0

Thumbs Up |
Received: 63 Given: 34 |
Ilyet Rendeltem Lovász Gyula késesmestertõl, csak némi változtatásokkal:
pl 10cm-es penge, sima pengehát, markolat vége....meg ilyenek....
Talán októberben kézhez veszem, most sok a dolga.Alig várom!
http://www.bladeshop.hu/www-bladesho...Carpath-Skiver
Régóta keresgélek és most megleltem a nekem valót. Ahogy valahol olvastam: "Kést csak akkor ha szerelem elsõ látásra."
Ez az volt.![]()
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Gyula elég gyorsan dolgozik a többiekhez képest..Kihozza neked 22-nél olcsóbban? Az jó! Gyula minõségben is rendben ahogy hallom.(vagy ha nem, javítja szó nélkül)
A készítési idõre visszatérve..én 2.5 hónapja várom a késemet és még mindig nincs nálam(bár már kész van állítólag..a héten valamikor érkezhet)
De egy Hegyespengénél lehet akár 7 hónap is..Múltkor Hegyes Sanyi nekem 6 hónapot mondott egy vaddisznóra![]()
Thumbs Up |
Received: 63 Given: 34 |
Annyit mondott, hogy lemegy a késkiállítás és utána tud nekiállni. Október végére számítok rá igazán, de majd kiderül menet közben és
sajna nem hozza ki 22-nél olcsóbban, inkább drágább lesz.
Számítottam rá, elfogadtam az ajánlatát ez van és remélem lesz is.
Ha kész lesz egy ideig csönd lesz kés ügyben, mert "szinte mindenre" meglesz a penge.
Thumbs Up |
Innen rendelt már valaki valamit?
http://www.euro-kes.hu/
mer találtam 36 ezer ft ért Zero Tolerance bicskát ,csak fura,hogy majdnem az összes ilyen magyar oldalon 50 ezer ft körül van...
igaz itt azt irják 46 ezer ft van leárazva,de mégis,nem szeretnék hamisitványt venni.
Arra nem gondoltál, h esetleg a többi nem eredeti? Mert minden hamis ami nem kínai.![]()
Thumbs Up |
Akarok venni egy kézi rádió scannert hordozhatóság végett. Átnéztem a kínálatot, de nem igazán tudok dönteni, hogy milyet vegyek.
Gondolom vannak ebben a kategóriában is jól bejáratott márkák/szériák.
Ami elõnyös számomra:
AAA vagy AA akkuval/elemmel történõ üzemeltethetõség..
Minél nagyobb frekvenciatartomány lehessen vele befogni. (AM, FM, CB, PMR, HAM, légiközlekedés, 25 - 960 MHz hellyel-közzel)
Szeretnék a legalitás határain belül maradni, így a hallgatózás elég lesz egyenlõre.
Strapabírósága legyen minél jobb.
Ha tudtok írjatok valami eszköznevet, linket, kiindulópontot stb...
Köszönöm elõre is!
Thumbs Up |
Nekem egy Maycom fr-100 van.
Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!
Thumbs Up |
Akkor ezek szerint megfelelõ amit néztem:
Uniden UBC 92 XLT: http://www.conrad.hu/conrad.php?name...cts&pid=931092
Az Ebay-hez képest sem drágább sokkal, van utánvét ami nekem fontos és csak 1100Ft-ba kerül a szállítás.
Egy vélemény is van a terméknél és egész jókat ír róla.
Nem olcsó a többi szkennerhez képest, de széles frekvencia sáv vételére képes, tárolhatóak a csatornák benne, adnak hozzá két ceruza aksit és töltõt is.
Aprólékos frekvencia váltási lehetõség, így megtalálható a legmegfelelõbb vételi frekvencia, na ilyen még nincs itthon.
Persze ahogy elvárható, hallgathatom az AM/FM rádió adókat is.
Mindennapos, hosszútávú használatra megfelelõ.
Last edited by mmilan21; 09-23-2014 at 06:19 AM.
Thumbs Up |
Ha fontos a CB sáv, akkor mindenképpen olyat keress ami tudja az SSB üzemmódot. A "nagy CB-sek" ugyanis ezt az üzemmódot használják. Az AM szinte kihalt, az FM a CEPT szabvány miatt (max. 4W teljesítmény) csak rövidtávra jó. CB-n életet leginkább az SSB-n találsz.