0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Nagyon szép kés! Gratulálok.
Bennem is érik már vagy fél éve az elhatározás, hogy Magyar késes mestertõl is kell egy kés. Nagyon magas minõségben, világszínvonalon dolgoznak és lehet õket befolyásolni apró ötletekkel, amik egyedivé teszik a végeredményt. Jópár hónap várakozás után ma délután én is kézhez kapom a kicsikét. Már csak a postára kell kiburcsáznom érte délután
Van néhány kérdésem isSorozatkésrõl van szó, vagy vannak rajta személyre szabott módosítások? Milyen célra vetted? Írsz néhány adatot a késrõl, vagy belinkeled valahonnan? Köszi
Thumbs Up |
A helyi használt áru piacon. Aprópénzért lehet venni régi szerszámokat, amiket egy kis munkával használhatóvá lehet tenni.
Thumbs Up |
A Papica féle késtesztek hatására érett meg bennem az hogy nekem is kell egy igazi bushcraft kés . Személyre szabás csak annyi volt, hogy kértem rá üvegtörõt a nyelére, és a gravírozás szövegét kellet kitalálnom /benne volt az árban/.Sajnos azt nem tudtam hogy a kaparó élt is külön kell kérni .kell.http://szalontai.eu/vadaszkesek.html Zsûriszám: SZB-2002/740 /ezt a kést keresd ,ott vannak az adatok/ Még mindig olcsóbb mint némelyik külfõlödi szar. Úgy gondolom, ha beüt baj akkor szükség lesz egy ilyenre , mint állatot nyúzni v. mint tûz készítéshez egyszerûen a túléléshez.Az anyaga nem a legjobb minõség ,de fenõkövem van túl sok pénzem meg nincs. Szalontai az egyetlen /talán/ aki kimeri írni a késeinek az árát a weblapján. Fõleg ezért választottam õt.![]()
Készítettem egy kis leírást a Ka-Bar Becker Campanion BK-2-rõl. Akit érdekel itt elolvashatja.
Thumbs Up |
Received: 63 Given: 34 |
http://www.nepo.sk/hu/termekek/kesek...r_ap_blaze_50/
Van egy ilyenem. Kérdésem, hogy mennyire normális a penge kis lötyögése elõre hátra úgy, hogy még szinte nem is használtam?
Magyarul nem faragtam vele semmit nyársat leszámítva de az semmi.
Emiatt nem kicsit romlott a bizalmam márka ilyen késeiben.
Thumbs Up |
Received: 63 Given: 34 |
Pedig de.
Oldalra nem lötyög.
Nem ez az elsõ kés mai ilyen.
Mindegy, így használom, bírja amíg bírja.
..hûséges társ a mindennapokban,az 1150,- ért ajándék...és bírja...
Csatolmány 4207
Bizomány.
kestok01.jpg
Kis átalakítások a késen, és saját készítésû tok. Bõrszíj fenéshez/pallérozáshoz.
Thumbs Up |
Helyesbítek tényleg lötyög elõre hátra IS! Sajnos már ezt sem ott gyártják. én kb. 1 éve vettem egy ilyet és elsõ meglepetésemre elég tompa volt elvittem köszörûshöz, ekkor jött a második meglepetés a szaki szerint ez már nem ott gyártják ahol eddig.
Ettõl függetlenül használható jó kés de sajnos ez a márka is leépül szép lassan.:-(