ne érintkezzen állatokkal.
Ha halott embert, vagy elhullott állatot talál, ne érintkezzen vele – kerítse el és értesítse a hatóságokat.
Fokozottan figyeljen a gyerekekre, idõsekre, és bárkire, aki valamilyen okból nem tudja teljes mértékben betartani a szükséges óvintézkedéseket.
Ne fürödjön a természetes vizekben.
Kizárólag palackozott vizet és vákuumcsomagolt ételt fogyasszon.
Folyamatosan kövesse a híradásokat.
Az itt felsoroltak a legfontosabb tanácsok, melyek közül mindet követni ajánlott, amíg a hatóságok a vírust be nem azonosítják, és ki nem adják a követendõ utasításokat. Ezek ellenére nem árt a maximális biztonságra törekedni.
Különleges jogrend
http://munkavedelem.unideb.hu/TM_tov....ved.%20DE.pdf
Last edited by Doom; 08-10-2014 at 12:43 PM.