0
Karácsonyi ajándékom a fórumnak.
Összegyûjtöttem az ünnepi túlzásba vitt evések következményeire, emésztési zavarokra, puffadásra, émelygésre, stb. a természetes megoldásokat. Ezek mind önállóan is hatnak (párat bekeverve még több okozatra jók, a legtöbbjük még bakteriális gyomorfertõzésekre is).
Vérehulló fecskefû, kurkuma, apróbojtorjánfû, gyermekláncfû, feketeretek, kutyabengekéreg, katángkóró, máriatövis, borsikafû, édeskömény, borsmenta, fodormenta, szurokfû, gyömbér, kömény, zsályalevél, sóskaborbolyagyökér, cickafarkfû.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
http://pozitivnap.hu/technika-es-tud...k-a-balatonnal
2015. március 27-én a próbaüzemet követõen megnyitja kapuit a Gyógynövény-völgy ökoturisztikai Látogató- és Oktatóközpont Zánkán.
Egész évben hazánk egyik legváltozatosabb gyûjteményével fogadják az érdeklõdõket: az évszaknak megfelelõen több mint 500 gyógynövény fajjal ismerkedhetünk itt meg izgalmas és interaktív programok segítségével.
![]()
Kava-kava, gyakorlatilag épp berúgtam tőle.(Bár én alkoholt pont nem iszom.)
Érdekes, hogy itthon még ez sem forgalmazható emberi fogyasztásra, csak botanikai és analitikai célra árusítható. Persze az már a te dolgod, hogy vásárlás után milyen célra használod. Érdekes tapasztalat volt, mértékkel fogyasztva szerintem kiváló alternatívája az alkoholnak.