0

Ma voltam a Metróba feltölteni a készleteket. Bár arra törekszem, hogy mindent magunk állítsunk elõ, de wc papírt még nem tudunk.
Egyébként is jó ha van készlet. Mi van, ha nincs idõ gabonát õrölni, lisztet szitálni?
A Metróban a Panzani tészta akciós. Nagyon szeretem. A legtöbb 7-10 perc alatt megfõ, de nyersen is fogyasztható. :-)
200-250 Ft/db áron van, fajta függõ. Vettem három kartonnal.
Vettem 10 kiló sót, ezt állatbõrökhöz használom, étkezésre ott a parajdi.
Gyermelyi lisztet, ez adalék mentes.
WC papírt, lebomló mosogatószert.
És persze szaloncukrot. :-)
Kávét nem sikerült, mert nem adok egy ezrest zacskónként. Mikor kiköltöztem 300 forint volt egy segafredo, most 900-1.100.
Kb 10e Ft volt, uj, a brit hadseregben hasznaljak, camo ala: image.jpg
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Este a Mountexben jártam és leakasztottam egy Opinel carbone 8-ast. 2680 Ft. Ma már ezzel vacsorázok
Közben nézegettem a zárszerkezetet és annyira ki van találva, hogy hihetetlen. Elfordítva jobb és balkezesek is ugyan olyan kényelmesen használhatják, és biztosan tartja a pengét.
Nem saját kép.
![]()
Last edited by Grafitos; 12-16-2014 at 07:02 PM.
Thumbs Up |
Ár-érték arányban az egyik legjobb bicska! Használd egészséggel.
Opinel bicska mindig van a kocsi kesztyûtartójában. Én is nagyon szeretem, iszonyat jól vág.
Ma lepett meg a párom egy új cipõvel a Decathlonból, mivel a régi túracipõmet kevesebb mint 1 év alatt szétjártam. Bár nem vagyok túlsúlyos, mégis úgy járok mint egy elefánt és minden cipõt tönkreb**ok.Kíváncsi vagyok ez medíg fogja bírni?
land-100-vadaszcipo.jpg
Ami nem csak túlélni, hanem élni tanít a vadonban, na az a Bushcraft.
Thumbs Up |
A BauMax-ban minden tüzeléssel kapcsolatos dolog féláron van!
Ugyan nem nagyon van rá szükségem, de vettem egy kis kályhát. 48000 helyett 24000 volt így.
Most vegyetek sparheltet féláron! Nekem már van.
Ja és vettem egy elektromos kandallóporszívót 6000 ért. Egész jó, minden dzsuvát fel lehet vele szívni.
Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!
Thumbs Up |
Ezt sajnos cáfolnom kell: a laminált padló teljes áron van.A BauMax-ban minden tüzeléssel kapcsolatos dolog féláron van!