Oldala 9 of 23 ElsõElsõ ... 789101119 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 81 to 90 of 222

Topic: Ruházat

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Riana Hozzászólás megtekintése
    Hali!

Leült a topic és továbbra is nehezményezem, hogy a nõi vonalat nem vesézi ki senki. Akiknek van barátnõjük/ feleségük õk mit hordanak melyiket érdemes hol? . A nõk nehezebben rendelnek maguknak katonai bakancsot a netrõl, már csak azért is mert klasszisokkal kisebb lábuk van, mint egy férfinak. Úgyhogy aki öltözteti otthon az asszonyt szívesen vennék tõle pár tippet kabát ruha és cipõ fronton
    A nõk nem szeretik, ha részükre ilyen holmit ajánlanak fel. Ennek ellenére rendkívül szívesen hordják a következõket, az én készletembõl mindig "elkobozzák":
    - angol DPM ing és nadrág,
    -horvát terepszinû katonai ing (Reintexnél olcsó),
    -Bundesweher gyakszi nadrágja.
    Én felajánlottam a nálam rendszeresített, ill. idõszakosan megjelenõ XX-es kromoszómájú egyedeknek, hogy ellátom õket a méretükre való holmival, de mind visszautasította. Helyette az enyémet einstandolják rendszeresen, úgyhogy én nézelõdök mostanában abba az irányba, hogy valyh mi lehet az, amit ezek nem fognak elkobozni tõlem.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!

Köszönöm a tippeket .)

Télikabát és pulcsi fronton mit használtok? Vagy a férfiember fakír és nem fázik?

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!

Köszönöm a tippeket .)

Télikabát és pulcsi fronton mit használtok? Vagy a férfiember fakír és nem fázik?
    Már hogyne fázna a férfiember, én például garbósítható cipzáras vadászpulóvert, és kapucnis vízlepergetõs mellényt, valamint kámzsaként is használható kötött sapkát hordok kint a terepen.

Csatolmány 4234

Ha nagyon hideg van, meleg helyre bújok, ahogy a cserkész köszönés is mondja....

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Pityubá köszönöm a hozzászólást.Ez õsszel még csak csak de télen ? Amikor fél méteres hó van?Tudom ne menjen ki olyankor az ember, de ha muszáj akkor muszáj
    Már gondoltam rá hogy kötök gyapjúpulcsit mert az tuti meleg de nem strapabíró szóval kintre és vészhelyzetre nem lenne hordható
    Télikabáttal ugyanez a gondom. A túrakabátok melegek de kezelhetetlenek és horror áruk van és természetben nem a legszerencsésebb mozgásügyileg (sem)

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Pityubá köszönöm a hozzászólást.Ez õsszel még csak csak de télen ? Amikor fél méteres hó van?Tudom ne menjen ki olyankor az ember, de ha muszáj akkor muszáj
    Már gondoltam rá hogy kötök gyapjúpulcsit mert az tuti meleg de nem strapabíró szóval kintre és vészhelyzetre nem lenne hordható
    Télikabáttal ugyanez a gondom. A túrakabátok melegek de kezelhetetlenek és horror áruk van és természetben nem a legszerencsésebb mozgásügyileg (sem)
    Szeretem a gyapjú ruházatot, hozzátenném a Kõlyuki Cserkészforrásnál készült képen is látszik zubbony is volt rajtam, ugyan ujjatlan a mellény de a zubbony ujja és a vadász pulcsi már kielégíti a réteges öltözködést akár télen is.
    Mellény nagy mozgásszabadságot enged fontosabb testrészeket melegen tartja. (a legfontosabb szervet pedig a molinó alsó védi a kihûléstõl)
    Mivel a terepen nagyrészt folyamatos mozgásban vagyunk, ezért figyelembe kell venni az így keletkezett hõt, ha túl vagyunk öltözve akkor jön a kimelegedés izzadás, ami kerülendõ (katonai tapasztalat).
    OFF
    Ha ez mégsem elég akkor marad a meleg helyre bújás, tudod a cserkész lány, hogy köszön vissza ?
    ON

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    hát sajna anno én csak kisdobos voltam és akkoriban még nem azt tanították hogy kell másokhoz bebújni XD De lehet praktikusabb lett volna .^^
    De örömmel venném ha elárulnád hogy tudjam ha valaki bújni akar és tudja a jelszót nem kell megrugdosni .)

Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Riana! Pár katonai boltban lehet kapni nõi szabású katonai gyakorlókat. Túra boltokban szintén rengeteg jó cuccot találsz, valamint érdemes megnézni a Munkavédelmi boltok ruha ajánlatait, rengeteg jó minõségû, kimondottan meleg kabátot és pulcsit árulnak egész olcsón.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Henrietta1 Hozzászólás megtekintése
    Riana! Pár katonai boltban lehet kapni nõi szabású katonai gyakorlókat. Túra boltokban szintén rengeteg jó cuccot találsz, valamint érdemes megnézni a Munkavédelmi boltok ruha ajánlatait, rengeteg jó minõségû, kimondottan meleg kabátot és pulcsit árulnak egész olcsón.
    Bizomány, pólót, kámzsasapkát, hátizsákot, munkaruházati boltban vettem.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igen ezeket már nézegettem de ruhát nem rendelnék próba, anyagtaperolás és ellenõrzés nélkül
    Munkaruházatiban farmert néztem ami jobb minõségû de csak férfiaknak van

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Hmm, akkor nem jó munkaruházatiban jártál.
    Olyanba menj ahol tartanak katonai cuccot.