0
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Sziasztok.
Úgy érzem, a rám gyakorolt hatása miatt meg kell említenem ezt az igazán csodálatos kivonatot. A fejbõröm télen gyakorta megfázik és hámlani kezd(nem korpás)..bõrgyógyász javasolta a teafaolajat. A samponhoz keverve néhány héten belül lecsökkentette a tüneteket.
Utánaolvasva tényleg egy csodás anyagról van szó, amit érdemes alaposan megismerni. Azóta a tusfürdõhöz is keverek belõle, frissíti és dezodorálja a bõrt. Rendszeresen használom és nagyon bevált.
Gomba-baktérium és vírusölõ szer, mely az immunrendszert is támogatja..
Itt egy cikk a hatásairól:http://szabadonebredok.info/teafaola...-antibiotikum/
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Elképesztõen erõs az illata, már-már zavaróan, de ettõl függetlenül mûködik. Borotválkozás utáni arcszeszként is használható amúgy.
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 1 |
Agresszív, de ezen kívül nekem is pozitív tapasztalataim vannak
Keverési arány? Tesztelve többféle aránnyal?
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Kinyomod a teneredbe a sampont, aztán rácseppentesz 5-10 cseppet a fiolából. Ha kevés, azt is érezni fogod, ha meg sok, akkor mindenki más is érezni fogja
Arcszesznek úgy használom, hogy egy vattadarabot beitatok vele (ne tocsogjon), és azzal végigmegyek az arcomon.
Nyílt sebbe ne kerüljön, meg nem árt, csak besza-behu lesz tõle![]()
| Thumbs Up |
| Received: 56 Given: 144 |
Szia,
Az Illo olajok topic 6. hozzaszolasakent en is irtam rola.
Bel
Én ezt a hidegen sajtolt Teafa szappant használom, nékem bevált, igaz a jót meg kell fizetni.
![]()
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 1 |
teljesen lenyúzódott vízhólyagba (nemtom hogy hívják azt igazából) nyugodtan mehet töményen... szerintem nyílt sebbe is ha úgy van, hogy kell a fertõtlenítés és a gyors gyógyulás, nem kell anyámasszony katonáskodni
ugyanakkor ha valakinek van jó/rossz tapasztalata a nyílt seb kezelésérõl vele akkor megerõsíthetne, vagy cáfolhatna![]()