0
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
Cordura anyag átfestéséhez van tippetek ? Ddpm-et szeretnék átfesteni kicsit itteni terepszínûbbre .
| Thumbs Up |
| Received: 269 Given: 323 |
Segítséget szeretnék kérni olyanoktól akik tudnak tippeket adni Budapesten hol lehet jó áron jó minõségû akár munkába is hordható (irodai) gatyát esetleg felsõket beszerezni. Végigolvastam én a topicot de a sokat emlegetett bdu névvel sokra nem mentem. Nem tudom, most itt eredeti katonai forrásból származó darabokról vagy amiket én találtam kópiákról beszéltek.
Sajnos gatya fronton vagyok a legnagyobb szívásban. Vettem már olcsó kínai farmert most kínomban több darabot és ezeket hordom míg szét nem hullanak mert elõtte beruháztam baromi drága levis és energy farmerekbe de igazából silány ezeknek is a minõsége (1 évet bírtak sok jóindulattal) ezért döntöttem most a legolcsóbb kínai mellett, mivel ezekbõl kijön egy normális árából 5-6db simán.
Pulcsiban sem vagyok sokkal elõrébb, szívesen vennék én fel kötött pulcsit de mostanság valahogy olyanok ezek mint a szeletelt felvágott, valami ûrtechnológiával el tudják olyan szinten vékonyítani õket, hogy egy csúnyább ránézésre azonnal szétszakadnak, esetleg ha nem óvatosan veszem le akkor is megszakad az anyaguk. Régen még a Józsefvárosin sikerült vennem két rendes kötött pulcsit amik ki is bírtak olyan 4-5 telet de sajnos már azok feladták, decathlonos quechua polárokat vettem még anno mikor bejött az országba és az akkor vásárolt polárjaim még valemennyire mûködnek de amiket az elmúlt 2-3 évben vettem már a leggagyibb kategóriát képviselik. Én el sem akartam hinni, hogy a 2. (!!!) mosás után már bolyhosodni kezdett, a harmadik után már nem vagyok hajlandó felvenni max itthonra mert teljesen gázul néz ki. Azon kívül amit elsõre vettem minõségi zippzárral rendelkezett, az ujjak végén a mai napig feszes gumírozással voltak ellátva, most már ez is a múlté, max a magas árkategóriában vannak benne ezek az apró de funkcionális dolgok
Ha valakinek vannak tapasztalatai normál utcai tartós ruhákkal kérem ossza meg velem akár priviben is mert már lassan tényleg csak a kínaiban fogok megvenni mindent mert a márkásak is ugyanannyit, max 2x annyit bírnak ki.
Még egy rövid sztori:
Anno olyan 14-15 éve vettem pult alatt olcsón nike melegítõ gatyát. Konkrétan 10évet kibírt különösebb probléma nélkül, azért már a végén észrevettem, hogy kezdi feladni de ugye megszolgálta az anno magas árát (még pult alól is elég drága volt). A következõ ugyanilyen melegítõgatya vásárlás ugyanez a márka és 2 azaz kettõ év után nézett ki úgy, mint az addigra 12 éves elõzõ (addigra már az is feladta a harcot teljesen). A régi nem elszakadt vagy megnyúlt hanem elkopott a combomon az anyaga a sok benne megtett km-tõl. Az új megnyúlt és rolytosodott a cipõnél ami hozzáér szára. Botrány...
| Thumbs Up |
| Received: 1,236 Given: 1,215 |
Én farmert sose hordok, utoljára talán 12 éve lehetett rajtam farmer. BDU-ból a Propper-t veszem, nem tökéletes, de nem is ócska. A vastagabb kiszerelésû Propper ruházatok pedig kifejezetten erõsek. (A vékonyabb nyáriak kevésbé.)
Most vettem Gildan kapucnis pulóvereket (rögtön 9 darabot). Szerintem életem egyik legjobb befektetése volt, mert eBay-en olcsó volt, ledumáltam az árussal, hogy sokkal olcsóbb szállítási díjjal küldje el. A minõsége ezeknek a pulóvereknek pedig kiváló. Nem az a vékony béna pulóveranyag, hanem a beül bolyhos fajta.![]()
Ha jó minõséget akarsz, akkor ott az 5.11-es márka is. Õk is gyártanak ruházatot.
Én fekete és terep színû nadrágokat szoktam venni. Ha nem akarsz kilógni a sorból, akkor jó ötlet lehet drapp színben megvenni, az nem annyira feltûnõ.![]()
http://tuleloblog.blogspot.com
https://www.facebook.com/Túlélõblog-192123530821899/
Adakozás tárhelyre/domainre (PayPal): http://magyarprepperforum.us/donations/adakozas_MPF.htm
MagyarPrepperForum Discord chat: https://discord.gg/Rja2yhQZd2
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Én 4-5 éve vettem üzlet felszámolásból féláron Timberland nadrágokat (2 db). az egyik zsebes terepes a másik sima nadrág. Hát így is drágák voltak 12500/db de kegyetlenül jók.
A terepes zsebes konkréten azóta munkásnadrág (favágás, autószerelés, esztergálás, hegesztés) és semmi baja, minden zseb a helyén, nem rojtos a szára stb...
Találni olx-en vaterán is (újan) prbáld ki ha találsz neked elfogadható áron.
| Thumbs Up |
| Received: 269 Given: 323 |
Köszönöm az eddigi tippeket, egyedül a timberland márka ismerõs ezek közül de arról is csak az ára miatt vannak emlékeim hiszen 30-40e Ft-ot egy nadrágért szerintem csak a kiemelten jó anyagi helyzetûek tudnak adni. Sajnos én nem de ezentúl figyelem majd hátha valahol megfizethetõ áron is találok belõlük, a 10-15e környéke még belefér ha valóban tartós
Persze várom továbbra is a tippeket, esetleg ha budapesti valami militária boltban tudtok jó minõségû eredeti katonai cuccokról szólhatnátok mert nézegetem õket de sok ötletem nincs, hogy melyik az ami valóban katonai felhasználásra készült és melyik amelyek csak utángyártott vackok.
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
Gildan kapucnis pulóverem van , árához képest vastag , jó anyag , venni fogok még párat . 3500 /db kb .
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
szia
legiosmilitary-ban kapsz eredeti cuccokat jó áron. ha van pénz akkor plázában camel activ és a timberland cuccok is jók. a vatera-ban nem bíznék egyre több a hamisítvány amit eredetinek árulnak. legios military nagyon korrekt ha nem jó vagy gondod van visszaviszed kicseréli.
| Thumbs Up |
Túlélõ jól mondja, az 5.11 nadrágok nekem nagyon beválltak. Nem a legolcsóbb kategória, de minõségben és kényelemben az elsõk közt van LE felszerelés terén.
http://shop.milipol.hu/hu/bolt/nadragok
| Thumbs Up |
Az 5.11 nadrágok szerintem is nagyon jók! Ráadásul van belõle nõi változat is!![]()