Oldala 21 of 34 ElsõElsõ ... 11192021222331 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 201 to 210 of 338

Topic: Ki húzza tovább?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Bibis az ujjad öcsém? 2108.jpg

Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az életem nagy része azzal telik, hogy védem a hátam, ezért sokszor másként jár az agyam...
    Tudom; hiszen egy cipõben járunk.

Felvetek a "ki húzza tovább"-hoz egy félig-off, alternatív szálat. Az összeesküvés-elméletet.
    Nem gondoljátok, hogy a konfliktuskezelésekkel, személyes vonatkozásokkal, melyekben kitárulkoztok - kiszolgáltatjátok magatokat?
    A fórum nagy része nyilvános, köztük sok lényeges beszélgetés is van; de a regisztráltak többsége is szemlélõ marad. Nem csak azoknak árultok el stratégiai terveket, adtok leírásokat, akik ezt viszonozzák; bárki nyugodtan elemezhet, profilozhat minket a háttérbõl. Fõleg a viták hevében könnyû kiismerni, gyenge pontokat találni. Nem az jár a legjobban, aki szellemként tájékozódik, s amúgy mindent megtart magának?
    Egy kis pszichológiával már lehet csapdát állítani és megtéveszteni. Vagy nagyjából tudni, merre érdemes tapogatózni.
    Ilyen információknál már jobb lenne átlépni a való világba, ahol húsvér emberek bizonyítanak és eszelik ki a túlélõsdi komolyabb fortélyait. Ha ez abszolút nem járható (tudom, hogy így van), akkor is egy zárt csoportot alkotni a neccesebb dolgokhoz olyanokból, akik már "le vannak tesztelve".
    Nem a kirekesztés a lényeg, csak a szûrés; egy biztonságos keretadás...

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Given: 4

0 Not allowed!
    Na urak én most elindulok egy év búcsúztató buliba , a program zenés szórakozóhelyek látogatása erõs italfogyasztás mellett , éjjel kettõ után túlélés valamelyik élõzenés szórakozóhelyen majd menetgyakorlat hazafelé , navigációs problémák elhárítása majd hûtõben található reggeli fejadag elfogyasztása után a gyakorlat véget ér ....

Menjetek ti is igyatok valamit jövõre találkozunk . BUÉK .

Senior Member kovu78's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Vietnamiveteran
    neked is BÚÉK ! jó szórakozást!

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Scabiosa Hozzászólás megtekintése
    Tudom; hiszen egy cipõben járunk.

Felvetek a "ki húzza tovább"-hoz egy félig-off, alternatív szálat. Az összeesküvés-elméletet.
    Nem gondoljátok, hogy a konfliktuskezelésekkel, személyes vonatkozásokkal, melyekben kitárulkoztok - kiszolgáltatjátok magatokat?
    A fórum nagy része nyilvános, köztük sok lényeges beszélgetés is van; de a regisztráltak többsége is szemlélõ marad. Nem csak azoknak árultok el stratégiai terveket, adtok leírásokat, akik ezt viszonozzák; bárki nyugodtan elemezhet, profilozhat minket a háttérbõl. Fõleg a viták hevében könnyû kiismerni, gyenge pontokat találni. Nem az jár a legjobban, aki szellemként tájékozódik, s amúgy mindent megtart magának?
    Egy kis pszichológiával már lehet csapdát állítani és megtéveszteni. Vagy nagyjából tudni, merre érdemes tapogatózni.
    Ilyen információknál már jobb lenne átlépni a való világba, ahol húsvér emberek bizonyítanak és eszelik ki a túlélõsdi komolyabb fortélyait. Ha ez abszolút nem járható (tudom, hogy így van), akkor is egy zárt csoportot alkotni a neccesebb dolgokhoz olyanokból, akik már "le vannak tesztelve".
    Nem a kirekesztés a lényeg, csak a szûrés; egy biztonságos keretadás...
    Persze...
    Elemezz csak. Mire mégy vele? Most sem jutsz ki egykönnyen ide, nem még akkor.
    Ami az ötletedet illeti, éppen most töröltem egy ilyen programot, mert az embereket nem érdekli.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ...aki akar privátban megtalál....nem kívánok tovább a bokszzsákotok lenni...BUÉK!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ...aki akar privátban megtalál....nem kívánok tovább a bokszzsákotok lenni...BUÉK!
    Kellesz nekünk Doom!

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nálunk ma kétszer volt ERÕS földrengés!
    Jól kezdõdik az év!
    A civakodóknaköés megsértõdõknek pedig egy újévi jókívánság:
    Gondoljatok mindig úgy erre a napra, mintha ez lenne az utolsó békés nap.
    És minden elkövetkezõ nap tegyétek ugyanezt.

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    A reggeli 3,8-as, a délelõtti 3,9-es volt. Mindkettõ besorolása: csekély mértékû.
    Azért, még nem készülnék a világ végére.
    http://www.foldrenges.hu/index.php?o...esek&Itemid=12
    Gondolom, az epicentrumban többnek tûnhetett...

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Scabiosa Hozzászólás megtekintése
    Nem csak azoknak árultok el stratégiai terveket, adtok leírásokat, akik ezt viszonozzák; bárki nyugodtan elemezhet, profilozhat minket a háttérbõl. Fõleg a viták hevében könnyû kiismerni, gyenge pontokat találni. Nem az jár a legjobban, aki szellemként tájékozódik, s amúgy mindent megtart magának?
    Egy kis pszichológiával már lehet csapdát állítani és megtéveszteni.
    Ne aggódjatok, én már leprofiloztam itt minden törzsfórumozót, meg átírtam a tudjukkik rendszerében, hogy ártalmatlan hülyék vagyunk

A pszichológiáról meg a csapdázásról annyit, hogy a pszichológia olyan, mint képzeletben szexelni, és az egyéni valóságainkban nagyjából annyit is ér