0
Nos a témába vágó képeket találtam az emlékeim közt, megosztom véletek.
Kanálégetési próbálkozásom anno. (majdnem átégettem)
Csatolmány 4516
Ismerõsöm faragókését is kipróbáltam, erdei szederlekvár fõzéshez kellett a fakanál.
Csatolmány 4518
Csatolmány 4517
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Egyelõre szeretném a kanálfaragó kést mint eszközt kitapasztalni és megtanulni a használatát. Gondoltam megajándékozom magam karácsonyra egyel, de nem is olyan könnyû beszerezni, mint elsõre kinézett. Tudtok linket, vagy boltot, ahol emberi áron kapható?
Más:
Tegnap az Opinel carbon 08-am randizott egy kis reszelt tormával és egész éjszaka élvezték egymás társaságát
Ez lett az eredménye:
(Minõsíthetetlenül szXr képek..szokásos)
![]()
Szerintem szép lett
Last edited by Grafitos; 12-18-2014 at 10:21 AM.
| Thumbs Up |
Ja rámférneAlias még nyugdíjazza is a gépeit aztán mennek az öregotthonba végnapjaikra..Nekem csak ez a szXr teló jutott, de van képem használni..
| Thumbs Up |
megnézetem a panasonic-ot amit a gyerek használt 6 megapixel 3 X zoom. nem mindig tolja ki az optika részt megnézetem azt megkapod...gyerek megkapta a 16 mp 26 X zoom Nikonomat. nevemre nem veszlek azért![]()
| Thumbs Up |
Leborulok önzetlen segítõkészséged elõtt..van nekem egy kis Nikon kompaktom, amit egyszer a földön találtam memókártya nélkül..az is fényképez, csak van hogy még rosszabb képeket csinál mint a telefonom. Nem tudom mi lehet a baja. Úgy vagyok vele, hogy inkább hasznosat veszek, mint pl ez a kis Opi..pedig ez a pénz mehetett volna egy haszontalan fotógépbe is. Jól van ez így ahogy van..inkább tényközlésre kellenek a képek, mint hencegésre és a lényeg így is látszik rajtuk....általában
![]()
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
En ezzel szemezek:http://www.faragoszerszam.info/terme...-kes-balkezes/
| Thumbs Up |
ezzel én is..jónak tûnik.
Nekem még az árával kell kicsit barátkoznom, de nincs túl sok opció a piacon, úgyhogy lehet ez lesz
| Thumbs Up |
Tegnap vacsorára thai gyömbéres, csicseriborsós csirkét készítettem. A szeletelésben és a zöldség elõkészítésben is az Opi 08-at vetettem be. Zseniális kis bicska. A nyélkiképzés miatt nagyon jól irányítható a penge,élvezet vele a munka. Konyhai felhasználásra is ajánlom mindenkinek!
| Thumbs Up |
| Received: 111 Given: 66 |
Mivel otthon nincs net(nem azért mert, hanem azért van a melóhelyem és nem melózok már komolyabban,
így 1 ideig nem látogatom a fórumot.
Ez úton kívánok mindenkinek kellemes Ünnepeket és Boldog új Évet és köszönöm
a sok hasznos tanácsot,infót amit ide felpakoltok.
Hát akkor majd jövõre.
Jót ne halljak rólatok.
(azért ide írtam mert ide írtam.)