0

Thumbs Up |
Received: 151 Given: 4 |
Strapatelefon:
van egy cat b25-öm, a funkcióját tökéletesen ellátja, bár sok rosszat olvasni a neten, hogy nem is annyira bírja a strapát
nekem nincs meg régóta, szóval majd kiderül
ami viszont negatívum:
nem csak retkelés közben használom, hanem amúgy is, tehát jó néhány kényelmi, vagy inkább használhatósági funkció hiányzik belõle
a menüje a butatelefonokéra hasonlít (fõleg nokia, amivel amúgy semmi baj nincs, azt is használok), viszont macerás, sok mindent kerülõúton lehet elérni, és vagy három-négy megerõsítés kell
nem látja a memóriakártyát, illetve látja, csak az adatokhoz nem lehet hozzáférni, így csengõhangnak marad az elképesztõ rikácsolás
üzenetjelzõ hangot is csak gyárit lehet használni, zámbó dzsimi szebben énekel, mint azok a zajok
a vétel rendkívül gyenge, ahol az 5ezer forintos nokia 100-as fullos térerõn megy, ez nem mûködik
szóval gondolkodom, hogy egy másikat szerzek be, ki az, aki kimûvelt ilyen téren?
két jelölt:
http://www.ebay.com/itm/Dual-SIM-Car...item3f30a27178
http://www.ebay.com/itm/Unlocked-Mil...98891896&rt=nc
a követelmény az, hogy legyen egyszerû a menüje, kezeljen két simkártyát, és a hangokat lehessen már normálisakra cserélni
ötletek?
EDIT: jah, és a menüben nem lehet beállítani, hogy kijelezze a számomat, ha hívok valakit...
Last edited by Dream_walker; 08-25-2014 at 06:43 AM.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Most néztem Túléló posztját a kaliforniai földrengésrõl. Aztán amikor a tüzekhez ért, eszembe jutott, hogy ez könnyen hazavághatja az egész prepper felkészülésemet: cuccok, kaják. Azt hiszem, be fogok szerezni otthonra pár tûzoltókészüléket, mert mire a tûzoltók kiérnek (ugyan csak 300 méterre vannak, de SHTF esetén lesz amúgy is elég bajuk, nem hogy az én kis tüzecskémhez vonuljanak). Ti már gondoltatok erre? (hátha feltalálom a spanyolviaszt![]()
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Kalkuláltam a lakástûz veszélyével, de sajnos vis majorként szerepel a terveimben. Természetesen tartok itthon egy 2kg-os készüléket és egy 1kg-osat a kocsiban, de csak gyorssegélyként. Kisebb konyhai és karácsonyfatüzeket el lehet vele oltani, de a lakás megvédésére nem alkalmas. Legalábbis nálam, mert panelban lakom. Ha nálam indul a tûz, akkor még megállíthatom, de ha valahol máshol az épületben és úgy terjed át hozzám, akkor egy egyszerû oltókészülék (legyen az bármekkora), nem alkalmas a tûz eloltására.
Családi házas környezetben más lehet a helyzet. Különálló épületeknél több értelme van az egyéni védekezésnek. Egyébként marad a készletek kisebb adagokban, különbözõ helyekre rejtése.
-
Last edited by Doom; 08-26-2014 at 05:18 PM.
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
2 db 1- 5 kg , 1- 3 kg idõnként cserélve gyereket megtanítottam használni egyik cserésen.
Thumbs Up |
Received: 63 Given: 34 |
Nem tom érdekel e vkit,de a lidlibe lesz késélezõ-toll formályú/méretûre összetolható-, szerintem 1et beújítok.
600 pénz ha jól emlékszem. Ha DC4 nem lenne nálam....a tollaim mellett ellesz, úgyis míndig van velem egy vágóeszköz.
mikortól lesz a lidl.ben ? hanyadikátol? arról lehet tudni valamit ?
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
Én korábban vettem ilyet a Lidl-ben. Nekem is van egy kúpos is, pontosabban amelyiknek az egyik fele kúpos, a másik hengeres. Ez utóbbi nem Lidl holmi, háromszor annyiba is került, ámbár 4-szer jobb is. A 600 Ft.-os ár nem rossz érte, de nagy dolgokat ne várjatok tõle. Az enyémrõl hamar lekopott a gyémánt, ma már csak egy tollnak álcázott vasrúdként funkcionál, ami könnyen belecsúszik a "nyelébe" ha akarom, ha nem.