0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Köszönöm. Látjátok ezért jó ez a topik. Ezt a láncot megcsinálom. Sõt a tükröt is. Sárgarézlemezbõl és krómoztatom. Mekkora lukat fúrjak bele?
Tûzgyújtó rudam van, de nem vagyok vele megelégedve. Már reszelõvel is próbáltam. Hááát nem igazán lehet vele tüzet gyújtani. A Mountexben vettem.
Pedig ha ezt vetted: Light My Fire FireSteel2.0 Army tûzgyújtó akkor a világon a legjobbat vetted.
Ha nem sikerül véle tüzet gyújtanod akkor a hiba nem a Svéd gyártónál van.
Nos a láncfûrészt, ingyen adtam közre és nem érdekel az sem ha más ebbõl milliókat kaszál.Készítsétek használjátok.
Sok kísérlet után ez volt a legjobb összeállítás, elektromos fûrész legkeskenyebb láncát kell választani, én 5/8-adosból készítettem, természetesen olcsó Kínaiból.
Hoppá miféle tükörrõl beszélsz ?
Nékem spec. láncfûrész szerelõ szerszámom van. Külön karos excenteres szétnyomó és kurblis összemángorló.
Drága eszközök ezek, ha lenne szabadidõm készítenék néhányat, visszajöhetne a kütyük ára.
Sajna nincs szabadidõm, mert a Pityuná szabadidejére pályázik a környezetemben mindenki !
(úgy gondolják Pityubá mindent meg tud javítani, fenét tud)
Szedd szét flexel megfelelõ tagokra, és kisgépes szervizben rakasd össze.![]()
Thumbs Up |
Az egyik túlélésrõl írott könyvemben olvastam azt hiszem. A tükör lukján keresztül célozzák meg a jelezni kívánt objektumot. Pl a mozgó repülõt is lehet követni vele. Könnyebb leadni az SOS jelzést, mert kicsit kell csak mozgatni és közben folyamatosan követed a céltárgyat vele.
SL3 refill rudat vettem 1790 Ft-ért. Biztos, hogy van valami trükkje a tûzgyújtásnak vele. Kis szikrákat csihol.
Sziasztok! Szeretnék beújítani egy vákuumos fóliázó gépet. A neten találtam 6-140 ezerig minden félét. Van valakinek tapasztalata mit érdemes vagy mit nem? Elég fontos, hogy erõs vákuumot tudjon. Ezt nézegettem, de nem vagyok teljesen meggyõzve:
http://www.mall.hu/vakuumozo/laica-vt-3111?v=553382
Thumbs Up |
Vagy ami az én kínai firesteel-emmel volt...amikor megérkezett, a nyelébõl ki volt esve a rúd..fogtam, visszaragasztottam..aztán próbálkoztam én mindennel, de alig adott 1-2 kisebb szikrát. Aztán egyszer leszedtem a nyelet és a másik irányban is indítottam egyet a rúdon. 2-3 szor több szikra jött belõle így..szóval valamiért nem mindegy, hogy merrefelé áll az a rúd..
Én is azt javaslom vegyél LMF nagyot a Mountexben asszem 4ért vettem legutóbb..klasszisokkal jobb eddig mindegyiknél amit próbáltam.
Thumbs Up |
Végignéztem a képeket, ezek még nem az általam kifejlesztett fûrészek.
És a fog tagokkal is spóroltak bõven, így olcsóbb elõállítani, és könnyebb húzni, de fele annyira visz.![]()