Oldala 39 of 51 ElsõElsõ ... 29373839404149 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 381 to 390 of 506

Topic: Hátizsákok, málhazsákok

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 991
    Given: 1,006

0 Not allowed!
    Fényképet készítesz róla?

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Ezen a webcímen van róla leírás és több fénykép. http://military-shop.hu/shop/index.p...product_id=284

Igaz nem sokat lehet rajta látni. Hétvégén ha eltudom koldulni a kisfiamtól a gépem akkor kitömve lefényképezem.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Ha nem sikerült feltölteni a képeket,akkor az az angol nyelv nem tudása miatt van.
    Ahol sárga csíkot látsz a ,ott zseb van.Hasonló elrendezése volt a gyerekkori csõvázas hátizsákomnak. Hogy mekkora zseb van a tetején azt a két 1.5 literes nestli-s
    üveg mutatja. Az alján van a hálózsák tartó/zseb/,amit össze lehet nyitni felsõ résszel. A zsákot 4 nyári hálózsákkal töltöttem ki .A kardnak a hüvelye 75 cm hosszú/össz=101cm/.Az oldal zsebben 2l gyömbéres üveg van. Nem mai zsák de nagyon jó állapotú.
    Csatolt képek Csatolt képek

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varju71 Hozzászólás megtekintése
    Ha nem sikerült feltölteni a képeket,akkor az az angol nyelv nem tudása miatt van.
    Ahol sárga csíkot látsz a ,ott zseb van.Hasonló elrendezése volt a gyerekkori csõvázas hátizsákomnak. Hogy mekkora zseb van a tetején azt a két 1.5 literes nestli-s
    üveg mutatja. Az alján van a hálózsák tartó/zseb/,amit össze lehet nyitni felsõ résszel. A zsákot 4 nyári hálózsákkal töltöttem ki .A kardnak a hüvelye 75 cm hosszú/össz=101cm/.Az oldal zsebben 2l gyömbéres üveg van. Nem mai zsák de nagyon jó állapotú.
    Gratulálok a zsákodhoz. Gyalásó helyére helyezett kard különösen jól mutat.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló astonferi Hozzászólás megtekintése
    kölcsönadom az enyémet hogy kipróbáld ha akarod. mondjuk az enyém Mil-tech de ugyan ez a kialakítás de olcsóbb az ára.
    Ha még él a felajánlás és tartasz annyira megbízható személynek, hogy kölcsönadod, akkor pár napra elkérném a zsákodat. Végleg megadta magát a mindennapos zsákom és idõszerû lett egy új beszerzése. A beruházás elõtt lepróbálnám a mennyire fér el benne a napi cuccom.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Ha még él a felajánlás és tartasz annyira megbízható személynek, hogy kölcsönadod, akkor pár napra elkérném a zsákodat. Végleg megadta magát a mindennapos zsákom és idõszerû lett egy új beszerzése. A beruházás elõtt lepróbálnám a mennyire fér el benne a napi cuccom.
    persze bármikor. benne hagyjam az alapcuccom vagy üresen kell ? ma átvigyem ?

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló astonferi Hozzászólás megtekintése
    persze bármikor. benne hagyjam az alapcuccom vagy üresen kell ? ma átvigyem ?
    Csak üresen a zsákot. Majd belepakolom én azt amit naponta hordok.
    Ha ma 11:30-12:15 között tudnánk találkozni az nagyon jó lenne. Hétfõn már vissza is adnám. Annyi idõ alatt kiderül, hogy össze tudunk-e barátkozni a zsákkal.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    12:00 ra ott vagyok, ráér hétfõ kedden nem vagyok csak szerdán

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Végigmentem a topicon több kérdés is felmerült.Városi mindennapos cirkálásra keresek egy 1-3 napos hátizsákot. Nézegettem amiket ide belinkelgettetek.
    akinek 72 órása van pl 5.55 vagy maxpedition falcon II vagy ez US Military Utility Tactical Survival Hunting Hiking Camping Gear Backpack.
    Ezekre pl felszerelhetõ a hálózsák? Tehát teljes értékû BOBá alakítható ha gáz van? Nekem is van egy nagy de a városi mindennaposhoz egy csajon ezek azért furán néznek ki a sok csíptetõ miatt. Bár az nem izgat más mit gondol az jobban hogy leszedik rólam.
    Pl a Falcon aki tudja mi van a hátadon simán tudja hogy 50kval flangálsz és leveszik. Ok rögtön lehet gyakorolni a futást, de ez este nem szerencsés. Plusz nekem a Falcon picinek tûnik beltartalmilag. Akinek van ilyen tapasztalat? Így ránézésre egy palack víz és egy vastagabb pulcsi meg egy két cuccon kívül nem sok fér bele Akinek van megtévesztõ a kép vagy jól pakolható?
    Ahogy végigolvastam mindenkinek megvan már a szívszerelme hátizsák ügyben, úgyhogy tudnátok tanácsot adni? kb 50 cmnél magasabbat nem szeretnék, mert pici vagyok Ami szempont hogy jól bírja a strapát mert nagybevásárlásilag is szeretném tesztelni.Tudom szentségtörés de súlyilag nálam az a vízválasztó ha rendszeresen a 20 kilo hordását kibírja akkor nem lehet vele nagy gáz. Feketét szeretnék ha ez számít. Úgyhogy akinek van ilyenben asszonyrészrõl tapasztalata megköszönném ha segítene

AKi ilyet vett:
    http://www.ebay.com/itm/Hot-Molle-3-...item2eca6d9e49

Az oldalsó és alsó rész leszerelhetõ róla vagy fix?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Riana Hozzászólás megtekintése
    Végigmentem a topicon több kérdés is felmerült.Városi mindennapos cirkálásra keresek egy 1-3 napos hátizsákot. Nézegettem amiket ide belinkelgettetek.
    akinek 72 órása van pl 5.55 vagy maxpedition falcon II vagy ez US Military Utility Tactical Survival Hunting Hiking Camping Gear Backpack.
    Ezekre pl felszerelhetõ a hálózsák? Tehát teljes értékû BOBá alakítható ha gáz van? Nekem is van egy nagy de a városi mindennaposhoz egy csajon ezek azért furán néznek ki a sok csíptetõ miatt. Bár az nem izgat más mit gondol az jobban hogy leszedik rólam.
    Pl a Falcon aki tudja mi van a hátadon simán tudja hogy 50kval flangálsz és leveszik. Ok rögtön lehet gyakorolni a futást, de ez este nem szerencsés. Plusz nekem a Falcon picinek tûnik beltartalmilag. Akinek van ilyen tapasztalat? Így ránézésre egy palack víz és egy vastagabb pulcsi meg egy két cuccon kívül nem sok fér bele Akinek van megtévesztõ a kép vagy jól pakolható?
    Ahogy végigolvastam mindenkinek megvan már a szívszerelme hátizsák ügyben, úgyhogy tudnátok tanácsot adni? kb 50 cmnél magasabbat nem szeretnék, mert pici vagyok Ami szempont hogy jól bírja a strapát mert nagybevásárlásilag is szeretném tesztelni.Tudom szentségtörés de súlyilag nálam az a vízválasztó ha rendszeresen a 20 kilo hordását kibírja akkor nem lehet vele nagy gáz. Feketét szeretnék ha ez számít. Úgyhogy akinek van ilyenben asszonyrészrõl tapasztalata megköszönném ha segítene

AKi ilyet vett:
    http://www.ebay.com/itm/Hot-Molle-3-...item2eca6d9e49

Az oldalsó és alsó rész leszerelhetõ róla vagy fix?
    a válasz igen részben. bõvítheted rakhatsz rá sok mindent.
    az enyémet jelenleg Alias teszteli szintén napi használatra szeretné varosba. Amennyiben gondolod odaadom ha befejezte a tesztet és próbáld ki Te is odaadom szívesen mielõtt pénzt adsz valamiért.