0

Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
Alias javaslatára kirándulás Pilisborosjenõ környékén. nem sok 4 km oda-vissza a parkolótól de dimbes-dombos sáros út volt. egy kis tízórai nézelõdés és jöttünk is vissza. WP_20140914_007.jpgWP_20140914_016.jpgWP_20140914_001.jpg
Last edited by astonferi; 09-14-2014 at 11:38 AM.
betáraztam egy kis faszenet![]()
Séta az erdõben szakadó esõben M90-es hátizsák tesztelése.
01.jpg
A vízállóság elsõ osztályú...volt lehetõségem tesztelni.
02.jpg
Jól szerepelt a kicsike, de néhány hevedert lenyestem róla, és megtoldottam pár csattal.
03.jpg
A deréktámasz nagyon bejött, bár nagyobb súlynál és térfogatnál a súlypont áthelyezõdés miatt tartok tõle, hogy a vállhevederek túl alacsonyan lesznek. Olyankor meg nem ajánlatos pl. egy via ferráta 10 méteres létrájának a tetején hajoldozni, mert könnyen átbukik az emberen (tapasztalat).
04.jpg
Egy kis bushcraft még belefért. Ilyen mikor meglátok száraz fát az esõbeállónál bekészítve.
05.jpg
Tényleg sokat jelenthet egy kis tûz az ember lelkének.
"Az egyszerûség a végsõ kifinomultság." - LD
,
Last edited by Doom; 12-31-2014 at 06:01 PM.
Igen én vagyok. Köszönöm, már-már posztapokaliptikus lett. Nagy kedvencem az õszi idõszak fotózás szempontjából is...a köd jó, embör szereti
![]()
"Az egyszerûség a végsõ kifinomultság." - LD
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Feri, remélem megemlítetted, hogy a következõ kirándulás már nem áll meg a hegy tövében, hanem a csúcsig tart?![]()
![]()
Off
on
Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Reggel, begyûjtöttem a zöldbabot vetõmagnak. Megszárítom, és felteszem a padlásra. Egyrésze még a hüvelyében az esõs idõ hatására sajnos kicsírázott. így legalább tudom, hogy jövõre nem lesz gondom, ellenálló és minõségi lett a vetõmagom.