0

Sajna nincs rugó csak gravitáció illetve a nyomás zárja a golyót.
Tehát a golyó zörgés normális. Lesz vele gondod, mindig akkor amikor használni szeretnéd.
Ezt saját tapasztalatból mondom, persze ami vizet megtisztít az OK iható, kicsit olyan ízû lesz mint amibõl szûrted.
Ezért tértem át az MSR víztisztító pumpájára, annak a kerámia szûrõjében még aktívszén is van.
Súlya 2x annyi mint a Kínaié. Anno 29000Ft vettem. Néztem a linkelt helyen nagyon felhúzták az árát.
Thumbs Up |
Received: 63 Given: 34 |
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Spyderco Tasman salt H1 acélból legrozsda állóbb,sós vizet is birja.
tasman 2.jpgtasman.jpg
Last edited by Stuka; 09-08-2014 at 12:48 PM.
Vettem ket francia MRE-t, 10 penz volt darabja (10, 11-es), illetve ezt: image.jpg
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Kint lehet vadászatra buck-ot használni?
"Á végre meghozták a szervízbõl a kicsikémet...bip"
M90_2.jpg
M90_1.jpg
1 db M90 svájci katonai hátizsák
Elsõ ránézésre, tapogatásra a világ végén a pokolból felfelé vezetõ úton is rajtam lesz
Annyira össze van rakva, hogy vétek hozzányúlni/átalakítani. Még1x köszi Oakland. Teljesen új raktári állapot. Hétfõn tesztelem az Alpokban majd kicsit.
Last edited by Nealden; 09-09-2014 at 05:19 PM.
"Az egyszerûség a végsõ kifinomultság." - LD
Amire lehet arra tulzas. Rokara lehetne, meg aprovadra. Csunya vilag lenne. Vaddisznot duvadnak tekintik, talan arra. Nagyvadra tilos soretessel vadaszni, legalabb 0.243-as kaliberu huzagoltal lehetne, ha jol tudom. Nincs ilyemire engedelyem. Csak ugy vettem. Majd csak jo lesz valamire![]()
sluggal is tilos? az nem sörét...