0
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Zúznám elhiheted..de jó zsebes volt, hogy csessze meg..már csak hajnalban vettem észre
Úgy látom itt az ideje rejtett óraláncot hordani, persze az 1ik végét pénztárcához kell csatlakoztatni másik végét belül a zsebben kell rögzíteni.
Esetleg megoldás lehet a zsebesek ellen a mini szirénával ellátott pénztárca.
Zsebben rögzített lánc kihúzza a mûa. lemezt az elem alól és bekapcsol a pénztárcában lévõ sziréna, nem lehet lekapcsolni.
Gyártót keresek az ötletemhez.
Nékem eredeti Kínai pénztárcám van, csak pénzem nincs benne.![]()
Last edited by Pityubá; 10-14-2014 at 08:57 PM.
| Thumbs Up |
| Received: 111 Given: 67 |
Pénztárcára húzzatok rá vízszintesen a közepére egy vastag befõttes gumit és úgy tegyétek be a farzsebbe. Nem lehet könnyen kilopni, tapad a gumi.
Még apámtól tanultam...
Meg azt is, hogy a pénztárcában csak a fele pénzem legyen, az is apró címletekben. Ha fizetni kell valahol, mindenki azt lássa, hogy úgy szedem össze a pénzt. Ergo csóró vagyok. A pénz másik felét pedig az ingzsebbe tegyem.
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Azért, a történelem folyamán már sok kedves találmány született a zsebesek ellen. A kedvenceim mégis a patkányfogós, a zsilettfüles, meg az aknás.
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
| Thumbs Up |
Köszi a tippeket srácok! Bevallom férfiasan, hogy az asszony szülinapját ünnepeltük, a 3. helyre estünk be hajnalban és én már annyira kész voltam, hogy szokásaimmal ellentétben a hátsó zsebembe raktam a tárcámat. Tehát lényegében az én hibám volt. Az élet próbált ugyan figyelmeztetni, mert az egyik cimborámat nem akarták beengedni az arctetkói miatt(tetoválómûvész) ezért mi is majdnam hazamentünk. Aztán a srác inkább lécelt, mi meg bementünk. A fullon lévõ tánctéren meg mindenkit annyit lökdöstek, hogy még ha józan vagyok is sikerült volna a lopás.
Abban reménykedem, hogy a szemétláda 1 héten belül kidobja valahol az irataimat és valaki majd visszaküldi. Volt már ilyen..vannak még rendes emberek
Ember küzdj és bízva bízzál...
Nos a nejem sok 10 évvel ezelõtt táskát talált erszénnyel, pénzel, személyi nem volt. Bevitettem vele a rendõrségre leadni.
A rendõrök dicsérték érte és mondták ritka az ilyen becsületes ember.....jegyzõkönyvet meg elfelejtettek felvenni...
Azóta is hallgatom, hogy milyen naív szamár vagyok. Persze késõbb reájöttem mi is lehetett a pénz késõbbi sorsa...![]()
Én jobb zsebben hordom a tárcámat, bal zsebben az okmánytartóban a szükséges iratokat. Pénzt többnyire annyit hordok magamnál, amennyire szükségem lehet - többször elõfordul, hogy X összeget berakok az okmánytartóba is ha a pénztárca elveszne (egyébként egy sima szövettárcát hordok). A tárca fölött rögtön ott a bicskám, sokszor a kezem azon pihen (fõleg rosszabb környéken vagy nagy tömegben). Ha pedig nem otthon iszok alkoholt (egyébként is csak nagyon ritkán szoktam), akkor csak annyit hogy kicsit feldobja a kedvem, de semmilyen téren ne hátráltasson.
| Thumbs Up |
jakuza vagy..