0
..egy kilenc napos kísérlet vége felé közeledek...mindenféle ételt három napig ettem....kezdtem a tartalék lejárófélben lévõ elemeivel...
---konzerv (bab,löncshús,gyümölcskonzerv,májkrém)
---kétszersült,kekszek,csokoládé
---fõzött kávé
az elsõ három napban,csak ezt ettem,nem éheztem,semmi bajom nem volt,de állandó gyomorégésem volt,és híg,rossz illatú széklet ,nagy mennyiségû wc papir fogyott,nem voltam igazán energikus,inkább csak túléltem,a harmadik napon már vártam a következõ idûszakot
---következõ három nap
---rakott krumpli,sült hús,krumpli pürével,rántott máj rizzsel
---szalámik,vaj,paprika paradicsom
---csokik,nasik,fõzött kávé minden ami a mindennapokban
elnehezültem,lusta voltam tõle,a gyomor kitágult és állandóan éhes voltam,nagy mennyiségû,tömegû étel,sok hozzávalóval,sok idõ ment el az étkezésre,fõzésre,...a széklet rendbe volt,csak létra kellett
péntektõl csak MRE-csomag
---11-7-4 menü
pénteken éhesnek éreztem magam este,de ittam egy csomó vizet és megálltam,hogy kenjek egy zsíros kenyeret,tegnap már okosan beosztottam és még az esti tévézéshez is maradt nasi,teljesen elég volt,ma reggel keksz és lekvár volt,narancs lével,teljesen elég.. ,tegnap nem is volt széklet,csak ma reggel..ja és nem volt szaga...nem érzem magam nehéznek(neki is állok takarítani aztán csavargunk egyet)..a wc papír is elég ami benne van..
...az idõ rövid,hogy a szervezet reakcióit kifigyeljem,mert gondolom az alapvetõ változásokhoz azért hetek kellenek(pl skorbut),de azt azért lemértem,hogy súly/érték/kalória/komfort érzet terén az MRE mindent ver...az ára a horror(vagy én keresek keveset),tehát rövidebb,pár napos,max. két hetes krízist az MRE-vel a legkönnyebb túlélni és ha még cipelni is kell......
Más véleményen vagyok a konzervek területén, a konzerv nem vált be neked nekem igen...
Volt hogy két hétig CBA olcsó konzerven éltem plusz reggelire vacsorára kenyeret ettem, lekvárral, nutellával, semmi bajom nem volt, kondiban maxot hoztam, figyelmem is max volt, elmém is maxon volt, igaz erre rásegített, hogy félnomádban voltam ilyenkor jobban teljesítek minden téren, de annyi biztos a kajával nem volt baj, pedig napi komoly fizikai megterhelésben volt részem.
"Nem tudunk mindent megtenni azonnal, de azonnal tudunk tenni valamit."
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Október 15-ig Konzervvásár a Sparban.
A Babgulyás és a Sólet 50%-kal olcsóbb, több termék pedig átlag 25%-kal...
| Thumbs Up |
Ízlések és pofonok. A kocsiban lévõ hazajutós hátizsákban a májkonzervek mellett ezt tartom. Nekem jobban bejön mint a pászka, olcsóbb is. A pizzásat szoktam venni, annak legalább van valami enyhe íze íze. A konzervekkel együtt külön dobozban tartom, hogy ne törjön morzsává.
http://www.abonett.hu/abonett_extrudalt_kenyerek
| Thumbs Up |
liszt+porélesztö=kenyér![]()
| Thumbs Up |
A Lidl-ben árulnak Kínai leveseket, tiszta zöldségféle a beltartalma egy kis gombával és némelyikben csirkehússal.
Egy kicsit savanykás az egyik fajtának az íze, a másik csípõs, de úgy összességében kiváló könnyû vacsora vagy reggeli lehet belõle.
Up: Készítettem három 400 grammos konzervdobozból egy konzervmelegítõt. 2db teamécses segítségével 20-25 perc alatt elég meleggé teszi a fogyasztáshoz a konzerv tartalmát. Kb 8db konzervet tudok 2db gyertyával felmelegíteni, egy kis plusz szigetelés javíthat az értékeken.
Last edited by mmilan21; 10-10-2014 at 06:21 AM.
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
.
Last edited by Laci; 10-19-2014 at 03:23 PM.
| Thumbs Up |
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy a múltkor vettem az interspárban szárított banánt totál kõkeményre volt szárítva és elvileg egy nagyon enyhe mézes cukros oldatba volt mártva. Isteni finom volt amellett jól is laktam egy csomaggal és még vitaminis van benne. Szerintetek meddig állhat el egy ilyen termék? Mennyivel lehet jó a szárított banán a csomagoláson feltüntetett szavatosság lejárta után? Van már valakinek tapasztalata a lejárt szárított gyümölcsön lejárta utáni fogyasztással?
| Thumbs Up |
Aszalványt otthon kell csinálni a gázsütõben vagy a napsütõs aszalóban vagy kemencében, nem a boltban venni.