Oldala 6 of 14 ElsõElsõ ... 45678 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 51 to 60 of 135

Topic: Függõágy

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Igen..nem egy Petzl, de figyelgetem és nem hajlott ki egy milit sem..én inkább az ágy anyagtól féltem..ugyebár a kínai ruhák anyagminõségébõl kiindulva, de azzal sem volt semmi baj. Elõtte fogdostam boltban Ticket to the moont és ugyan az egy az egyben

Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    Ha a karabiner bírja hosszabb távon a terhelést, akkor már valószínû, hogy minden rendben a cuccal.
    Last edited by Grafitos; 06-13-2014 at 11:22 AM.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    [QUOTE=Grafitos;35137]
    Idézet Eredeti hozzászóló glazbox Hozzászólás megtekintése
    Nem találom a hozzászólásomat, de ugye ismeritek a függõágy csomót?
    Youtube, rákeres: easy hammock knot, önszorító. Tökéletes, mi 120 kilóval teszteltük, ugrálást is bírta.
    QUOTE]

A függõágyhoz a szorító8ast szoktam használni, az tökéletesen megteszi egy ilyen állandó húzóerõnél fellépõ terheléshez...
    Én nem vagyok olyan ügyes, hogy a függõágy csomóját ugrálással teszteljem..(meg nem ment el a józan eszem
    Inkább a tesztelésnél szakadjon le, mint alattunk. Szerintem, így kicsit mindig érdemes megterhelgetni.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!

A kérdés csak az anyag. Én vásznat használok, bírja, de nehéz és könnyen koszolódik.
    Az igazi állítólag a szakadásmentes (ripstop) vitorlavászon. (szintetikus)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem mondanám, hogy világmegváltó ötlet, de azért biztos hasznos a 2in1 verzió
    http://gearjunkie.com/hackedpack-hammock-backpack

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez nagyon állat..igaz 275 fontocska..Canvas bedroll a neve...tulajdonképpen egy sátor, egy függõágy, egy bivakzsák és egy hálózsák keveréke - ha mindezt külön megvennénk az is kerülne ennyibe, de fele ennyire sem lenne kompakt..szóval örömmel fogadnám karácsonyra
    bedroll_woodland.jpgcanvas-bedroll-hammock2-1024x768.jpgcanvas-bedroll-open-flip-1024x768.jpg

ha rendelnéd:
    http://www.wynnchester.co.uk/bedroll...nture-bedroll/

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Gondolom pappito is lecsap majd a posztodra és ajánlani fogja, hogy keress rá a swag szóra. Sok hasonlót fogsz találni, a föld déli féltekén elterjedt szabadtéri alvóhely. Amikor volt szerencsém azon a környéken járni, aludtam is hasonlóban. Feledhetetlen élmény volt, igaz nem csak a zsák miatt, hanem a környezet, a vörös sivatag miatt is. Találhatsz szabásmintát is hozzá, itthon is el tudod készíttetni, ha szerzel megfelelõ anyagot hozzá.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Rákerestem..és ténylegEz a swag inkább egy minisátor, nemigaz? Lehet hogy impregnált katonai sátor anyagból le lehetne gyártatni..nameg egy jókis téli zsák bele..275 fontnál tuti olcsóbbra jönne ki.
    A veres sivatagban valószínüleg nem játszott a kondenzvíz probléma, de biztos szépen be lehet lehelni egy ilyet..aztán meg dunsztolódni reggelig
    Last edited by Grafitos; 11-27-2014 at 09:34 AM.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az általad linkelt típus már swag "deluxe". Amiben én aludtam, az ennél mezeibb változat volt, fejtér nélküli, kabrió változat. Pont a csapadékveszély hiánya miatt.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az van, hogy amióta megvan a függõágy, azóta bele vagyok szerelmesedve, néha viszont megjön a kedvem a menedékben alváshoz is Erre ez tökéletes 2in1 megoldás lenne.
    Nyáron szeretnék majd kint aludni indián módra mondjuk egy ilyenben.
    2 lengyel katonai poncho összegombolva..(csak esõ ne legyen

Senior Member pappito's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Gondolom pappito is lecsap majd a posztodra és ajánlani fogja, hogy keress rá a swag szóra. Sok hasonlót fogsz találni, a föld déli féltekén elterjedt szabadtéri alvóhely. Amikor volt szerencsém azon a környéken járni, aludtam is hasonlóban. Feledhetetlen élmény volt, igaz nem csak a zsák miatt, hanem a környezet, a vörös sivatag miatt is. Találhatsz szabásmintát is hozzá, itthon is el tudod készíttetni, ha szerzel megfelelõ anyagot hozzá.
    hát ez azért megaluxus motyó a hétköznapi swaggerek cuccához képest. Maga a swagging csak azt jelenti (ma már, gondolom) h minden cuccodat beletekered abba, amibe alszol leginkább a flycamp ponyvájába.

Egyébként gyalog biztos nem vinnék egy ilyet (majd' négy kiló) de autós/motoros túránál ideális és kényelmes lehet. Sokkal könnyebb sátrak vannak, vagy egy függõágy ponyvával is sokkal könnyebb és kisebb pakk, bár valószínûleg alacsonyabb komforttal.

Ez amit a képeken látok elég menõ, csorog utána a nyálam

A topic keresõszavai: