0

Szerintem pont ugyanilyen van nekem is a német ex sógoromtól, a csomagolás alapján, majd megkeresem.
Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Akkor lehet felbontom mégisés jók a tapasztalatok vele?
Thumbs Up |
Én bírom a grillezést..azt azért nem tudom elképzelni, hogy erdõbe indulás elõtt vígan bedobom a hátizsákba ezt a 3 kilós eszközt..majd jövõ nyáron az erkélyen esetleg letesztelem![]()
Thumbs Up |
Received: 63 Given: 34 |
Majd elfelejtettem:
megjött a kínai/német víztisztítóm! De! ...."nem láttam még ilyet az a baj".....ami biztos és igaz is....
Zörög a golyós szelep (vagy mi) az normális?
Kicsit fura, hogy a felsõ csõcsatlakozó pipa, hogy szakszerû legyek, kicsit lightosan van aplikálva.
Elsõre a kezemben maradt. (ha jólértelmezem, akkor a kis tubus tartalma a gumigyûrûk szigetelésére/ápolására szolgál.)
A beszívó oldal felõli csövet kicsit rövidnek találom, majd veszek hosszabbat.
Viszont a kockás terepmintás tok hozzá az állat. Kár hogy csak a pumpicsku fér el benne rendesen.
Hétvégén kipróbálom, van elég esõvíz a hordókba, mire megiszom....
Thumbs Up |
A zörgés szerintem intõ jel lehet, hogy a rugó nem nyomja oda rendesen a golyót és így nem zárja jól a csövet..próbáld ki elõször valami szörppel..nem kell hogy egybõl hasmenés legyen a vége![]()
Ott árválkodott évek óta, belepte a por, nézegettem már korábban is, de nagyobb méretûeket kerestem volna.
Most végül megvettem, lehet rám várt mindvégig
490FT
Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?
Thumbs Up |
Received: 63 Given: 34 |