0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Bibis az ujjad öcsém? 2108.jpg
Thumbs Up |
Tudom; hiszen egy cipõben járunk.Az életem nagy része azzal telik, hogy védem a hátam, ezért sokszor másként jár az agyam...![]()
Felvetek a "ki húzza tovább"-hoz egy félig-off, alternatív szálat. Az összeesküvés-elméletet.
Nem gondoljátok, hogy a konfliktuskezelésekkel, személyes vonatkozásokkal, melyekben kitárulkoztok - kiszolgáltatjátok magatokat?
A fórum nagy része nyilvános, köztük sok lényeges beszélgetés is van; de a regisztráltak többsége is szemlélõ marad. Nem csak azoknak árultok el stratégiai terveket, adtok leírásokat, akik ezt viszonozzák; bárki nyugodtan elemezhet, profilozhat minket a háttérbõl. Fõleg a viták hevében könnyû kiismerni, gyenge pontokat találni. Nem az jár a legjobban, aki szellemként tájékozódik, s amúgy mindent megtart magának?
Egy kis pszichológiával már lehet csapdát állítani és megtéveszteni. Vagy nagyjából tudni, merre érdemes tapogatózni.
Ilyen információknál már jobb lenne átlépni a való világba, ahol húsvér emberek bizonyítanak és eszelik ki a túlélõsdi komolyabb fortélyait. Ha ez abszolút nem járható (tudom, hogy így van), akkor is egy zárt csoportot alkotni a neccesebb dolgokhoz olyanokból, akik már "le vannak tesztelve".
Nem a kirekesztés a lényeg, csak a szûrés; egy biztonságos keretadás...
Na urak én most elindulok egy év búcsúztató buliba , a program zenés szórakozóhelyek látogatása erõs italfogyasztás mellett , éjjel kettõ után túlélés valamelyik élõzenés szórakozóhelyenmajd menetgyakorlat hazafelé , navigációs problémák elhárítása majd hûtõben található reggeli fejadag elfogyasztása után a gyakorlat véget ér ....
![]()
Menjetek ti is igyatok valamit jövõre találkozunk . BUÉK .
Vietnamiveteran
neked is BÚÉK ! jó szórakozást!![]()
...aki akar privátban megtalál....nem kívánok tovább a bokszzsákotok lenni...BUÉK!
Thumbs Up |
Nálunk ma kétszer volt ERÕS földrengés!
Jól kezdõdik az év!
A civakodóknaköés megsértõdõknek pedig egy újévi jókívánság:
Gondoljatok mindig úgy erre a napra, mintha ez lenne az utolsó békés nap.
És minden elkövetkezõ nap tegyétek ugyanezt.
A reggeli 3,8-as, a délelõtti 3,9-es volt. Mindkettõ besorolása: csekély mértékû.
Azért, még nem készülnék a világ végére.![]()
http://www.foldrenges.hu/index.php?o...esek&Itemid=12
Gondolom, az epicentrumban többnek tûnhetett...
Thumbs Up |
Received: 151 Given: 4 |
Ne aggódjatok, én már leprofiloztam itt minden törzsfórumozót, meg átírtam a tudjukkik rendszerében, hogy ártalmatlan hülyék vagyunk
A pszichológiáról meg a csapdázásról annyit, hogy a pszichológia olyan, mint képzeletben szexelni, és az egyéni valóságainkban nagyjából annyit is ér![]()