Oldala 2 of 3 ElsõElsõ 123 UtolsóUtolsó
Eredmény 11 to 20 of 22

Topic: Pénztárca

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Zúznám elhiheted..de jó zsebes volt, hogy csessze meg..már csak hajnalban vettem észre

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Úgy látom itt az ideje rejtett óraláncot hordani, persze az 1ik végét pénztárcához kell csatlakoztatni másik végét belül a zsebben kell rögzíteni.
    Esetleg megoldás lehet a zsebesek ellen a mini szirénával ellátott pénztárca.
    Zsebben rögzített lánc kihúzza a mûa. lemezt az elem alól és bekapcsol a pénztárcában lévõ sziréna, nem lehet lekapcsolni.
    Gyártót keresek az ötletemhez.

Nékem eredeti Kínai pénztárcám van, csak pénzem nincs benne.
    Last edited by Pityubá; 10-14-2014 at 08:57 PM.

Senior Member pappito's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Én minden iratomat a kecvenc pénztárcámban hordtam....Most szombatig, amikor is szórakozás közben valami görény fXsszopó kizsebelt..amit buktam:
    17 rongy
    személyi,
    TB kártya
    Jogsi
    adókártya
    éppen lecserélni akart bankkártya
    még nem használt új dombornyomott bankkártya
    All You Can move kártya
    Szép kártya
    úh, sajnálom

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 111
    Given: 67

0 Not allowed!
    Én minden iratomat a kecvenc pénztárcámban hordtam....Most szombatig, amikor is szórakozás közben valami görény fXsszopó kizsebelt..amit buktam:
    17 rongy
    személyi,
    TB kártya
    Jogsi
    adókártya
    éppen lecserélni akart bankkártya
    még nem használt új dombornyomott bankkártya
    All You Can move kártya
    Szép kártya
    Ez tényleg durva.

Székesfehérváron is durván megy a zsebelés. Én megúsztam. Már tudtam kik azok és figyeltem rájuk.
    Mondjuk párszor rám szálltak. De hál istennek már nem járok oda.
    Nekem van pénztárcám és lesz is, szeretem.

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Pénztárcára húzzatok rá vízszintesen a közepére egy vastag befõttes gumit és úgy tegyétek be a farzsebbe. Nem lehet könnyen kilopni, tapad a gumi.
    Még apámtól tanultam...
    Meg azt is, hogy a pénztárcában csak a fele pénzem legyen, az is apró címletekben. Ha fizetni kell valahol, mindenki azt lássa, hogy úgy szedem össze a pénzt. Ergo csóró vagyok. A pénz másik felét pedig az ingzsebbe tegyem.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Azért, a történelem folyamán már sok kedves találmány született a zsebesek ellen. A kedvenceim mégis a patkányfogós, a zsilettfüles, meg az aknás.
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Köszi a tippeket srácok! Bevallom férfiasan, hogy az asszony szülinapját ünnepeltük, a 3. helyre estünk be hajnalban és én már annyira kész voltam, hogy szokásaimmal ellentétben a hátsó zsebembe raktam a tárcámat. Tehát lényegében az én hibám volt. Az élet próbált ugyan figyelmeztetni, mert az egyik cimborámat nem akarták beengedni az arctetkói miatt(tetoválómûvész) ezért mi is majdnam hazamentünk. Aztán a srác inkább lécelt, mi meg bementünk. A fullon lévõ tánctéren meg mindenkit annyit lökdöstek, hogy még ha józan vagyok is sikerült volna a lopás.
    Abban reménykedem, hogy a szemétláda 1 héten belül kidobja valahol az irataimat és valaki majd visszaküldi. Volt már ilyen..vannak még rendes emberek

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Köszi a tippeket srácok! Bevallom férfiasan, hogy az asszony szülinapját ünnepeltük, a 3. helyre estünk be hajnalban és én már annyira kész voltam, hogy szokásaimmal ellentétben a hátsó zsebembe raktam a tárcámat. Tehát lényegében az én hibám volt. Az élet próbált ugyan figyelmeztetni, mert az egyik cimborámat nem akarták beengedni az arctetkói miatt(tetoválómûvész) ezért mi is majdnam hazamentünk. Aztán a srác inkább lécelt, mi meg bementünk. A fullon lévõ tánctéren meg mindenkit annyit lökdöstek, hogy még ha józan vagyok is sikerült volna a lopás.
    Abban reménykedem, hogy a szemétláda 1 héten belül kidobja valahol az irataimat és valaki majd visszaküldi. Volt már ilyen..vannak még rendes emberek
    Ember küzdj és bízva bízzál...
    Nos a nejem sok 10 évvel ezelõtt táskát talált erszénnyel, pénzel, személyi nem volt. Bevitettem vele a rendõrségre leadni.
    A rendõrök dicsérték érte és mondták ritka az ilyen becsületes ember.....jegyzõkönyvet meg elfelejtettek felvenni...
    Azóta is hallgatom, hogy milyen naív szamár vagyok. Persze késõbb reájöttem mi is lehetett a pénz késõbbi sorsa...

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Én jobb zsebben hordom a tárcámat, bal zsebben az okmánytartóban a szükséges iratokat. Pénzt többnyire annyit hordok magamnál, amennyire szükségem lehet - többször elõfordul, hogy X összeget berakok az okmánytartóba is ha a pénztárca elveszne (egyébként egy sima szövettárcát hordok). A tárca fölött rögtön ott a bicskám, sokszor a kezem azon pihen (fõleg rosszabb környéken vagy nagy tömegben). Ha pedig nem otthon iszok alkoholt (egyébként is csak nagyon ritkán szoktam), akkor csak annyit hogy kicsit feldobja a kedvem, de semmilyen téren ne hátráltasson.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    jakuza vagy..

A topic keresõszavai: