Oldala 55 of 98 ElsõElsõ ... 545535455565765 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 541 to 550 of 974

Topic: Ezt venném (van már vele tapasztalata valakinek?)

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ..ezt gyorsan védesd le ,mert karácsonyra az összes túra bolt tele lesz vele...noname kivitelben....
    Levédetni nekünk bármit is? Kínát érdekli ez? Majd azt fogják válaszolni, hogy legyél büszke rá, amiért a Kínai Népköztársaság alkalmasnak ítélte meg a találmányodat a széleskörû társadalmi hasznosításra, amit ezúton Kína biztosít.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2014
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Köszönöm. Látjátok ezért jó ez a topik. Ezt a láncot megcsinálom. Sõt a tükröt is. Sárgarézlemezbõl és krómoztatom. Mekkora lukat fúrjak bele?
    Tûzgyújtó rudam van, de nem vagyok vele megelégedve. Már reszelõvel is próbáltam. Hááát nem igazán lehet vele tüzet gyújtani. A Mountexben vettem.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Bagaméri Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm. Látjátok ezért jó ez a topik. Ezt a láncot megcsinálom. Sõt a tükröt is. Sárgarézlemezbõl és krómoztatom. Mekkora lukat fúrjak bele?
    Tûzgyújtó rudam van, de nem vagyok vele megelégedve. Már reszelõvel is próbáltam. Hááát nem igazán lehet vele tüzet gyújtani. A Mountexben vettem.
    Pedig ha ezt vetted: Light My Fire FireSteel2.0 Army tûzgyújtó akkor a világon a legjobbat vetted.
    Ha nem sikerül véle tüzet gyújtanod akkor a hiba nem a Svéd gyártónál van.

Nos a láncfûrészt, ingyen adtam közre és nem érdekel az sem ha más ebbõl milliókat kaszál. Készítsétek használjátok.
    Sok kísérlet után ez volt a legjobb összeállítás, elektromos fûrész legkeskenyebb láncát kell választani, én 5/8-adosból készítettem, természetesen olcsó Kínaiból.
    Hoppá miféle tükörrõl beszélsz ?

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Megfelel hozzá a kerékpárlánchoz való szerszám, vagy más típusú, erõsségûre van szükség?
    Nékem spec. láncfûrész szerelõ szerszámom van. Külön karos excenteres szétnyomó és kurblis összemángorló.
    Drága eszközök ezek, ha lenne szabadidõm készítenék néhányat, visszajöhetne a kütyük ára.
    Sajna nincs szabadidõm, mert a Pityuná szabadidejére pályázik a környezetemben mindenki !
    (úgy gondolják Pityubá mindent meg tud javítani, fenét tud)
    Szedd szét flexel megfelelõ tagokra, és kisgépes szervizben rakasd össze.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az egyik túlélésrõl írott könyvemben olvastam azt hiszem. A tükör lukján keresztül célozzák meg a jelezni kívánt objektumot. Pl a mozgó repülõt is lehet követni vele. Könnyebb leadni az SOS jelzést, mert kicsit kell csak mozgatni és közben folyamatosan követed a céltárgyat vele.
    SL3 refill rudat vettem 1790 Ft-ért. Biztos, hogy van valami trükkje a tûzgyújtásnak vele. Kis szikrákat csihol.

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Az egyik túlélésrõl írott könyvemben olvastam azt hiszem. A tükör lukján keresztül célozzák meg a jelezni kívánt objektumot. Pl a mozgó repülõt is lehet követni vele. Könnyebb leadni az SOS jelzést, mert kicsit kell csak mozgatni és közben folyamatosan követed a céltárgyat vele.
    SL3 refill rudat vettem 1790 Ft-ért. Biztos, hogy van valami trükkje a tûzgyújtásnak vele. Kis szikrákat csihol.
    Szerintem a hiba a kaparódban van. Próbálkozz egy 6-8 cm-es vasfûrész lap darabbal. Ha arra is kicsi a szikra, akkor vagy nem nyomod rá a kaparót eléggé, vagy tényleg túl kemény a ferrocérium rúd.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2014
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Sziasztok! Szeretnék beújítani egy vákuumos fóliázó gépet. A neten találtam 6-140 ezerig minden félét. Van valakinek tapasztalata mit érdemes vagy mit nem? Elég fontos, hogy erõs vákuumot tudjon. Ezt nézegettem, de nem vagyok teljesen meggyõzve:
    http://www.mall.hu/vakuumozo/laica-vt-3111?v=553382

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Vagy ami az én kínai firesteel-emmel volt...amikor megérkezett, a nyelébõl ki volt esve a rúd..fogtam, visszaragasztottam..aztán próbálkoztam én mindennel, de alig adott 1-2 kisebb szikrát. Aztán egyszer leszedtem a nyelet és a másik irányban is indítottam egyet a rúdon. 2-3 szor több szikra jött belõle így..szóval valamiért nem mindegy, hogy merrefelé áll az a rúd..
    Én is azt javaslom vegyél LMF nagyot a Mountexben asszem 4ért vettem legutóbb..klasszisokkal jobb eddig mindegyiknél amit próbáltam.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Késõ
    https://www.google.hu/search?q=survi...+chain&spell=1

Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ..ezt gyorsan védesd le ,mert karácsonyra az összes túra bolt tele lesz vele...noname kivitelben....

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Végignéztem a képeket, ezek még nem az általam kifejlesztett fûrészek.
    És a fog tagokkal is spóroltak bõven, így olcsóbb elõállítani, és könnyebb húzni, de fele annyira visz.