Oldala 11 of 23 ElsõElsõ ... 91011121321 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 101 to 110 of 222

Topic: Ruházat

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló kovu78 Hozzászólás megtekintése
    http://www.youtube.com/watch?v=6mOS9yvTfik

Bushcraft anorák -ez is nagyon jó szerintem
    Hmmm elgondolkodtató, kevés varrással szükség ruházatnak is megfelelõ.
    Poncsószerûen is lehet használni a pokrócot.
    Fej kibúvásához kb 30 cm hossz. egyenes vágást kell készíteni az összehajtott pokróc közepén, deréknál szíjjal, vagy kötözõanyaggal összekötni.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Olyanom van de télen abban fázom

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Városban tuti nem néznének meg ha prepper apácának öltöznék XDDD

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Riana Hozzászólás megtekintése
    nekem is is kéne télikabát városban és kintre vagy ez túl extrém hogy ami jó a természetbe abban a városban megfagy az ember és viszont? Vannak ezek a sokrészes túrakabátok ami városba is jó meg természetbe is de nem vagyok elájulva tõle és gyémántáron van. Plusz kezelhetetlen mert csak addig vízlepergetõ meg lélegzõ meg izémizé amíg nagyon spéci kencével nagyon spécin nagyon vigyázol rá szóval nem a legjobb
    a zubbony meg nem városba való mindennapos életvitelre.Férfiaknál még csakcsak de nõként azért eléggé megbámulnának és nem szeretnék feltûnést kelteni.fõleg nem este amikor bandákba verõdve rosszarcú egyének gyepálják egymást a buszmegállóban késekkel...
    A városban kevésbé fagy meg az ember, mert ha nem bírja a kabát, bele lehet menni egy kávézóba vagy kocsmába
    Amúgy meg városban az a lényeg, hogy ne legyen feltûnõ, terepen meg az, hogy védjen, és ne akadályozzon. A sokrészes túrakabátok annak jók, aki tele van lével, és havonta-kéthavonta egyszer tesz egy néhány kilométeres túrát.
    Ha mégis van ilyened, a speckó kencét cseréld le méhviaszos nyeregzsírra, lovasboltban kapni, 1000 huf/1-200g, több éves adag.

Nõként hihetetlen, hogy a zubbony nem ragadta meg a fantáziád Nagyjából 1000 forintból és pár óra szabadidõbõl át lehet szabni egy sima katonai zubbonyt is úgy, hogy már azért néznek meg az utcán. Gombokat lecseréled, mandzsetta, gallér rávarrás valamilyen színes, divatos anyaggal (csipkés hatású is lehet), a vállrészre, vagy a mellkas fölé egyéb felvarrót vagy hímzésmintát keresel, ráteszed, örülsz Zsinóros díszítést meg sem említem

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Given: 2

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése

Nõként hihetetlen, hogy a zubbony nem ragadta meg a fantáziád Nagyjából 1000 forintból és pár óra szabadidõbõl át lehet szabni egy sima katonai zubbonyt is úgy, hogy már azért néznek meg az utcán. Gombokat lecseréled, mandzsetta, gallér rávarrás valamilyen színes, divatos anyaggal (csipkés hatású is lehet), a vállrészre, vagy a mellkas fölé egyéb felvarrót vagy hímzésmintát keresel, ráteszed, örülsz Zsinóros díszítést meg sem említem
    Az asszonykám egy használt ruhásnál választott magának egy DPM alsót-felsõt...
    Megtetszett neki, lehet kissé át is alakítja majd. :

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Given: 2

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Riana Hozzászólás megtekintése

Városban tuti nem néznének meg ha prepper apácának öltöznék XDDD
    Hidd el, amilyen ruhákban bóklásznak manapság, szerintem nem tûnnél ki a tömegbõl...
    Amúgy Tankinak jó ötletei vannak, amiket meg is valósított

Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én annak vagyok a híve, hogy legyen bõven tartalék, minden hónapban veszünk 5-10 ruhát fejenként.
    Használtruhaboltban 100 Ft-ért olyan darabokat veszek, amelyek ritka jó minõségûek, vastag, erõs, minõségi anyagból készültek, aztán varrónõvel még pár 100 Ft-ért átszabatok többet egyszerre olyanra, ami nekem ízléses és nõies. Sehol nem találtam még olyan jó meleg ruhaanyagokat, mint használtruhásoknál, gazdag sznobok által levetett darabok között. Igaz ez pulcsira, nadrágra, kabátra. És így összeegyeztethetõ a meleg, strapabíró öltözék a városi megjelenés kívánalmaival.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,230
    Given: 1,209

0 Not allowed!
    https://www.facebook.com/video.php?v=10153423215163084

Jó sok féle módon lehet hordani.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Bacskiskun
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    http://www.decathlon.co.hu/sibir-kab...d_8222570.html

A decathlon vadasz reszlegen vettem! Majdnem olyan eros a kulseje mint a motoros cordurae, igy nem kell felteni a gallyaktol, tovisektol!

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Extrém hidegre kinek mi az ajánlata pl. ha több órán át kell egy helyben álldogálni -15-20 C fokban?