0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Már megvette az a gáz..én sem lelombozni akartalak ezzel a kínaiszagú dumámmal, csak szerintem 1az egyben az, ami ugyebár ebben az esetben nem azt jelenti, hogy szXrt vettél, mert a kínai szûrõkrõl a visszacsapószelep hibája, meg a gyakori tisztítási igénye mellett még nem nagyon hallottam rosszat, hanem azt, hogy kb dupla az ára.
Remélem legalább a szállítás 1-2 napon belül megtörténik...így az 1 hónap várakozást megspóroltad
Legközelebb ebben a topikban elõre kérdezni javallott![]()
Last edited by Grafitos; 09-02-2014 at 01:55 PM.
Thumbs Up |
Received: 63 Given: 34 |
Igen a szállítás megtörténik.
Már korábban feldobtam a témát hogy hol érdemes ,választ is kaptam, de a rám jellemzõ "most, mert van és kapkodjunk" szitu bejátszott.
Ez van, már mindegy, ha már duplaáron vettem.....
A visszacsapó szelep hibáról valamit írjál légyszi, vagy aki találkozott már vele.
Köszönöm.
Thumbs Up |
Csak homályos emlékeim vannak, de valami olyasmi volt, hogy ez a szelepecske egy kis mûanyag golyó amit rugó tart a helyén, ami a folyadék visszaáramlását hivatott megakadályozni. Ha ez bekrepál, akkor vagy a mocskos vizet nem szívja be, vagy a tisztát nem tolja ki a rendszer..
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Carpath Skiver (Blade Shop). Ilyen van itt valakinek?
Már nem rendelhetõ, de ez álmaim egyik netovábbja. 10cm-es pengével jobb lenne nekem de így is elfogadnám.... 1cm ide vagy oda...
Lehet egyszer csináltatok valakivel egyet ha nem lesz késõbb se. Gyûjtenem kell addig...sok volt a kiadás mostanság....
Viszont van itt a kis városunkban egy kovács. Kovácsoltatnék vele egy kis baltát.
Van egy Husqvarna élvédõ bõr tokom szíjjal, gondoltam lesz majd belevaló is. Egyenlõre csak árat kérdezek.
Kíváncsi leszek mennyi lesz az annyi....nyelet majd faragok bele én magam.
Thumbs Up |
Ha kovácsoltatsz javaslom ezt alapul venni
http://gox.hu/images/szabo_balta/szabo_03.jpg
Thumbs Up |
Köszi, már néztem. Jó ez az oldal! Hasonlóban gondolkodok én is, de a bõr élvédõm jó ha 8-10 cm, tehát nem egy nagy jatagány lenne.
Könnyû, kicsi és remélhetõleg használható. Vehetnék boltba is pár ezerért mert azok is jók,
de tudod hogy van ez......ezt inkább érezném magaménak, ilyen nincs még egy. Ezek csak tervek.
Azért köszi mégegyszer.
Thumbs Up |
.....Ennyi erõvel tomahókot is vehetnék......
Thumbs Up |
vagy elõször vehetnél egy fejszét és utána csinálhatnál hozzá egy tokothttp://magyarprepperforum.org/showth...ghlight=fejsze
Thumbs Up |
Egyszerûbb lenne az igaz, ha veszek az is az olcsóbb 1500-2000 ft-s lenne.
Az otthonit nem spájzolom be mert ha nincs a helyén és kell akkor az a baj.
Gondoltam kis dizájnt vinnék bele. Majd meglátjuk.
Megláttam az izsákot ami pont jó lenne nekem:
A Bushcraft.co.hu-n. Tanki készítette ha jól emlékszem.
Remete hátizsák a böcsületes neve.
Na ez az egyik vétel amit nem kapkodok el az biztos. Nem szeretnék otthon izsák gyûjteményt.
Ölég jól!!