0
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Egyetértek, én is a stüszi vadászoktól tartok a legjobban, ezért vadász idényben láthatósági mellénnyel megyek még gombászni is. Hihetetlen dolgokra képesek. A mai napig sem értem pl., mi járhatott a fejében annak a f@sznak, aki átlõtte a tetõmet. A kúpcserép alatt 1 m-rel van a bemeneti nyílás. Fácánra lõtt golyóssal? Vagy a Holdat akarta eltalálni? Mertugye a magaslesrõl lefelé kell lõni a négylábú vadakraMindenesetre kitûztem az üzenetemet a közeli lesekre, mely szerint ha rám és a házamra mernek lõni, akkor pontosan célozzanak nekem, mert különben háború lesz. A háború akkor kezdõdik, amikor az ellenség visszalõ...
| Thumbs Up |
| Received: 111 Given: 66 |
Az kemény hallod!!!
Még jó hogy nem voltatok kint, mert ennyi erõvel vki a családodból kapja vagy épp te!!
Nálam a vadász a hivatásos, a többi aki csak 7végén jár ki és bróker vagy ács az "stüszi", sok nem is tud célozni, csak menõ puskatokkal beszállni a kocsiba az ucccán.....
Amúgy 80%-a beképzelt mint állat.
Felénk az egyik területen kint van az õszi/téli miheztartásvégett ítás, pl 9:00-15:00 között lehetel kint. Ezen túl bünti.
"Betertjuk" mert ki tudja.
Amúgy jogos lenne a visszalövés!!!!![]()
Mert sunnyogni azt kurvára tudnak ha ilyen a helyzet. "Szarnak kárnak nincs gazdája"
Légy óvatos.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Ez a medve ügy sajnos elõbb-utóbb eszkalálódni fog. Túlságosan elszaporodtak a vaddisznók...Az elkényelmesedett vadászok a sûrû bozótosokban nem vadásznak, mert ugye onnan akár kilómétereket kell cipelni a lelõtt vadat. A tüskés, járhatatlan bozótos is országszerte szaporodóban van. Ez terülj-asztal szükségszerûen a vaddisznó természetes ellenségeinek megjelenését vonja maga után.
Akkor ez a fickó elég nagy idióta volt.
https://www.youtube.com/watch?v=H-KTIKZxac0
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Balf.szok gyülekezete:
http://index.hu/kulfold/2014/09/15/n...at_a_tehennek/
"agyontapostak egy 45 éves német nõt, aki a Stubai-völgyben túrázott a kutyájával, és keresztülvágott egy körülkerített havasi legelõn"
Mert az a kerítés bizony dísznek van.
A "tehéntámadást" elég egyszerû kivédeni. Ugyanis bár agresszív, elég félõs tud lenni. Azaz ha az ember karlengetve, kiabálva megindul felé, simán elszalad (csak a tehén, a bika nem, szürkemarhából, bivalyból pedig egyik sem, de ez utóbbiakat nagyon ritkán tartják könnyen megközelíthetõ helyen). Ha van kéznél bot vagy erõsebb faág, az orrára kell csapni, ugyanis az a legérzékenyebb pontja, egybõl visszavonulót fúj.
| Thumbs Up |
| Received: 111 Given: 66 |
Egyszer belegyalogoltunk öcsémmel egy szürkemarha gulyába az erdõben. Felénk ott is legeltetnek, persze volt mezõ is a szélén.
Na csávók, gyõztük õket kikerülni. Nem mondom hogy nem voltunk beszarva. De maga a kommandózás lápon dzsumpin keresztül hogy kikerüljük,
azért már megérte. A terelõkutyáktól majdnem jobban fostam. Nem akartunk laposak lenni így csak sunnyogva osontunk. Bazinagy egy ilyen állat, ráadásul volt vagy 20 borjú is velük.
Én mostanában ha ráérek ilyen túrabotokat csinálok , mogyorófából, két réteg csónaklakkal lekenve . Nem egy kézmûves remekmû de miután magamnak csináltam egyet az összes vendégnek aki megfordult nálam kellett . ) Felénk elég nagy divat az erdõben, hegyekben túrázás , és sokaknak biztonságérzetet ad egy jó masszív túrabot . Kutyasétáltatáshoz vagy kóbor pitbullok ellen is de betörõ üdvözléséhez is megfelelõ alkalmatosságAz egyiket úgy csináltam meg ,hogy 2.5 m hegymászókötél fel van tekerve a nyelére ami adott esetben jól jöhet , bármire )
IMG_2861 (Másolás).jpg
IMG_2863 (Másolás).jpg
IMG_2868 (Másolás).jpg
IMG_2870 (Másolás).jpg
IMG_2872 (Másolás).jpg
Nekem is van egy mogyoróból. Nyolc deka az egész. Már fényképet is tettem fel róla. A tieidnek a testvére!![]()
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Pont ma olvastam egy nagyon jó cikket a túrabotokról.Többek között, hogy az átmérõje min. 3 cm legyen és legalább csípõ magasságig érjen.