Oldala 19 of 54 ElsõElsõ ... 9171819202129 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 181 to 190 of 533

Topic: Hozzászólások áthelyezése, törlése, változtatása

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    2

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Mizu Hozzászólás megtekintése
    Nem érted?
    Azt talán érted, hogy Doom miért cseszett szét több topikot? Attól függetlenül, hogy õ nyitotta, nem lett volna joga olvashatatlanná tenni õket!
    Volt rá lehetõsége? Volt!
    Jó a rendszer? Döntsd el te, vagy a topiklakók!

Miért is van a javítási lehetõség??
    Nagyobb fórumokon nincs ilyen! Ott az az elv, hogy mindenki gondolja meg mit ír! Ha butaságot írt valaki, vagy megváltozott a véleménye, akkor azt nyíltan korrigálta egy új beírással, nem pedig sunyi módon odalopódzott a régi beírásához és korrigálta, vagy akár kitörölte teljesen!

Nem korrekt és fõként nagyon sérülékenyek így a topikok, a témák és a folyamatosság! Lásd ami történt a napokban sok topikkal!

Ez jó nekünk? Vagy kérdezem másképpen: Kinek jó ez?

Amit szerettem volna elérni Doom egy újabb topikjában, hogy a fejéhez kapjon, hogy elgondolkozzon rajta, hogy mit tett, hogy (esetlegesen) bocsánatot kérjen a vitapartnerektõl és minden olyan fórumozótól, aki bemegy azokba a topikokba és értetlenül bámul az összefüggéstelen pontok láttán. De a legfontosabb lett volna, hogy vállalja beírásait és leszokjon az utólagos törlésekrõl minden alkalommal mikor menstruál...

Kérlek írjál ki szavazást a javítási opció megszüntetésérõl!

Nem tartom így komolynak, korrektnek ezt a fórumot!
    Ameddig ez nem változik meg, addig én nem is kívánok több hozzászólást itt megtenni! És ezt nem úgy mondom mint Doom, aki teleirkálta ezzel pár napja ezzel a topikokat, majd ma megnyitotta újabb topikját, amit ha bedurcáskodik megint valamin, akkor ezt is szétcseszi a visszamenõleges törléseivel!

Uff én beszéltem!
    Szerintem, sem kell a szerkesztés gomb. Több esetben volt már olyan, hogy valaki baromságot írt, mint "szakértõ" vagy olyan képet tett fel, amibõl rögtön lejön, hogy nem ért a dologhoz. Utána meg csendesen törölte, amikor többen röhögtek.
    Vállalja mindeni a leírtakért a felelõsséget vagy csak az admin illetve az általa megbízott személyek engedélyével történjen törlés, módosítás.
    Ebben, teljesen egyetértek Mizu-val.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,005
    Given: 1,021

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Mizu Hozzászólás megtekintése
    Nem érted?
    Azt talán érted, hogy Doom miért cseszett szét több topikot? Attól függetlenül, hogy õ nyitotta, nem lett volna joga olvashatatlanná tenni õket!
    Volt rá lehetõsége? Volt!
    Jó a rendszer? Döntsd el te, vagy a topiklakók!

Miért is van a javítási lehetõség??
    Nagyobb fórumokon nincs ilyen! Ott az az elv, hogy mindenki gondolja meg mit ír! Ha butaságot írt valaki, vagy megváltozott a véleménye, akkor azt nyíltan korrigálta egy új beírással, nem pedig sunyi módon odalopódzott a régi beírásához és korrigálta, vagy akár kitörölte teljesen!

Nem korrekt és fõként nagyon sérülékenyek így a topikok, a témák és a folyamatosság! Lásd ami történt a napokban sok topikkal!

Ez jó nekünk? Vagy kérdezem másképpen: Kinek jó ez?

Amit szerettem volna elérni Doom egy újabb topikjában, hogy a fejéhez kapjon, hogy elgondolkozzon rajta, hogy mit tett, hogy (esetlegesen) bocsánatot kérjen a vitapartnerektõl és minden olyan fórumozótól, aki bemegy azokba a topikokba és értetlenül bámul az összefüggéstelen pontok láttán. De a legfontosabb lett volna, hogy vállalja beírásait és leszokjon az utólagos törlésekrõl minden alkalommal mikor menstruál...

Kérlek írjál ki szavazást a javítási opció megszüntetésérõl!

Nem tartom így komolynak, korrektnek ezt a fórumot!
    Ameddig ez nem változik meg, addig én nem is kívánok több hozzászólást itt megtenni! És ezt nem úgy mondom mint Doom, aki teleirkálta ezzel pár napja ezzel a topikokat, majd ma megnyitotta újabb topikját, amit ha bedurcáskodik megint valamin, akkor ezt is szétcseszi a visszamenõleges törléseivel!

Uff én beszéltem!
    Nagyobb fórumokon sokszor nincs javítási lehetõség, de tudom hogy milyen dühítõ tud lenni mikor valamit rosszul ír valaki és nem tudja kijavítani. A javítási lehetõség pont azért van itt jelen, mert az a fórumozók javára válik ha utólag javíthatják a rosszul írt, hibásan beírt dolgokat. Vagy rosszul írt link, rosszul betett kép, szerkesztési hiba, tömérdek ilyen dolog van.

Csak 1 napra tiltottam le a javítási lehetõséget, de rögtön volt visszajelzés, hogy ez nem jó így. Ha letiltom nem jó, de ha úgy hagyom akkor se jó. Igazából nincs jó válasz, biztosan van érv mind a kettõ mellett.

Felõlem lehet szavazás arról hogy lehessen-e szerkeszteni a dolgokat utólag. Nekem mindegy a végeredmény. Csak azt mondom hogy jó lenne már balhézás nélkül fórumozni, mert fárasztónak tartom ezt így.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ..annyiban igazat adok Mizunak,hogy egy Elnézést kérek kijár...nem akarok itt a törlések okáról beszámolni (akire tartozik megtettem)..
    ...mondjuk az jogos,hogy csak a moderátor töröljön (lesz meló )

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 31
    Given: 71

0 Not allowed!
    Doom: 2

Szerkesztés:
    Igen, mindkettõnek vannak elõnyei, hátrányai.
    A legjobb szerintem az lenne mint néhány helyen, hogy pár percig még lehessen szerkeszteni.
    De nem fontos, jobban belegondolva talán tényleg egyszerûbb lehet nélküle, fõleg ha ilyen nagy gubancokat csinál.
    Csak kicsit felhúzott elsõre a dolog, ezzel meg lehetett oldani azt a vacak automata moderációt is.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 4

0 Not allowed!
    Egyetértek az elõttem szólókkal , pár perces helyesírás kiigazítás belefér ,de a tartalmi változtatások , törölgetések nem tetszetõs dolgok számomra sem .

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Given: 0

0 Not allowed!
    A saját post egy meghatározott ideig (kb 10 perc) lehetséges módosítását támogatom én is. Ami azon túl van az maradjon is ott.

MacIver
    Guest

0 Not allowed!
    Alapvetõen azzal sem értek egyet, hogy egy veszekedést az admin/moderátor töröljön, mert lássa csak mindenki, hogy ki volt a provokátor/kötekedõ, és milyen hazug indokok alapján fajultak el a dolgok, ne legyen egy sunyi kitisztázva azáltal, hogy eltûnnek a "veszekedõs" hozzászólásai.

Ellenben sokszor félreértésre adhat okot egy elgépelés, rossz link (pl. vágólap nem íródott felül, így másik kerül beillesztésre), ezért mindenképpen kellhet egy idõintervallum önkorrigálásra. Lehet, hogy nem is azonnal veszi észre az ember, ezért talán 10 percnél több kellhet, de semmiképp sem napokra visszamenõen!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,005
    Given: 1,021

0 Not allowed!
    volt egy tripla hozzászólás, abból töröltem kettõt.

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Given: 0

0 Not allowed!
    Kérném ezt törölni. http://magyarprepperforum.org/showth...ll=1#post51348
    Több a kelleténél a személyes dolog.
    Köszönöm!
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/