Oldala 8 of 23 ElsõElsõ ... 67891018 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 71 to 80 of 222

Topic: Ruházat

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Daniui Hozzászólás megtekintése
    Nekem nem tetszik, plusz nehéz és nehéz benne a mozgás, van egy hasonló kabátom, nem hordom....
    Téli idõszakban Te mit hordanál?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 111
    Given: 67

0 Not allowed!
    Most lehet kinéztek innen, de a lidlis Crivites ruhák nem rosszak.
    Tegnap vettem egy fekete mellényt, utolsó darabok címen 2100ért 3000 helyett.
    A korábbi felsõm 3777volt vízállónak titulálva. És az. Szakadó esõben voltam kint benne tesztelés céljából és OK! Olyan sportos kinézete van de ez csak egy dolog. Funkcióját full betölti!
    Lehet nem illeszkedik teljesen a katonai terepes cuccok közé, de nekem nem ez a fontos elsõsorban, hanem, hogy azt tudja amit ígér.
    Poláros mûszálas cumók de én maximálisan elégedett vagyok velük.
    A gatyáim amúgy is zöld és terepszínûek és az olcsóbb kajak bírja a szederindát anyagból vannak. 5-6 év után sem indult meg a varrás egyiken sem,
    míg az egyik volt kolléga flancos columbia gatyája jó ha 1évet bírt.

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Sose azt nézd hol veszed hanem azt, hogy mit veszel és ugye, hogy milyen áron. Turkálóból is pl. lehet jó cuccokat beszerezni, ha idõt szánsz rá. Egyik legjobb nadrágom például onnan volt, olyan erõs volt, hogy hihetetlen, ilyen elit cucc volt, csak már kinõttem...
    "Nem tudunk mindent megtenni azonnal, de azonnal tudunk tenni valamit."

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló LSVF Hozzászólás megtekintése
    Most lehet kinéztek innen, de a lidlis Crivites ruhák nem rosszak.
    Tegnap vettem egy fekete mellényt, utolsó darabok címen 2100ért 3000 helyett.
    A korábbi felsõm 3777volt vízállónak titulálva. És az. Szakadó esõben voltam kint benne tesztelés céljából és OK! Olyan sportos kinézete van de ez csak egy dolog. Funkcióját full betölti!
    Lehet nem illeszkedik teljesen a katonai terepes cuccok közé, de nekem nem ez a fontos elsõsorban, hanem, hogy azt tudja amit ígér.
    Poláros mûszálas cumók de én maximálisan elégedett vagyok velük.
    A gatyáim amúgy is zöld és terepszínûek és az olcsóbb kajak bírja a szederindát anyagból vannak. 5-6 év után sem indult meg a varrás egyiken sem,
    míg az egyik volt kolléga flancos columbia gatyája jó ha 1évet bírt.
    A LIDL-ben kapható természetes anyagú, (military stile) nadrágok tényleg verik minõségben a legtöbb modern katonai termékként kikiáltott cuccokat. Árban jók, viseletre kényelmesek és alátámasztom, tényleg strapabírók. Az utóbbi idõkben én is veszek belõlük és sosem csalódtam.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Zacskóbicska Hozzászólás megtekintése
    A LIDL-ben kapható természetes anyagú, (military stile) nadrágok tényleg verik minõségben a legtöbb modern katonai termékként kikiáltott cuccokat. Árban jók, viseletre kényelmesek és alátámasztom, tényleg strapabírók. Az utóbbi idõkben én is veszek belõlük és sosem csalódtam.
    Na, akkor a következõ fizunál felkerekedek, egy-két holmi beszerzése amúgy is aktuális.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Hali!

Leült a topic és továbbra is nehezményezem, hogy a nõi vonalat nem vesézi ki senki. Akiknek van barátnõjük/ feleségük õk mit hordanak melyiket érdemes hol? . A nõk nehezebben rendelnek maguknak katonai bakancsot a netrõl, már csak azért is mert klasszisokkal kisebb lábuk van, mint egy férfinak. Úgyhogy aki öltözteti otthon az asszonyt szívesen vennék tõle pár tippet kabát ruha és cipõ fronton

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem vagyunk militánsok..nálam az asszony csinosban jár, nem katonaiban..Ha mozgat a téma kezd el te kivesézni, vagy tegyél fel konkrét kérdést.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,236
    Given: 1,215

0 Not allowed!
    A párom általában fekete farmernadrágot hord. Van hogy kéket. A múltkor vett egy bakancsot, ami érdekes, mert nem tudtam hogy akart magának olyat. Szereti a rózsaszín dolgokat, de vannak terepszínû ruhái is. Általában Interneten rendel mindenfélét, ritkán megy ruhaüzletbe. Néha meg használt ruhás helyen veszünk ezt-azt. De újnak kinézõ pólókat, nadrágokat, kabátokat árulnak, a bolt bevétele meg jótékonysági célra megy, úgyhogy nincs semmi gond velük.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 2

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Riana Hozzászólás megtekintése
    Hali!

Leült a topic és továbbra is nehezményezem, hogy a nõi vonalat nem vesézi ki senki. Akiknek van barátnõjük/ feleségük õk mit hordanak melyiket érdemes hol? . A nõk nehezebben rendelnek maguknak katonai bakancsot a netrõl, már csak azért is mert klasszisokkal kisebb lábuk van, mint egy férfinak. Úgyhogy aki öltözteti otthon az asszonyt szívesen vennék tõle pár tippet kabát ruha és cipõ fronton
    Múltkor elnézegettem a használtruhásnál a katonai(angol, norvég, usa, stb.) cuccokat, egy átlagos testalkatú hölgyet kb. 5-6000Ft-ból fel lehet ruházni, bakancs nélkül.
    Elég sok, kis méretû ruha van, amit a hazai férfinép 80%-a nem tud felvenni, a méret szûke miatt.
    Asszonynak holnap nézünk majd valamit, ha találunk.
    Sok terepszín már nem is feltûnõ, a divatos ruhák között.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Riana Hozzászólás megtekintése
    Hali!

combfix, tûsarok mint egyetlen elfogadható nõi viselet.
    na komolyan . farmer nagy hidegben farmer alatt vastag harisnya ami nem nylon, polár, cuccok lehetõleg nem rikító színekben de nem is feketében. írták már a LIDL-t vettük ott polár cuccokat és jó minõség jó áron. legutóbb pont esõkabátot vett béléses és nagyon elégedett vele. cipõ kényes kérdés de az én nejem bõr cipõt - csizmát ( jellemzõen ECCO - Rieker - Geox ) hord lapos sarokkal mert az stabil járást ad neki.