Oldala 133 of 222 ElsõElsõ ... 3383123131132133134135143183 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,321 to 1,330 of 2213

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    A jammer egy blokkoló, ami képes a gps, gsm, és egyéb rádió elven mûködõ készülékek adását, vételét "eltakarni", így kb 10-20 méteres körben nem mûködnek az eszközök...
    Köszi ezt tudtam, de ezt nem tudom mi:
    célszerû kiegészíteni egy aprs adóval is.
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Mizu Hozzászólás megtekintése
    Kinek a telefonját követted figyelemmel így? A lányodét, vagy ezt a telót vitte magával a lányod és számítógépen nézted merre mozog?

Ha a lányodét, akkor kellet valami beállítást eszközölni azon a telón?
    Idézet Eredeti hozzászóló Pityubá Hozzászólás megtekintése
    Kérdezném, GSM átjátszók, helyzetmeghatározása segítségével adja a pozíciót ?
    Igen. Háromszögel.

Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kinek a telefonját követted figyelemmel így? A lányodét, vagy ezt a telót vitte magával a lányod és számítógépen nézted merre mozog?

Ha a lányodét, akkor kellet valami beállítást eszközölni azon a telón?
    Kérdezném, GSM átjátszók, helyzetmeghatározása segítségével adja a pozíciót ?
    Tehát több simet is tud követni ???

Nem titok, hogy a gyerekek telefonjára lenne szuper ráállni. Természetesen nem azért, mert nem bízunk bennük és mert kémkedni akarunk utánuk, de már sok-sok szülõ mindent odaadott volna ha van ilyen lehetõsége, mikor eltünt a gyereke, telefonja kicsenget és hiába kérlelték a rendõrséget, hogy mérjék már be hol van a telefon. Nem tették, mert az állítólag "titkosszolgálati intézkedés". Valszeg sok-sok erõszakot, gyerekhalál és/vagy végleges eltûnést lehetett volna / és ilyen eszközökkel lehet ezután megakadályozni.

Még 1 kérdés: Ha a simmel kattintunk a linkre és követhetõ lesz, utána maradnia kell az okostelefonba, vagy átrakható egy normál régebbi telefonba és úgy is követi?

Ehhez kapcsolva egy másik felvetés/ötlet. Mikor megyünk kirándúlni, a virgonc kutyánk sokszor elcsatangolt egy-egy hosszabb túrákra. Volt hogy órákig hívogattuk, mire elõkerült szemlesütve. Ha egy egyszerû kis/könnyû telefont ráakasztanák egy feltöltõ kártyával. amit elõtte engedélyeztem egy okostelefonban, akkor legalább ilyen esetekben tudnám, hogy merre induljak keresni.

És jönnek az ötletek:
    Ha a kocsinkba tennék egy ilyen simmet egy telefonba, amit rákötnék az aksira (ezzel biztosítva, hogy ne merüljön le), akkor egy lopás esetén a jelölt pontba mehetnék haverokkal és pár testápolóval a kocsit visszavenni.

Vélemények?
    Még tapasztalgatom, de valószínûleg igen.
    Tehát: a telefonszámhoz tartozó simet követi. Így átrakható.
    Ma próbálgattam és nagyon jó.
    A nyomkövetés is jó, a sajátom is pontos képet adot, merre mozogtam ma. Néha pár métert téved.
    Gyors. Nagyon gyors.

Alapból egy jó védelem. Persze mindent meg lehet hekkelni, de szerintem a feketelábúak nem szaladgálnak ilyesmivel.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Sajna telefon lopás ellen nem jó, azonnal kitépi az aksit belõle a SIMet eldobja, szétvágja, megeszi, vagy nemtommit csinálnak vele.

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Sajna telefon lopás ellen nem jó, azonnal kitépi az aksit belõle a SIMet eldobja, szétvágja, megeszi, vagy nemtommit csinálnak vele.
    Tudok olyanról, hogy annyira nem volt esze, hogy felvette rögtön a lopás után és le is tagadta, hogy az másé lenne. Aztán csak pislogott mikor nyakon verte az apuci, mert pár tíz méterre volt a tett helyétõl és mögötte szólt egy jellegzetes bim-bam..

De ha csak elhagyás esetén megtaláljuk, vagy tényleg valami baja van, vagy kirándul, de elveszti eszméletét... stb.. sajnos sok minden elõfordulhat és csak akkor tudjuk meg igazán, hogy milyen jó mikor pont kell.

Nomeg Murphy törvénye szerint, ha valamink van akkor arra nincs szükségünk!
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Magam is gondolkodtam, hogy teszek egy jeladót a szamaramra. Állandóan csavarog. :-)

Nem tudom, megoszlanak a vélemények, de egyenlõre hasznosnak tartom a progit.
    Nálunk van egy akció terv, ha eljön az idõ a kölykök elindulnak. Van egy kis övtáskányi cucc: víz, fólia, tájoló, térkép, energia szelet, lámpa. Plusz egy bicaj.
    Az útvonal is megvan, bár még nem gyakoroltuk. Két nap alatt érnének ide.

Ilyenkor is jol jöhet a teló, persze ha mûxik.
    Az átjátszók valószínûleg tulterheltek lesznek. Bár ha jó idõben (idejében) indulnak el, akkor lehet. Néha majd maguk sem tudják merre járnak eléjük mehetek a terepjáróval, lóval, vagy gyalog.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Amit én linkeltem, az Android Eszközkezelõ, a telefont pontosabban az aktivált google accountot követi, tehát kiveszi a sim-et, de nem csinál factory resetet, és a telefonnal pl. felmegy egy bármilyen wifire akkor azonnal jelentkezik a telefonod, leadja a pozícióját. az elõbb próbáltam ki Másik simre még sípol is mint állat.
    Szóval eggyel beljebb tart a védelme, csak kikapcsolt, vagy teljesen letörölt telefont nem találsz meg vele. Az meg mikor kijön hírbe hogy a svéd fotózgatja magát és a haverjait a lopott telóval és ez felkerül a gazda google képtárába az priceless! DD

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    OK értem, nem is rossz 5 let.

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    2014-12-08 17.58.07.jpg2014-12-08 17.58.30.jpg2014-12-08 17.59.34.jpg2014-12-08 17.59.45.jpg
    A hétvégén az OBI-ban jártam. A Deltaplus csizma 2.200, A kis led-es Varta egy tartós elemmel 999 pénz. Utóbbiból vettem kettõt.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Pénteken elvoltam a szokásos havi bevásárlásomon. Sikerült venni pár dolgot.
    1db II VH-s gyalogsági ásót
    1db USA machetet
    1db Miltech kukrit
    1db MFH összecsukható fûrész
    2db NRG5
    3db Outdoor kekse