0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Rendben, holnap feltöltök képeket róla. Egész igényes kiadás.
Up:
Még ugyan nincs holnap de.. Amit ma megtehetsz... Tehát így néz ki a Herbárium könyv:
DSCN1269.jpgDSCN1271.jpgDSCN1272.jpgDSCN1274.jpgDSCN1280.jpgDSCN1281.jpgDSCN1282.jpgDSCN1283.jpgDSCN1287.jpgDSCN1288.jpg
A könyv forrás hivatkozásai:
DSCN1293.jpg
Nagyon szépek az illusztrációk, habár a fényképezõ nem adja vissza az igazi élményt:
DSCN1294.jpgDSCN1299.jpgDSCN1308.jpgDSCN1309.jpgDSCN1322.jpg
Egyébként egyik könyvben sem csalódtam, amit legutóbb vettem. Igaz elõtte kutattam utánuk, feltúrtam majd' a fél Libri.hu-t mire megtaláltam az alkalmas darabokat.
Egyébként korrekt ez az online könyvesbolt, még ha nem is a legalacsonyabbak az árak (törzsvásárlóként már azért már sokkal jobb). Ha viszont házhoz szállításról van szó: az ország másik felébõl 2 munkanap alatt ideért a csomagjuk a postafutárral, gyári minõségben ahogy az elvárható.
Last edited by mmilan21; 11-25-2014 at 11:03 PM. Indoklás: Nem lustálkodtam
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Tegnap voltam csavar boltban, az elõszobafalam rögzítéséhez kellett néhány plussz alkatrész. Beleakadtam ott egy 5mm-es fekete fonott nylon kötélbe 140 ft/m áron..Bika erõsnek tûnik. Vettem is belõle 2X5 m-t a függõágyam kötélzetét fogja leváltani. Így a csomók miatt hatékonyabbá válik az ágy beállítása, amivel még mostanában is szívok néha és a 2 fa közötti ideális távolság is megnõ általa.
Valahogy így..
![]()
Thumbs Up |
Rendeltem egy kisnövényhatározót, orosz nyelvkönyvet, és horgászati alapismereteket a zsibvásár.hu-ról.
Thumbs Up |
Már 1 pár éve úgy érzem, hogy az orosz nyelvtudásnak még nagy hasznát fogom venni! + az angol mellé akarok tanulni vlmi "keleti" nyelvet is!
Thumbs Up |