Oldala 19 of 27 ElsõElsõ ... 91718192021 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 181 to 190 of 270

Topic: Vadat,halat s mi jó falat.....

  1. #181
    Törölt_fórumtag2
    Guest

    0 Not allowed!
    Ha tehetem, akkor a saját magam által sütött kenyeret eszem én is.
    Én ausztrál kenyérként ismerem, de a recept ugyanaz, mint fixy-nél.
    ausztrálkenyér.jpgKép 012.jpg

    Tegnap este sütöttem egy simát és egy hagymás-fokhagymást. Széttépte vacsorára a család.

  2. #182
    Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Hozzászólások
    1,186
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

    0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Oakland Hozzászólás megtekintése
    Én ausztrál kenyérként ismerem, de a recept ugyanaz, mint fixy-nél.
    Én Jordániában, Egyiptomban meg Szudánban is ettem ilyet. Igaz, ott olajoshordó fedelén, teveszar tûzön sütötték. Nem meglepõ módon, mindegyik egy kicsit más volt.

  3. #183
    Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Hozzászólások
    1,894
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!

  4. #184
    Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Hozzászólások
    30,040
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 934
    Given: 975

    0 Not allowed!
    A fenti tányérban mi volt? Garnélarák?

  5. #185
    Senior Member pappito's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Hozzászólások
    493
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Oakland Hozzászólás megtekintése
    Ha már kovászolás...
    Idén is nagyon sok a cukkini. Négy naponta egy 4literes üveg elfogy nálunk.
    Ajánlom mindenkinek, nekem jobban ízlik, mint az uborka.
    Csatolmány 3511Csatolmány 3512
    na ez nem jutott eszembe, itt nincs kovászolni való, amíg volt kiskertem addig ültettem ubit (magot lehet kapni, de kész kovászolni való ubit nem) és kovászoltam a sajátot, gyorsan nõnek, hamar összejön egy üveggel. a cukkinit nem próbáltam, de azt lehet kapni, ha jön a nyár csinálok, kösz a tippet!

  6. #186
    Senior Member pappito's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Hozzászólások
    493
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    érdekel valakit biltong recept és készítési útmutató? most kaptam egyet egy délafrikai kollégámtól és elég jól néz ki a leírás, neki is fogok állni csinálni, nagyon jó kirándulóskaja, nem romlik meg sokáig és tiszta hús

    ha eltennétek, akkor lefordítom

  7. #187
    Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Hozzászólások
    700
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    Ez ha jól tudom amolyan délafrikai beef jerky.
    Mindenképpen érdekel!
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

  8. #188
    Senior Member pappito's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Hozzászólások
    493
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vasember Hozzászólás megtekintése
    Ez ha jól tudom amolyan délafrikai beef jerky.
    Mindenképpen érdekel!
    igen, olyasmi. a legjobb elandból állítólag, de hát az elég elérhetetlen, szóval marad a marha. na akkor majd nekiállok és lefordítom, macerás, de megéri.

  9. #189
    Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Hozzászólások
    1,894
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    A fenti tányérban mi volt? Garnélarák?
    yup..fokhagymás boros szószban

  10. #190
    Törölt_fórumtag2
    Guest

    0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló pappito Hozzászólás megtekintése
    na ez nem jutott eszembe, itt nincs kovászolni való, amíg volt kiskertem addig ültettem ubit (magot lehet kapni, de kész kovászolni való ubit nem) és kovászoltam a sajátot, gyorsan nõnek, hamar összejön egy üveggel. a cukkinit nem próbáltam, de azt lehet kapni, ha jön a nyár csinálok, kösz a tippet!
    Nagyon sok mindent lehet kovászolni. Paprikát, vörös hagymát, fokhagymát, sárgarépát, spárga tököt, patiszont stb. (A kovászolt méregzöld erõs paprikát imádom.)
    Van kenyérhéj nélküli krumplis technológia is.

A topic keresõszavai:

Posting Permissions

  • Te nem nyithatsz új topicot
  • Te nem szólhatsz hozzá
  • Te nem csatolhatsz fájlokat
  • Te nem szerkesztheted a hozzászólásaid
  •