Oldala 48 of 98 ElsõElsõ ... 38464748495058 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 471 to 480 of 974

Topic: Ezt venném (van már vele tapasztalata valakinek?)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Strapatelefon:

van egy cat b25-öm, a funkcióját tökéletesen ellátja, bár sok rosszat olvasni a neten, hogy nem is annyira bírja a strapát
    nekem nincs meg régóta, szóval majd kiderül
    ami viszont negatívum:
    nem csak retkelés közben használom, hanem amúgy is, tehát jó néhány kényelmi, vagy inkább használhatósági funkció hiányzik belõle

a menüje a butatelefonokéra hasonlít (fõleg nokia, amivel amúgy semmi baj nincs, azt is használok), viszont macerás, sok mindent kerülõúton lehet elérni, és vagy három-négy megerõsítés kell
    nem látja a memóriakártyát, illetve látja, csak az adatokhoz nem lehet hozzáférni, így csengõhangnak marad az elképesztõ rikácsolás
    üzenetjelzõ hangot is csak gyárit lehet használni, zámbó dzsimi szebben énekel, mint azok a zajok
    a vétel rendkívül gyenge, ahol az 5ezer forintos nokia 100-as fullos térerõn megy, ez nem mûködik

szóval gondolkodom, hogy egy másikat szerzek be, ki az, aki kimûvelt ilyen téren?
    két jelölt:
    http://www.ebay.com/itm/Dual-SIM-Car...item3f30a27178

http://www.ebay.com/itm/Unlocked-Mil...98891896&rt=nc

a követelmény az, hogy legyen egyszerû a menüje, kezeljen két simkártyát, és a hangokat lehessen már normálisakra cserélni

ötletek?

EDIT: jah, és a menüben nem lehet beállítani, hogy kijelezze a számomat, ha hívok valakit...
    Last edited by Dream_walker; 08-25-2014 at 06:43 AM.

Senior Member Yrkon's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Veszprém megye
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Most néztem Túléló posztját a kaliforniai földrengésrõl. Aztán amikor a tüzekhez ért, eszembe jutott, hogy ez könnyen hazavághatja az egész prepper felkészülésemet: cuccok, kaják. Azt hiszem, be fogok szerezni otthonra pár tûzoltókészüléket, mert mire a tûzoltók kiérnek (ugyan csak 300 méterre vannak, de SHTF esetén lesz amúgy is elég bajuk, nem hogy az én kis tüzecskémhez vonuljanak). Ti már gondoltatok erre? (hátha feltalálom a spanyolviaszt

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kalkuláltam a lakástûz veszélyével, de sajnos vis majorként szerepel a terveimben. Természetesen tartok itthon egy 2kg-os készüléket és egy 1kg-osat a kocsiban, de csak gyorssegélyként. Kisebb konyhai és karácsonyfatüzeket el lehet vele oltani, de a lakás megvédésére nem alkalmas. Legalábbis nálam, mert panelban lakom. Ha nálam indul a tûz, akkor még megállíthatom, de ha valahol máshol az épületben és úgy terjed át hozzám, akkor egy egyszerû oltókészülék (legyen az bármekkora), nem alkalmas a tûz eloltására.
    Családi házas környezetben más lehet a helyzet. Különálló épületeknél több értelme van az egyéni védekezésnek. Egyébként marad a készletek kisebb adagokban, különbözõ helyekre rejtése.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    -
    Last edited by Doom; 08-26-2014 at 05:18 PM.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    2 db 1- 5 kg , 1- 3 kg idõnként cserélve gyereket megtanítottam használni egyik cserésen.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 63
    Given: 34

0 Not allowed!
    Nem tom érdekel e vkit,de a lidlibe lesz késélezõ-toll formályú/méretûre összetolható-, szerintem 1et beújítok.
    600 pénz ha jól emlékszem. Ha DC4 nem lenne nálam....a tollaim mellett ellesz, úgyis míndig van velem egy vágóeszköz.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló LSVF Hozzászólás megtekintése
    Nem tom érdekel e vkit,de a lidlibe lesz késélezõ-toll formályú/méretûre összetolható-, szerintem 1et beújítok.
    600 pénz ha jól emlékszem. Ha DC4 nem lenne nálam....a tollaim mellett ellesz, úgyis míndig van velem egy vágóeszköz.
    Nem csak késélezésre, hanem gömbölyû gyémántreszelõnek edzett acélokhoz ajánlom.

Senior Member kovu78's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    mikortól lesz a lidl.ben ? hanyadikátol? arról lehet tudni valamit ?

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló kovu78 Hozzászólás megtekintése
    mikortól lesz a lidl.ben ? hanyadikátol? arról lehet tudni valamit ?
    LSVF, mikortól lesz ?
    Régebben vettem a gömbölyût, most vennék kúposat is.

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Én korábban vettem ilyet a Lidl-ben. Nekem is van egy kúpos is, pontosabban amelyiknek az egyik fele kúpos, a másik hengeres. Ez utóbbi nem Lidl holmi, háromszor annyiba is került, ámbár 4-szer jobb is. A 600 Ft.-os ár nem rossz érte, de nagy dolgokat ne várjatok tõle. Az enyémrõl hamar lekopott a gyémánt, ma már csak egy tollnak álcázott vasrúdként funkcionál, ami könnyen belecsúszik a "nyelébe" ha akarom, ha nem.