0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Miután kivetted a ketrecbõl, bal kezeddel megfogod a két hátsó lábát, fejjel lefelé lógatod és jobb tenyéréllel egy erõteljes ütést mérsz a tarkójára. A többit Pityubá leírta.
...én a nyuszik pártján állok...
Csatolmány 4075Csatolmány 4076Csatolmány 4077Csatolmány 4078
| Thumbs Up |
A kecske nagyon jó dolog, viszont ha vándorolni kell be kell tanítani, mert elég önnálló vérmérsékletû és sok esetben rejtve kell maradnod.
Ötleteket várok.10689965_323116401183542_6451579136192202214_n.jpg
| Thumbs Up |
A nyuszi is jó, sok a tapasztalatom, kis katracban magaddal viheted, gyorsan szaporodik...mobil, összecsukhatós, stb. katracokra kellene ötlet.
| Thumbs Up |
Egyetértek a hozzászolóval a gazdálkodó élet nehézségeit illetõen, de más lehetõség hosszú távon nincs. Idõvel a teljes
ellátás megoldható kb. 2 hektáron min. 2 szereplõvel, meg ötletes megoldások felhasználásával a régi paraszti mellett,
különben errõl beszélgetünk. ötletgazdák ide!
| Thumbs Up |
Ok.! Hogyan kellene kialakítani egy bokortanyát, szervezés szempontjából...
| Thumbs Up |
2 szerplõ? És ha egy hétig "betegállományban" van a 2 ember? Lázasan etetsz trágyázol?
Ez az a f.szság amit ki kellene verni ez emberek fejébõl. Mindenki úgy gondolkodik mint egy idióta. Család! 3 generáció. Jaa..!? csak ahhoz kellene egy férfi? Egy férfi akit fél és tisztel a család? Egy férfi aki odabasz ha a nõk lázadnak, mert jobbra van a só és nem kerek cipó? Egy férfi akire hallgat a 20 éves fiú és nem akar elköltözni mert az apa, após megmondja hova mikor mit? Halott nép vagyunk ezekkel a törvényekkel, emancipációval.
Anyósomnak van egy 3 szobás háza, alig tudja kifûteni, nem is tudja, fáznak. Mi albérletben lakunk. A kedvesem fia lent lakik a kisházban, külön fût. Ha összeköltöznénk nem lenne gond. Nincs egy férfi aki összefogja és rendet tesz. Megy a fejetlenség, a nyomorúság, mert nem lehet a 3 nõt pofáncsapni mert nem illik. Inkább fázik nyomorog 7 ember 3 idióta nõ miatt, és ez országos szintû. Ja és ha elmesélem akárkinek hogy élünk nem csodálkozik senki. Természetes, hogy külön. Senki nem kérdezi meg miért nem költöztök össze. Mi az, hogy ÉN a sógornõmmel egy percig sem? Dédnagyapám a szeme vágásával rendet tett volna. Én a puhapöcs azt sem tudom hol kezdjem, már az összeköltözést is félve említettem meg.
Szóval nagycsalád vagy 2 család tudna érvényesülni szerintem.
| Thumbs Up |