Oldala 10 of 72 ElsõElsõ ... 891011122060 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 91 to 100 of 714

Topic: Fallout

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Keresd a térképen Arefu -t. Az lesz az.

http://fallout.wikia.com/wiki/Arefu

Kösz a tippet, megvolt Arefu és a vámpír banda, most nem toltam el... elõször nekiálltam lehentelni õket, mert a gyomrom felfordult az ideológiájuktól.
    Most simán megegyeztünk... van pár megoldási lehetõség! Sok új lehetõséget találok a kérdezz-felelek játékban, képlékeny a játék.
    Én nem piszkálnám az oroszokat!

Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Ha összehozod az üzletet Arefu, és a vámpírok között, és visszamész a vámpírokhoz, akkor megkapod a gázlángpallos leírását, és még a vércsomagok felhasználásának módját is. Én megvettem a gázlángpallos leírását elõször, majd aztán megkaptam a vámpíroktól is, így már egy 10%-al hatékonyabb fegyvert tudtam építeni.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Sipi1989 Hozzászólás megtekintése
    Ha összehozod az üzletet Arefu, és a vámpírok között, és visszamész a vámpírokhoz, akkor megkapod a gázlángpallos leírását, és még a vércsomagok felhasználásának módját is. Én megvettem a gázlángpallos leírását elõször, majd aztán megkaptam a vámpíroktól is, így már egy 10%-al hatékonyabb fegyvert tudtam építeni.
    Nekem kapásból odaadták a gázláng pallos leírását, egy üzletet ajánlottam, ha békén hagyják Arefut, kapnak vércsomagokat... Több verzió is volt, ezt szúrtam ki.
    A vércsomagok felhasználásáról nem tudok semmi! (Legalábbis itt nem volt szó róla) Másodszor játszom a játékot, és a játék gerince nem változott, de a küldetésekben ismeretlen opciókat találok. Tetszik ez a fajta képlékenység.
    Hadd kérdezzem: minden helység része valamelyik x helyen felvehetõ küldetésnek, vagy ad-hoc?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Bajban az NCR

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A zsákmány

Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Én már sokadjára játszom, és az alapján minden helyszín ad küldetést, viszont a felfedezésükben nem mindig kapsz segítséget. Tehát pl.: Oázisról soha nem beszélt nekem egy NPC sem, csak a felfedezõ perk felvétele után láttam meg a térképen, akkor van egy pici város 2 kalibából, ahol egy nõ megkér, hogy vigyek neki Nuke Cola Kvantumot, na errõl se beszélt senki, de ad küldetést. Ellenpélda Nagyváros, ahol megkapod Paradise Falls irányát, majd ott Kislámpafény koordinátáit, ami mellesleg a fõküldetéshez kell. Szerk: lemaradt, hogy vannak olyan helyszínek, mint pl.: néhány menedék, amit a fellegvár számítógépébõl szedsz ki, ahova szerintem semmilyen küldetés nem tartozik, bár megtudhatod, hogy esett el a menedék, de ezen kívül vannak erõmûvek, és hasonlók, ahol tényleg nincs küldetés.
    Last edited by Sipi1989; 01-03-2015 at 10:04 AM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Sipi1989 Hozzászólás megtekintése
    Én már sokadjára játszom, és az alapján minden helyszín ad küldetést, viszont a felfedezésükben nem mindig kapsz segítséget. Tehát pl.: Oázisról soha nem beszélt nekem egy NPC sem, csak a felfedezõ perk felvétele után láttam meg a térképen, akkor van egy pici város 2 kalibából, ahol egy nõ megkér, hogy vigyek neki Nuke Cola Kvantumot, na errõl se beszélt senki, de ad küldetést. Ellenpélda Nagyváros, ahol megkapod Paradise Falls irányát, majd ott Kislámpafény koordinátáit, ami mellesleg a fõküldetéshez kell. Szerk: lemaradt, hogy vannak olyan helyszínek, mint pl.: néhány menedék, amit a fellegvár számítógépébõl szedsz ki, ahova szerintem semmilyen küldetés nem tartozik, bár megtudhatod, hogy esett el a menedék, de ezen kívül vannak erõmûvek, és hasonlók, ahol tényleg nincs küldetés.
    Én is végigvittem 3x is, de mindig találtam új helyeket. A felfedezõ perk nélkül sose tudtam volna mindent végigjárni. New Vegasban pedig van egy hely amit nem tudtam elérni. Egy hegy tetején lehet, de hiába jártam körbe mindent, hiába kerestem bejáratot, ösvényt, hiába ugráltam felfelé, egyszerûen nem bírtam odajutni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez se rossz. Az eleje lassan indul, de aztán van benne harc meg a végén is el lehet gondolkodni.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Help!
    Játszott valaki a Fallout3, Point Lookout kiegészítõvel?
    Ha igen, legyen szíves megmondani, a megszentelt mocsárból hogyan lehet kihozni a pungamagokat.
    Amikor szüretelem a magokat, valami gázt lélegzem be, és igencsak varázsgombás látomásaim lesznek.
    A problémát az jelenti, hogy késõbb egy atomvillanással kizsebelnek...
    Tudom hogy ez sokkal kisebb probléma, mint ha a "nagylábamujján benõ a köröm", de ez lett volna az esti kikapcsolódásom...

Annyira röhelyes a kérdés, hogy ég a pofám, hogy megjelenik az "új hozzászólások" között.

A topic keresõszavai: