Oldala 8 of 10 ElsõElsõ ... 678910 UtolsóUtolsó
Eredmény 71 to 80 of 92

Topic: Mellények

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,158
    Given: 1,166

0 Not allowed!
    Akire ilyennel lõnek, annak biztosan sz.r napja lesz.

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ezért kell már most gondoskodni róla

Idézet Eredeti hozzászóló Unicornis Hozzászólás megtekintése
    A Mostani magyarországi helyzetben ez szerintem fingreszelés, hogy 7,62 vagy 5,56 a jobb.....
    Bakker! Örülsz majd amihez hozzájutsz! De legvalószínûbb, hogy semmihez nem fogunk jutni!
    Ha olyan lesz a szitu, minden ember fegyvert akar majd szerezni, és kicsi lesz a kínálat!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez csak mellényes topic. (Ami egy kicsit elszállt.) Szerintem ha egy ócska airsoft mellénybe bele van vágva 1-1 vékony fémlap (akár aluminium), az a szúrást már megfogja, legyen az kés, vagy kard, vagy piszkavas. Ha csak ennyirõl van szó, akkor az már sokat számíthat, mivel otthon a bûnözõk nagy része vagy szúr, vagy üt.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Amúgy ja a taktikai mellényeknek nemfeltétlenül kell lövedék vagy szúrásálló betéteket tartalmaznia, fõ céljuk ezeknek a mellényeknek a felszerelés hordozása és mivel már a legtöbb molle rendszerû ezért mindenki személyre szabhatja magának ahogyan neki kényelmes.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igaz, de ha tudsz venni egy airsoftot ami betétes, abban több fantázia van mint a natúrban.

Az elõbb leteszteltem a puha betétest. Súlyra semmi, kényelmes, ha gyalogolok csak olyan érzés mintha lenne rajtam még egy pulóver.

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mzperiksz Hozzászólás megtekintése
    Athatolokepessege rosszabb, de lagy szovetben a sima fmj-nel csunyabb munkat vegez.
    Az elsõ vh. alatt az elsõ generációs angol páncélosokat a német katonák fordított lövedékkel tudták csak átlõni. Sajnos, nincs meg a videó. Labor körülmények között megvizsgálták a behatolást, hogy nem csak legendáról van-e szó. Becsapódáskor a 10-es lemezt úgy vitte át, hogy a lövedék gyakorlatilag felrobbant és repeszekkel szórta meg a másik oldalt.

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Pont erre céloztam! Sajnos még most is van a HM raktárakban nem kevés II vh-s újratöltött lõszer, ezektõl olyan túl nagy teljesítményt nem kell várni.
    Nem igazán értem ezt az AK imádatot? A 7.62 mm-es lõszer elég nehéz, jobb az 5,56 mm-es abból többet lehet vinni ami szerintem lényeges szempont ha nincs utánpótlás. Ráadásul az AK lõszer hossza 39mm ebbe nem sok lõpor fér és a fegyver csöve is rövid tehát nem egy pontlövõ fegyver akkor minek a 7,62-es kaliber? Nem jobb egy 30-06 os vagy 308-as puska 65 cm-es csõvel az még kezelhetõ méret és tényleg nagy távolságon pontlövõ a fegyver?
    Doom megválaszolta helyettem.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igaz, de ha tudsz venni egy airsoftot ami betétes, abban több fantázia van mint a natúrban.

Az elõbb leteszteltem a puha betétest. Súlyra semmi, kényelmes, ha gyalogolok csak olyan érzés mintha lenne rajtam még egy pulóver.
    Nyilván, ezért vettem én is plate carriert-

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ...gyerekek az AK rohamkarabély....jellemzõen futás,mozgás közben,rövid sorozatokkal az ellenség védvonalának a szétzúzására találták ki ill a nagy tömegben támadó ellenség megállítására,városi és közelharcra (100 méteren belül),háborús helyzetben kilométerekrõl a tüzérség operál,a gyalogsági támadást már igen közelrõl hajtják végre,és túlnyomó többségben településeken,közelrõl,fedezékbõl folyik a harc.. nagy tömegben,olcsón,gyorsan le lehet gyártani és felfegyverezni a hadsereget,gyorsan,könnyen szerelhetõ szinte a harctéren azonnal van hozzá alkatrész,lehet dobálni,sáros lehet,ütni-vágni való,nem precíz,mindig lõ és ez a lényeg,ezért olyan csodálatos ez a fegyver...nem kell pontosnak lennie,nem célzott lövés leadása a cél...a romboló erõ a lényeg....nem hobbi puska,nemcéllövõ puska..ezt a fegyvert háborúra teremtették...
    Minden golyós fegyvernek pontosnak kell lennie! A sörétes az a fegyver aminél kevésbé számít a pontosság!

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló gyûjtögetõ Hozzászólás megtekintése
    Nyilván, ezért vettem én is plate carriert-
    Nyáron volt már rajtad megpakolva? Ha elesel milyen gyorsan tudsz felállni ha rajtad van?

A topic keresõszavai: