Szavazási eredmény megtekintése: Kutya vagy macska?

Szavazók
27. Te nem szavazhatsz
  • Kutya

21 77.78%
  • Macska

6 22.22%
Oldala 2 of 5 ElsõElsõ 1234 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 11 to 20 of 47

Topic: Kutya vagy macska?

Member iMac's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Österreich
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Mancsot a fél világ ismeri Sok ember köszönheti neki az életét Személyesen is találkoztam vele

Senior Member Fallout11's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Pest megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Inkább kutyás vagyok, van három macskánk is. De õk elég önfejûek ahogy IMAC is írta. Inkább csak szeretgetni valók már ha éppen kedvük van hozzá és hagyják.

Member hunprep's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Lakhely
    Budapest, Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én inkább kutyára szavaznék.

Nincs különösebb bajom a macskákkal, de számomra igazi "négylábú társ" csak a kutya lehet. Korábban két kutyám is volt, most sajnos egy sincs, de szeretnék megint, mert már nagyon hiányzik a házból egy kutya sürgölõdése

Édesapám is nagyon kutyás, õ az airdale terrierre esküszik.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nálam is a kutya a nyerõ..van egy mentett puli keverékem Grafit..ezért futok Grafitos néven

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Magtárban vagy macska van, vagy egér. A területet meg hagy õrizze néhány loncsos komondor.
    "There are two dangers in not owning a farm: the belief that heat comes from the furnace and food comes from the supermarket."

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    A macskákat csak nem érdeklik a dolgok. Idomíthatóak, ha akarnak valamit, megcsinálják. Trükköket is tanulnak ha hasznuk van belõle, de a semmiért nem fárasztják magukat. Tudnak õk sok mindent, csak nem érdekli õket semmi, bennük van a "tudom, csak lesz*rom" mentalitás.

Hogy melyik macska mennyire okos, az meg "személyiség függõ". Kutyákra ugyanúgy igaz. Az egyik macskánk például nagyon hamar rászokott a macska alomra, a másik meg sokáig nem volt hajlandó megtanulni a "WC" használatát.

A két kutya amikre vigyáztam, az egyik okos volt, a másik rettenetesen buta.

De ahogy valaki oda is írta a cikk alá, ez függ a fajtától is, a neveléstõl, a gazdától. Az hogy a macska megy-e ha hívja a gazdája, az meg szintén függ attól, hogy álmos-e, vagy teljesen ébren van. Hogy jó-e az idõ, vagy hideg van és befészkelte magát egy meleg helyre. Hogy éhes-e vagy tele van a hasa.

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Már megértem a macskásokat, ettõl függetlenül csak akkor lenne macskám ha feltétlenül szükséges lenne. Nameg a macskaféléket 20kg fölött szeretem.
    Biztosan személyiségfüggõ is a dolog, de valljuk be, a kutyák sokkal taníthatóbbak, értelmesebbek. Én még nem láttam macskát parancsra kúszni, ugatni, támadni, engedni, õrizni. A kutyák között a hibás egyedeket meg könnyen ki lehet szûrni. Ha tenyésztõtõl veszed, megnézed a szülõket meg az alomban hogy viselkednek a kölykök. Ha menhelyrõl, aki ismeri a kutyákat már látja hogy értelmes-e. Sok idióta kutya a környezete miatt olyan (idióta gazda pl. vagy idióta szaporító). Meg vannak degenerált fajták, ilyen pl. a csivava. Viszont ha veszel egy jó malinois, dobermann, rottweiler vagy német juhász kölyköt (a teljesség igénye nélkül), azokat gyakorlatilag olyan szépen be tudod tanítani, hogy feltétlenül engedelmeskedik neked, parancsra õriz tárgyakat, támad, ül, fekszik, helyére megy, hozzád jön. Azért ez jó érzés, hogy van egy gyakorlatilag kiképzett "katonád", aki végrehajtja a parancsaidat és az életét áldozza érted akármikor.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ...na meg a cicák keveset is esznek...nem úgy mint a kis barátok....Csatolmány 1576
    ...ugye adunk neki egy puszit....Csatolmány 1577

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Doom! Szép kutyák, a tieid? Bernáthegyi vagy moszkvai õrkutya?

A topic keresõszavai: